• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ablalarım yardım edin lütfen :(

Ablacım yalnızlıktan korkuyorum kötü de olsa en azından varlığı var diyorum korkuyorum ablacım

Evladim ne yalnizligi? Okulunda yasitin onlarca cocuk var, onlarla arkadaslik et, ailen var.

Asil simdi yalnizsin farkinda misin?? 1 tek arkadasin yokmus. Hayatin boyunce boyle izole mi yasicaksin???

Yalniz kalirsan da kal, dunyaya bu herifle mi geldin? Yalniz olmak sandigin kadar korkutucu bir sey degil. Arkadas yapip onlarla gezersin.

Yalniz kal, bu manyak bebeye cariyelik yapmaktan iyidir derim.

Daha lisedesiniz:KK57: neden bu baskasini sevememe korkusu? Daha yasayacak coook seyiniz var, tabi once sizi kisitlayan kişiden kurtulduktan sonra...
Her konuda hatalı benim ona göre. Onu tanımam gerekiyormuş tartışma açmamam gerekiyormuş onu tanıyıp ona göre konuşmam gerekiyormuş. Eğer hatalı davranırsam bizim kavga sebebimiz ayrılma sebebimiz bardağı taşıran son damlanın sebebi hep ben oluyorum. Ona göre şuan onun kurallarına uymayan her insan kötü insan. Ama karşı geldiğimde senden olmaz beni tanımamışsın son damla bu gibisinden konuşuyo hep. Benim korkum şu. Hatalı bunu herkes görüyor ama hep ben hatalıyım ona göre ben sadece olması gerekeni savunuyorum. Haklıyken hep haksız ben oluyorum

Ablacım biliyorum ben hatalarımı biliyorum hayatımı mahvettiğimi biliyorum 10 tane hatası varsa o 1 tane iyiliği beni alıp götürüyo en ufk bişeyle yetinen mutlu olan bi insanım kinim nefretim yok kendimi hiç düşünmüyorum hep iyi olana bak diyorum kendimi ateşe attım biliyorum ama 2 sene olmuş diyorum İlay sabret düzelir diyorum ama tükendim. Ayrılsam istiyorum ama nolur sonrası bilmiyorum
Yahu nolacak arkadas edineceksin gezeceksin dersine okuluna bakacaksin bu yasta sevgili nedir ya guzel kardesim aklini basina topla kendine odaklan elin herifini pispislama

Bu yazdıklarınızı sanki başka birisi yazmış gibi dışardan bir gözle okuyun. Siz ne tavsiye verirdiniz konu sahibine?

Fake sanabilirsiniz, demişsiniz. Gerçekten de çok abartılı ve haddini aşan davranışları var erkek arkadaşınızın. Kendinizi küçük düşürmeyin, saygınızı kaybetmeyin ve kaybettirmeyin.

Ne güzel okuyorsunuz, meslek sahibi olacaksınız. İlk önceliğiniz sevgili/arkadaş olmasın. Ayrılın ve önünüze bakın.

bütün hayatının böyle geçmesi hoşuna gider mi, ayrıl gitsin, daha kaç yaşındasın neler çıkacak karşına ve bugünlerini düşündüğünde gülüp geçeceksin canım...

Bu ne ya
Köle misin sen arkadaşım ?
2 yıl nasıl dayandın ya ?
Ayrıl tabiki çık gez arkadaslarinla takıl hayatını yasa bu ne ya
Hangi çağda hangi devirde yaşıyoruz
Bence fakesin (insallah)
Yok ablacım. Herşey doğru kimseye sesimi çıkaramıyorum sizden yardım istedim farklı bi göz istedim o kadar. Daha yeni yeni bu tavırları edinmeye başladı aslında

Esin degil nisanlin degil ne bu esir hayati?
Kim o?
Muhtac misin?
Ekmegini mi veriyor, ustunu mu giydiriyor?
Bu genc yasta ne zevk aliyorsunuz kendinizi boyle esir gibi gormekten anlamiyorum

Evladim ne yalnizligi? Okulunda yasitin onlarca cocuk var, onlarla arkadaslik et, ailen var.

