Ablalarım haklı mı? Görüş istiyorum, lütfen:((

berryy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2013
41
0
86
Gaziantep
Nerden baslasam bilmiyorum kafam cok karisik kac saatir agliyorum muzik dinleyip cicegi burnunda tazecik bi iliskim var Okadar guzel ki herrsey bulutlardayz sanki ama benim korkularim var hastayim kizlar a.s hastasiyim teshs konulali 3 ay olmadi ona soyleyemiyorum bazen agrilarim beni evden disari cikarmiyo zayifliorum hizla oyle ki yaninda kucucugum ilaclr saclrimi da dokuo acildi iyice rengm kul gbi askim cok yakisiklii boyu posu fizigi yerinde gittgmz yerlerde dolmuslarda hep onu kesen kizlar goruyorum kiskanclktan catliorm haliylee :'( hem boyum uzun degil hm gundn gune eriorum bide bu hstlgn ilerde kamburlk riski varr :'( iki ablam da gecen hastaykn dediki ayril cocuktn dha fzla baglnmsn sende uzulme dedi once saka yapiolar sandim bktim gayet ciddiler ilerde zaten kafasni karistrlar onun dediler bogazmda bi yumru gzlerm dolu en yakin iki arkdsmdan biri hakli dedi saglgn duzelnce baslarsnz tekrar dedi digeri sacmalaama kanser msn sanki dedi ona anlatsam mi yoksa iyilesmeme kendme dikkat etmemi baksam sacmalio muyum ya ondan ayrilnca daha kotu olursam cook mutluyum onunla oda mutlu akil verin napmaliym napayim (

yaşadığın yarım bı mutluluk tam olarak yaşıyamıyorsun hep bişiler eksik kalıyor oyuzden terk edilme riskini göz önunde bulundurup dürüst olmalısın bu arada geçmiş olsun sonuç olumsuz olursa bile düşünmen gereken sadece sağlığın sadakatsiz birinden kurtulduğuna sevınmelisin bile

Son düzenleme:
Kesinlikle anlatmalisin sevgiline hastaligin yuzunden seni birakicaksa zaten yaninda olmasin.

Söylesen daha iyi olur bence.Gerçekten seviyorsa zaten yanında yer alır; sana destek çıkar. Bırakıp giderse de kişilik olarak zaten senin düşündüğün gibi değilmiştir.Çoğu insan bırakmayı tercih eder yine de senin yanında durup destek oluyorsa işte zaten o zaman gerçek aşkı bulmuşun demektir.Ama kalkıp da hastayım ayrılalım deme hasta olmuş olman senin sevilmeyeceğin anlamına gelmiyor canım aksine daha çok hakkediyorsun sevilmeyi

Hastalığın hakkında bilgim yok ancak adı üstünde hastalık bu, hiç birimizin yarın için garantisi yok ki. İçin bu sebepten huzursuzsa al karşına konuş durumu anlat baktın mırın kırın yapıyo ozaman zaten anlarsın senin için doğru insanın o olmadığını

Geçmiş olsun bu arada, Allah tez zamanda şifasını versin inş.

Kesinlikle anlatmalisin sevgiline hastaligin yuzunden seni birakicaksa zaten yaninda olmasin.

Katılıyorumm
Benim arkadaşım kanserdi ve sevgilisi de bunu biliyordu. Hiçbir zaman yanından ayrılmadı hep ona destek oldu sorun yapmadı bunu ki doğru olanı budur. Şimdi arkadaşım hastalığını atlattı ve ikisi de çok mutlular. Hayatımızda ne yaşayacağımızı bilemiyoruz zaten her an bi şeylerin ters gidebileceeği bu dünyada sevdiklerimizin desteğini almak çok önemli. Eğer sevgilin seni gerçekten seviyorsa her zaman yanında olur. Ama bırakıp giderse seni zaten yaşadığın bir ilişki değil demektir. Kötü gününde yanında olmayan birinin gerçek yüzünü gördüğün için şükredersin. Her ne olursa olsun sağlığına odaklan. Bu cümleyi belki bu forumda çok kez kurdum ama hayatın kilit cümlesi bu bence : KİMSE SENDEN ÖNEMLİ DEĞİL

