- 15 Ekim 2015
- 3.098
- 3.249
- 63
- Konu Sahibi Tatlikizmiyim
-
Youtube acip evrenin olusumu uzerine binbir turlu videolar var.Evreni merak ediyorum,oluşumları,astrofiziği,uzay ötesini.Yabancı dilim var
Sizin gerçekleriniz bunlar körelmeden de üniversite kazanılıyor
Bu dediğiniz sizin tabularınız
Araştırmacı ruhu olanları ille de içine katmak zorunda olmadığınız bir durum
Hacettepe'de biyoloji bitirdim
Ayrıca Tıp fakultesınde Farmakoloji egıtımı alıyorum
ODTÜ' de bilimsel bir proje kapsamında yeni bir epilepsi ilacı üzerine çalışıyorum
Hala herşeyi sorgularım
Şükür ki sizin gibi hevesimi kıracak insanlar ile karşılaşmadım
benim 9 yasindaki oglum "baskslarinin dogrularini kabul etmek zorunda degilim"
diyerek herseye karsi cikiyir.
"niye 2 ye 4 degilde 2 demisler"
hep kurcaliyor.
kucuk desen anne diyemeden saturn,jupiter demeye basladi.
zamene cocuklari milenyumu yasiyor veya farkli doguyorlar
Youtube acip evrenin olusumu uzerine binbir turlu videolar var.
Ozellikle derin zaman ve derin uzay kavramlarini ogrenmeyi tavsiye ederim.
Tum fizikcilerin gecmisleri, calismalari var.
Hic arastirdin mi?
İzlemediysen Michale Faraday, Cosmos Bir Uzay Serüveni'ni ama ..Teşekkürler göz atacağım :)
Gerçekleri unuttuğunuda nereden çıkardınızKonuyu nerden nereye getiriyorsunuz ya..sorgulamakla ne alakasi var?bilim düsmani ettiniz iki dakikada..hayati ben de cok sorguladim..bi iki adim daha gitseydim gercek dünyaya uzaklasacaktim..merak etmeyin az cok her insan sorgular..doganin geregi bu..insaniz ya ondan olsa gerek..siz süper oldugunuz icin degil..
Ben ona gercekci ilk hedefini hatirlattim..bunun yeri Türkiyede iyi bir puan almak..bi yandan istedigini okusun,yazsin,cizsin..ama gercekleri de unutmasin
Bu arada Deniz Erten in isaret kitabi var. Orda evrenin olusumuyla ilgili bilim adsmlarinin gorusleri ve yazarin kendi yorumlari da var. Ve Kurandaki ayetlerle birlukte tassavvuftaki goruslerle de birlestirmis dusuncelerini.
Benim de manevi yeğenim var. Ona hep bilim videoları izlettim. Annesi de öyle. 8 yaşında çocuk "V For Vendetta " izlemek ister mi ? Şu an konuşurken bile insanları kendine hayran bırakıyor. İlkokulda çok zorlandı ama çünkü çok sıkılıyordu, hatta öğretmenine bunlar çok basit şeyler çok sıkıldım falan demiş.öğretmenine statik elektriği anlatmış 2 ye gidiyordu bunu yaptığında. Şimdi bebeğim Daruşafaka'yı kazandı. Binlerce çocuk arasında 120 kişi falan alıyorlar. Dilerim sende en iyi yerleri kazanırsın.
Ya ben bişey anlamadım. Neyin teorisi? Ailen neye karşı? 16 yaşında başına bişey mi geldi?
Evet steven hawlingsbe göz atıyorum
Tam olarak ne gibi sorular geliyor aklina?Sorgulamama karşılar,başıma bir şey gelmedi şükür ki...
Tam olarak ne gibi sorular geliyor aklina?
Aklıma geldi bak. Biraz kuantumdan zarar gelmez diye bir kitap var. Kuantum fiziğine dair en basite indirgenmiş kitaptır. İlgini çekerse okumani tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?