Cok tesekkur ederimm Allah razi olsun..Hastalığı ilk defa duydum. Allah şifalar versin...
Evett ablalarm da oyle dio ama onlar demese hic aklima gelmedi bu cocuktan ayrilsam mi diye iliski konusunda beni sıkıntıya sokan ablalarimin endisesiCanım istersen anlat ama anladığım kadarıyla bu ilişki seni daha da sıkıntıya sokucak gibi..Sen kestirme yoldan kendini toparlamaya bak. Üzülme çünkü sağlığın herşey den önemli.. Sen ona rahatsızlığını söylediğin anda sana destek olup yanında olursa ne mutlu sana olmazsa kendine zaman ayırıp biran önce toparlanmaya bak.. Kendini bunlar için falan sakın yıpratma
Hastalığın hakkında bilgim yok ancak adı üstünde hastalık bu, hiç birimizin yarın için garantisi yok ki. İçin bu sebepten huzursuzsa al karşına konuş durumu anlat baktın mırın kırın yapıyo ozaman zaten anlarsın senin için doğru insanın o olmadığını
Geçmiş olsun bu arada, Allah tez zamanda şifasını versin inş.
Katılıyorumm
Benim arkadaşım kanserdi ve sevgilisi de bunu biliyordu. Hiçbir zaman yanından ayrılmadı hep ona destek oldu sorun yapmadı bunu ki doğru olanı budur. Şimdi arkadaşım hastalığını atlattı ve ikisi de çok mutlular. Hayatımızda ne yaşayacağımızı bilemiyoruz zaten her an bi şeylerin ters gidebileceeği bu dünyada sevdiklerimizin desteğini almak çok önemli. Eğer sevgilin seni gerçekten seviyorsa her zaman yanında olur. Ama bırakıp giderse seni zaten yaşadığın bir ilişki değil demektir. Kötü gününde yanında olmayan birinin gerçek yüzünü gördüğün için şükredersin. Her ne olursa olsun sağlığına odaklan. Bu cümleyi belki bu forumda çok kez kurdum ama hayatın kilit cümlesi bu bence : KİMSE SENDEN ÖNEMLİ DEĞİL
Peki bir sey daha sorcam sizce yaklasik 1 2 ay sonra izmire gitcek ben onu ugurladigim gun verilmek uzere kendisne boyle duygularimi anlatan mektup gunluk gibi bir sey yaziyorum orda soylesem acikca gelecege yonelik korkularimi anlatsam onun bana nasil iyi geldiginden bahsetsem. Cok mu acitasyon yapmis gibi olurum. Yada b planim var bu hafta kontrole gtmeyi dusunuyorum desem gel birlkte gidelim sonra giderken yolda anlatsam ama oyle acitasyon yapmadan kamburlugu karistrmadan dilersen arastrir bi netten filan desem. Buyutmesem mi? Evdekiler bana kurtlu elma muamelesi yapio resmen benden daha kaygililar ozelkle kucuk ablama kalsa cenemi catip koyacak mezara :'( :'(
Yaa ne kadar guzel masallah ben en cok kambur olmaktan korkuyorum bide bu ilaclarin yan etkileri cok fazla biliosnzatak donemlerinde kivraniyorum resmen agrilardan sizde herhangi bi degisklk var mi vucudunzda egilme gibi cok mu abartiyorum bu hastalgi yakisttamiorm kendime hastalk adini :'( sanki soyleyince buyusu bozulck gibi gelio bana
Peki bir sey daha sorcam sizce yaklasik 1 2 ay sonra izmire gitcek ben onu ugurladigim gun verilmek uzere kendisne boyle duygularimi anlatan mektup gunluk gibi bir sey yaziyorum orda soylesem acikca gelecege yonelik korkularimi anlatsam onun bana nasil iyi geldiginden bahsetsem. Cok mu acitasyon yapmis gibi olurum. Yada b planim var bu hafta kontrole gtmeyi dusunuyorum desem gel birlkte gidelim sonra giderken yolda anlatsam ama oyle acitasyon yapmadan kamburlugu karistrmadan dilersen arastrir bi netten filan desem. Buyutmesem mi? Evdekiler bana kurtlu elma muamelesi yapio resmen benden daha kaygililar ozelkle kucuk ablama kalsa cenemi catip koyacak mezara :'( :'(
Canım ben rahatsızlığının adını ilk kez duydum, detayını bilemiyorum o yüzden, Allah sağlık versin sana inşallah.
Bence sevgilinin bilmeye hakkı var. Ortak bir gelecek kurulacaksa senin sağlığın-benim sağlığım kalkıyor, "bizim sağlığımız" oluyor çünkü. Direkt ayrılman da doğru değil, önce kendisiyle konuşmalısın, kararı o versin. Aradan uzun zaman geçer de öyle söylersen kendisini kandırılmış hisseder çünkü.
Mektup ya da internet işine pek girme derim. Hem yüzyüze konuşman daha faydalı olur hem de internette çok kötü örnekler de yer alıyor her konuda, gereksiz yere kötü bir izlenim edinebilir. Sevdiğim adamı al karşına, onunla ne kadar mutlu olduğunu anlat ve ilişki ilerlemeden bilmesi gereken şeyler olduğunu söyle.
Mutlaka söylemelisin.Kalmak isteyen ne olursa olsun kalır.Baktın mırın kırın ediyor o zaman anlarsın zaten doğru insan olmadıgını.
Evett gider ya da devam eder ama bir sekilde hallolur
Doktora beraber git yolda anlat.Ne yorumunu kat ne başka bir şy söyle olağan halini anlat hastalığının...Sonra sadece bekle...Bence başka hiç bir şey yapma.Kendisi düşünüp karar versin bu kadar yük yükleme kendi üstüne.Bi bakmışsın hallolmuş...
Allahım acil şifalar versin canımm çoook geçmiş olsun...
Bolbol yüzmelisin...
onun bunun değil sevdiğinin söyleyeceği önemli.. zateen yok yapamam derse senin sevgine layık değildir der daha fazla bağlanmadan yoluna devam edersin..
hayır hiç kamburluk yok bende.Ama yıllardır ağrısız nasıl yaşanır unuttum,doyasıya uyumayı özledim,biliyorum ki ömrümün sonuna kadar da özleyeceğim.Egzersizlerini mutlaka yap,yüzebiliyorsan yüz,günde yarım saat de olsa yüz üstü yat,unu ve şekeri en aza indir,emin ol iyi gelecektir.Ben de yakıştıramamıştım,ağlamıştım ilk duyduğumda ama Allah'ım dermansız dert vermesin.
mektuba ne gerek var ki canım,olduğu gibi anlat.Kamburluk deyip duruyorsun ama herkes kambur olacak diye bir şey yok.Bu senin kendine nasıl baktığınla alakalı.Ağrılar yaşam kalitemizi çok düşürüyor,bu daha büyük sorun ilk etapta.Hiç iyileşme olmayacağı için,inşallah iyileşirsin diyemeyeceğim ama inşallah ağrıların hafifler.
merhaba 30 yaşındaki erkek kuzenim de ankilozan spondilit hastası
ama evliydi teşhis aldığında
eşi hep destekçisi oldu
1 de çocukları oldu şimdi.
kuzenime 2 ayda bir ilaç enjekte ediyorlar ve ağrıları olmuyor.
sizin tedaviniz nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?