Hepinze ayri ayri tesekkur ediyorum anlatmak en mantklisi sanirm :'(

Son düzenleme:
ben de 13 yıldır AS hastasıyım,2 tane de çocuğum var.Eşim ağrılarımı biliyordu,hatta eğilip çorabımı giyemediğim zamanları bilir ve onun giydirmişliği vardır evlenmeden önce.Atak dönemleri dışında bu denli olmaz ağrılarınız,zaten ağrılarınızla yaşamayı da öğreniyorsunuz.Sizi seviyorsa bunu dert edeceğini sanmam,o zaman tüm AS'liler bekar gezerdi.

kesinlikle anlatmalısın seni gerçekten seviyorsa sana daha çok sarılacaktır emin ol
ve sende onun katkılarıyla kendine daha çok dikkat edeceksin

kesinlikle anlatmalısın...
seni gerçekten seviyosa yanında olacaktır zaten...
allah şifa versin...

Anlatmalisin en dogrusu bu

Sevgilinin senin hastlığını bilmesi hakkı tabiki.En kısa zamanda söyle ama bence ayrılmak istiyorum deme.Bir süre gözlemle senden uzaklaşıyor mu yoksa daha mı sıkı bağlanıyor.Sonra onun tavırlarına göre ayrılalım dersin..En mantıklısı bu gibii...Çünkü direkt ayrılalım dersen zaten gururundan olsa yine evet diyemez.Zamana bırakıp gözlemle ve kararını verirsin...

Ankilozan spondilit hastalığın heralde. Seninle yaşayacak bir hastalık olduğu için mutlaka şimdiden anlatmalısın.
Hem bilmeye hakkı var, hem de kendiyle hesaplaşıp, sana olan sevgisini şimdiden sınar ve daha sağlam şekilde devam ettirirsiniz ilişkinizi.

anlatmak dogru olacak
ilerde ögrendigi zaman belki sana kızacak baştan söylemedin diye
hastasın diye terk edecekse
paşa gönlü bilir

Canım yaşın genç olduğu için iyi bir bakımla ve bilinçli davranarak ilerde olumsuz sonuçlardan korunabilirsin...

Arkadaşına söylemelisin ...Bizi her halimiz ile kabul edebilen kişiye hayatımızı açmalıyız...
Devam etmek isteyebilir ama ayrılmak istersede hiç üzülme çünkü yeni bir ilişkide bu çok normal...

Yaa ne kadar guzel masallah ben en cok kambur olmaktan korkuyorum bide bu ilaclarin yan etkileri cok fazla biliosnz atak donemlerinde kivraniyorum resmen agrilardan sizde herhangi bi degisklk var mi vucudunzda egilme gibi cok mu abartiyorum bu hastalgi yakisttamiorm kendime hastalk adini :'( sanki soyleyince buyusu bozulck gibi gelio bana

Evet tam adi bu

Bende yeni oldugu icin cekiniyorum bitmesin istiorm cunku sanki onun askiyla iyilesicek gibi hissediorm yanlis bi psikoloji belki ama hem karakter hem tavir olarak hem de goruntusuyle buyuleniyorum sanki ah resmini atabilsem de bi baksaniz :'( ben askim cok zayifliorm bak yaninda nokta gbi kaldim deyince agzimi kapatip uzuluosn beni kilo alinip verilir deyip konuyu degstio cikip da karsina ven hastaym diyemiorm (

Canım istersen anlat ama anladığım kadarıyla bu ilişki seni daha da sıkıntıya sokucak gibi.. Sen kestirme yoldan kendini toparlamaya bak. Üzülme çünkü sağlığın herşey den önemli.. Sen ona rahatsızlığını söylediğin anda sana destek olup yanında olursa ne mutlu sana olmazsa kendine zaman ayırıp biran önce toparlanmaya bak.. Kendini bunlar için falan sakın yıpratma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…