Ablalarım korkuyorum yardım edin

Evreni merak ediyorum,oluşumları,astrofiziği,uzay ötesini.Yabancı dilim var
Youtube acip evrenin olusumu uzerine binbir turlu videolar var.
Ozellikle derin zaman ve derin uzay kavramlarini ogrenmeyi tavsiye ederim.
Tum fizikcilerin gecmisleri, calismalari var.
Hic arastirdin mi?

Konuyu nerden nereye getiriyorsunuz ya..sorgulamakla ne alakasi var?bilim düsmani ettiniz iki dakikada..hayati ben de cok sorguladim..bi iki adim daha gitseydim gercek dünyaya uzaklasacaktim..merak etmeyin az cok her insan sorgular..doganin geregi bu..insaniz ya ondan olsa gerek..siz süper oldugunuz icin degil..

Ben ona gercekci ilk hedefini hatirlattim..bunun yeri Türkiyede iyi bir puan almak..bi yandan istedigini okusun,yazsin,cizsin..ama gercekleri de unutmasin

Yeni nesiller simdiki nesillerin beyinsizliklerini asla affetmeyecekler bundan emin olun.
Dunya cok hizli degisiyor. Ve o nesiller ayak uydurmak zorundalar.
Herkes yaris halinde.
Herkes sorguluyor. Herkes arastiriyor. Herkes kendini yetistiriyor.
Turkler haric.

Bu arada Deniz Erten in isaret kitabi var. Orda evrenin olusumuyla ilgili bilim adsmlarinin gorusleri ve yazarin kendi yorumlari da var. Ve Kurandaki ayetlerle birlukte tassavvuftaki goruslerle de birlestirmis dusuncelerini.

Gerçekleri unuttuğunuda nereden çıkardınız
Zaten sorgulamak istediğini ama bu durumdan korktuğunu anlatan yardım isteyen 16 yaşında bir kız çocuğu var karşınızda
Önce espri diye ciddiye almamak
Sonra normal olmadığını ima eden önceliğini gerçekçi çok mühim üni sınavına odaklamasını söyleyen yazılar..
İstediği bu değil
Sadece sizin yorumunuz okusaydı
Burada diğer insanlar yazmasaydı
Bu kardeşimiz aa evet normal değilim diye kendini bastırıp duracak kişiliği bi noktada baskılandığı için ne araştırma yapacaktı nede normal bir öğrenci gibi üni sınavını geçebilecekti
Biraz düşünerek yorum yapın rica ediyorum

Benim de manevi yeğenim var. Ona hep bilim videoları izlettim. Annesi de öyle. 8 yaşında çocuk "V For Vendetta " izlemek ister mi ? Şu an konuşurken bile insanları kendine hayran bırakıyor. İlkokulda çok zorlandı ama çünkü çok sıkılıyordu, hatta öğretmenine bunlar çok basit şeyler çok sıkıldım falan demiş. öğretmenine statik elektriği anlatmış 2 ye gidiyordu bunu yaptığında. Şimdi bebeğim Daruşafaka'yı kazandı. Binlerce çocuk arasında 120 kişi falan alıyorlar. Dilerim sende en iyi yerleri kazanırsın.

Ya ben bişey anlamadım. Neyin teorisi? Ailen neye karşı? 16 yaşında başına bişey mi geldi?

Çok sevindim adınıza umarım yeğeniniz de çok başarılı olur,iyi dilekleriniz için teşekkürler bu arada:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…