Asil simdi yalnizsin farkinda misin?? 1 tek arkadasin yokmus. Hayatin boyunce boyle izole mi yasicaksin???

Yalniz kalirsan da kal, dunyaya bu herifle mi geldin? Yalniz olmak sandigin kadar korkutucu bir sey degil. Arkadas yapip onlarla gezersin.

Yalniz kal, bu manyak bebeye cariyelik yapmaktan iyidir derim.
Oa göre hep hatalı benim canımı çok yakıyo yaptıklarını görmemesi üzüyo beni

Buluşalım diyorum o sen şu hatayı yaptın olmaz diyo. Asla trip atma gibi yük olma gibi huylarım yoktur ablacım pasif oldum herşeye herkese karşı öyle büyüdüm. Arkadaşım kalmadı çevremde soyutladım kendimi yalnızlıktan korkuyorum

Bırakında buluşalım kelimesini o söylesin. Hatta sizin yerinizde olsam " peki bundan sonra asla arama beni" der hayatıma bakardım.
Bu yaşta ne yalnız kalması ? Önünüzde koca bir ömür var. Toparlayın kendinizi ve kendinize nr kadar çok şey katabilirseniz katın.

Bırakında buluşalım kelimesini o söylesin. Hatta sizin yerinizde olsam " peki bundan sonra asla arama beni" der hayatıma bakardım.
Bu yaşta ne yalnız kalması ? Önünüzde koca bir ömür var. Toparlayın kendinizi ve kendinize nr kadar çok şey katabilirseniz katın.
Hatalı olduğunu elbet birgün anlıcak mı ablacım

bütün hayatının böyle geçmesi hoşuna gider mi, ayrıl gitsin, daha kaç yaşındasın neler çıkacak karşına ve bugünlerini düşündüğünde gülüp geçeceksin canım...
Hatasını anlayıp pişman olucak mı benim gibisini bulabilicek mi yaptığı zulmü anlıcak mı

Hatasını anlayıp pişman olucak mı benim gibisini bulabilicek mi yaptığı zulmü anlıcak mı

Evladim sen asil noktayi kaciriyorsun galiba. Cocuk normal degil. Sen o hatasini anlasin diye beklerken gecen omrune yazik. Sen salal gec bu zirtou, ne hali varsa gorsun. Insanlar 3 cocuklu kocalarindan bosaniyor , sen hala o olacak mi bu olacak mi diyorsun. Pisman olsun olmasin sana ne, sen ayril kendi hayatina bak. Manyaklarin normale donmelerini bekleme, donmuyorlar.

Eeeeeee o zulum yapiyor da, zorla mi yapiyor?? Yaptirma o zaman , ayril gec , sen neden zulum cekiyorsun?

Daha önce de ayrıldık 5 gün sürdü. Bana pişman olmam dedi ama dönüp dolaşan o oldu. O zaman ki ayrılık sebebi de yine benim davranışlarım oldu sözünü dinlememişim. Pişman olsun sadece farkına varsın benim ne kadar alttan aldığımı kendimden fedakarlık yaptığımı sora sadece benim değilde onnda yaptığı hataları anlasın istiyorum

Evladim sen asil noktayi kaciriyorsun galiba. Cocuk normal degil. Sen o hatasini anlasin diye beklerken gecen omrune yazik. Sen salal gec bu zirtou, ne hali varsa gorsun. Insanlar 3 cocuklu kocalarindan bosaniyor , sen hala o olacak mi bu olacak mi diyorsun. Pisman olsun olmasin sana ne, sen ayril kendi hayatina bak. Manyaklarin normale donmelerini bekleme, donmuyorlar.

Eeeeeee o zulum yapiyor da, zorla mi yapiyor?? Yaptirma o zaman , ayril gec , sen neden zulum cekiyorsun?
Ayrılmak istiyorum evet yapıcamda. Ama bu kadar herşeyiyle onu göz yummama rağmen beni suçlu hatalı görmesi gerçekten zor bi durum

Back
X