- 24 Aralık 2015
- 29
- 8
- 1
- 25
- Konu Sahibi Tatlikizmiyim
-
Rehberlik öğretmenin varsa onla paylaş bu durumu.Araştırma azmini kaybetme.Ama etrafındakileri sorularla bunaltma.Kanıtları kendin bulmaya çalış
Bi bana mi anormal geldi konu anlamadim ki?bi deli araniyorsa o da benim su durumda galiba
Bence genc egleniyor gibi
merak ettim burcun ne esimde ayni seyleri soyluyordu
Sen araştır, sorgula doğrusu bu sende sorun yok merak etme.
Amaaa eğitim sistemimiz ezbere dayalı olduğundan derslerini geçmek için ispati bekleme. Geçmen için ezberlemen gerekiyorsa ezberle. İspatini yine yaparsın.
Mümkünse sana araştırmalarında, kafamdaki soru işaretlerinde yol gösterecek bi öğretmen bul kendine yada bir büyüğün olabilir. Neyi nasıl yapman yada hangi açıdan bakman gerektiğini anlatacak yardım edecek biri.
YeterYok yavrum akillisin..hem de cok..otur..bi yüz daha
dünya öyle güzel formüle edilmiştir ki.. bilim ve din aslında okuyup araştırsan ne kadar da birbirine paraleldir..
Sorgula ama bukadar değil yoksa delirirsin mesela neden armuta armut demişlerde elma dememişler gibi kafamda deli sorular
Hangi alanda okuyorsun? Neleri merak ediyorsun daha çok? Yabancı dil bilgin nasıl ya da ilgileniyor musun?Evet ablacığım,yönlendirilmeye çok ihtiyacım var
İnşallah yavaş yavaş keşfedeceğim ikisi ayrık yürütmek çok zor
Madem herseyi ogrenmek istiyorsun mantikli cevaplar ariyorsun.rabbim bunun icin kurani kerimi indirmis.
Acip okuyacaksin guzel kardesim.inan veya inanma..
Belki kafandaki soru isaretlerine cevap bulursun
ayrı değiller zaten..
sorun bizim okullarımızdaki din derslerinin imanın şartları sübhaneke vs. kıvamında olması.. araştırmak öğrenmek sana düşüyor..
Hangi alanda okuyorsun? Neleri merak ediyorsun daha çok? Yabancı dil bilgin nasıl ya da ilgileniyor musun?
Bunlara göre bi kaç tavsiye verebilirim.
Yeter
Genc bir kizin ozguvenini kirmaya hakkiniz yok,
Oturun. SIFIR.
Ben de öyleydim kimya hocasını Çıldırttığım oldu. Matematik desen formül mecbur kalmadıkça yok, kendim çıkarırdım. Şimdi hukuk okuyorum proflarla çatışıyorum sürekliAblalarım yasakmı üyelik açmak bilmşyorun ama ben 16 yaşında soruşturan bir kız çocuğuyum kimliğimi bulmaya çalışıp çabalıyorum.Birçophnuz evlatları vardır şimdi beni de onlar gibi düşünün olur mu?Nolur siteden atmayın birilerine söylemezsem patlıcam artık içimm bulanıyor.Ben güneşi dünyayı ve evrenş sorguluyorum ve teoriler üretiyorum kendimce...ailem bana karşı çıkıyor sapma diyor önüne konanı yap diyorlar fkrmülünü ezberle diyorlar.Ben ise ispatını istiyorum örneğin matematik...Normal bir insanım aoa diğerleri gibi değilim zaten....ergenliğimş farklı yaşıyorum...Ben önüme konanın ispatınj istiyorum...sınav odaklı olmak değil sadece öğrenmek istiyorum...
Ailrm beni anlamıyor ve kendimi çok yalnız hissediyorum...
Bana bir çıkış noktasj gösterin nolur
Hepinizi çook seviyorumm
Haklısınız,sorun ciddi anlamda sistemimizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?