Ablalarım hamileyken insan adet olur mu

hiturtle

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2023
18
-2
6
Bu konuda eğitim almış kişiler yanıtlayabilir mi lütfen en son 3 ay önce cinsel ilişkide bulundum ama çok kilo aldım normalde hep çok zayıf olan biriydim ama her adetimi de oldum lekelenme şeklinde de değil bol kan akıntısıyla oldum sizce bu kişinin hala hamile olma olasılığı var mı o kadar çok kilo aldım ki aklıma takılıyor bir de rahim tarafımda bir şey hissediyorum

neden gebelik testi yapmıyorsunuz

Yaptım tek çizgi ama 2 ay önce yapmıştım hiç kilo almayan ben habire kilo alıyorum korktum

3 ay önce ilişkiye girmişsin, 3 aydır da adet oluyorsun. Test yapmışsın negatif çıkmış. 3 aylık hamile olsan emin ol vücudunda kilo almak dışında başka şeyler de olurdu. Hepsini geçtim 3 ayda da pozitif çıkardı zaten testte. Hamile değilsin.

Bu konuda eğitim almış kişi??

Gebelik düşünmeyen her insan korunmayı biliyor. Sizde 3 ay düşünüp stres yapacağınıza kilo alacağınıza korunma üzerine eğitim araştırması yapabilirsiniz.

Adet olduğu icin, hamile oldugunu dogumda öğrenen kadınların haberini okumuşluğum var.
Ama test negatief ise, hamile oldugunuzu düşünmüyorum.

Hem adet olmuşsunuz hem test negatif . Daha nasıl hamile olmayacaksınız ki ? En büyük iki işaret yani . Hamile miyim stresiyle kilo alıyorsunuzdur bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…