günaydın mi desem iyi geceler mi bilemedim. Hayatımda vermem gereken çok önemli bi karar var. daha önce de konu açmıştım belki bilenler bilir ailemle çok sorunluyum annem yıllar önce vefat etti babamla cocuklugumdan beri baba kız asla olamadık.24 yaşındayım üniversite okuyorum.Annemin ölümünden sonra tamamen yapayalnız kaldım.bana maddi ve manevi anlamda hiç yardımcı olmadılar babam evlendi çocuk yapma derdine düştü bide üvey kardeşim vae aylık 800 tl nafaka veriyor.Bana hiç bi yardımı yok oysa durumları çok çok iyi altlarinda audi bilmem ne.Ben onlardan para beklemedim ama çok sıkıldım.Kucuklugumdwn beri psikolojimi bozmasından, iftira atmasından aramızda 1 saat yol farkı var kafası atınca gelip dövmesinden tehdit etmesinden...Okuluna devam et kurtar kendini demenize gerek yok 3 senem kayıp anneme hastalığında bakmam kaybetmem okula bo türlü adapte olamadım hoş zaten zorla istemedigim bölüme yerleştirdiler üstelik uzadı 2 sene önce mezun olmam gerekiyordu ama olmadı bu sene de bitmezse yıne tehdit. Ben bi karar aldım.hayatimi değiştirmek..Artık kendime göre bi hayat.Ise girip çalışmak ayaklarımın üzerinde durmak. Bu hayatı kendim için yaşamak. Babamla bu konuyu konuşmaya çalıştım gelir böyle yaparım seni yiyorsa hadi bi gir ise bilmem ne.Ablalar annemden kalan bi vefat aylığım var 700 tl.Kira elektrik su yetmiyor. ise girmem gerek o istiyor ki parasız kalayım ona muhtaç olayım.Ki bu zamana kadar hep böyle oldu.atilan iftiralara dayaklara hep sustum.Bi mesajla maalesef olmayan aileme veda edip şehir ve numaramı herşeyimi değiştirip okulu bırakıp gitmek yeni bi şehir yeni bi hayat.Cok zor olacak evet ama buraya bile yazamadığım çok şey var.Ya bi gün intihar edip annemin yanına gidecegim ki çok denedim hep vazgeçtim ya bütün herşeye göz yumup herşeye katlanmak ki çok bunaldim yıllardır annemden sonra beni ezdiler yada yeni bi hayat. Korkuyorum başıma neler gelecek bilmiyorum.Uzuluyorum ama gitmem gerek.Fikirlerinizi alabilir miyim ?