Ablalarım korkuyorum yardım edin

Rehberlik öğretmenin varsa onla paylaş bu durumu.Araştırma azmini kaybetme.Ama etrafındakileri sorularla bunaltma.Kanıtları kendin bulmaya çalış

Rehberlik hocamla konuştum.Bu tür imkanlara türkiyede sahip olmadığımı ama üniversitede gerekli araştırmaları yapabileceğiöi söyledi

Sen araştır, sorgula doğrusu bu sende sorun yok merak etme.

Amaaa eğitim sistemimiz ezbere dayalı olduğundan derslerini geçmek için ispati bekleme. Geçmen için ezberlemen gerekiyorsa ezberle. İspatini yine yaparsın.

Mümkünse sana araştırmalarında, kafandaki soru işaretlerinde yol gösterecek bi öğretmen bul kendine ya da bir büyüğün olabilir. Neyi nasıl yapman yada hangi açıdan bakman gerektiğini anlatacak yardım edecek biri.

Evet ablacığım,yönlendirilmeye çok ihtiyacım var

Madem herseyi ogrenmek istiyorsun mantikli cevaplar ariyorsun.rabbim bunun icin kurani kerimi indirmis.
Acip okuyacaksin guzel kardesim.inan veya inanma..
Belki kafandaki soru isaretlerine cevap bulursun

Yeter
Genc bir kizin ozguvenini kirmaya hakkiniz yok,
Oturun. SIFIR.

Uff ya..ne karisirsiniz her seye anlamam..konu sahibi espri yaptigimi anliyor..

Ne özgüveni Allah askina..bu egitim sisteminde ne kurami ne teorisi..önünde koca üniversite sinavi var..ondan sonra gitsin istedigi bölüme..don kisotluk gazlamayin insanlara

Ben de öyleydim kimya hocasını Çıldırttığım oldu. Matematik desen formül mecbur kalmadıkça yok, kendim çıkarırdım. Şimdi hukuk okuyorum proflarla çatışıyorum sürekli Bu yapı meselesi. Mantık odaklı birisiniz siz de, kötü bişey değil bu. Tabii arada sınavı da düşünmek zorundasınız maleseff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…