• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ablalarım yardım edin lütfen :(

yalnızlıkmı. arkadaşlarınv armış yok etmiş. annen baban var. onlarla çıkmana bile karışmışş. yalnız değilsinki zaten.
2 yıl öncekiler evet :) Artık hayatıma bakıcam ayrılıcam geç bile kaldim. Ama tek beklentim yada isteğim anlar inşalah hatalı olanın ben olmadığımı

Cnm evlenince düzelir..nikahta keramet vardir biliyorsun..nikah olunca, dugun olunca hersey duzelir..hele bir de coluk cocuga karisirsan senden özgürü olmaz ...!!!

çok anlar adam normal değilki anlasın
Annesiyle annem görüşüyor ve annesi bile onun yaptığını kocam yapsa boşanırım diyo. Ama benim tek endişem hep sen hatalısın ilay hep senin yüzünden ben böyle davranıyorum lafmdan çıkma ilay diye konuşuyo naptığından haberi yok

2 yıl öncekiler evet :) Artık hayatıma bakıcam ayrılıcam geç bile kaldim. Ama tek beklentim yada isteğim anlar inşalah hatalı olanın ben olmadığımı
anlasa nolcak. boşver. sen kısa yoldan uza. defet gitsin. doktoru umarım yatırır biryerlere:)

Cnm evlenince düzelir..nikahta keramet vardir biliyorsun..nikah olunca, dugun olunca hersey duzelir..hele bir de coluk cocuga karisirsan senden özgürü olmaz ...!!!
Ablacımm kızma nolur. Benim amacım okumak. Sadece sevgi işte böyle oldu aama artık anladım olmuz daha devamı ilerisi bu zulüm yeter

Her konuda hatalı benim ona göre. Onu tanımam gerekiyormuş tartışma açmamam gerekiyormuş onu tanıyıp ona göre konuşmam gerekiyormuş. Eğer hatalı davranırsam bizim kavga sebebimiz ayrılma sebebimiz bardağı taşıran son damlanın sebebi hep ben oluyorum. Ona göre şuan onun kurallarına uymayan her insan kötü insan. Ama karşı geldiğimde senden olmaz beni tanımamışsın son damla bu gibisinden konuşuyo hep. Benim korkum şu. Hatalı bunu herkes görüyor ama hep ben hatalıyım ona göre ben sadece olması gerekeni savunuyorum. Haklıyken hep haksız ben oluyorum
kisiligi oturmamis, bencil bir adam. Yazik degil mi gencliginize?

Bana da yaş max. 17 dir gibi geldi..akli tam basinda olan kimse cekmez bunlari..yasi 25 olunca bu yazdiklarini okusa kendine nasil kizardi..

kisiligi oturmamis, bencil bir adam. Yazik degil mi gencliginize?
Öyle haklısınız ama ah şu bağlanmak sevmek denen şey yokmu beni bitiriyo. Bana seni seviyorum demez aşkım bitanem denez kendisi sosyal ağlarda aktif 22 gündür görüşmez yasaklar koyar ama yasak dinlemez ama hatalı yine benim hatam da attığım mesajlarda onun zıttına giden şeyler yazmam

Christian Grey mi bu cocuk ya, ne cezasi anlamadim:KK53:
Ayril desek ayrilmayacaksin, o zaman sana uyguladigi bu baskidan kurtulmaya calis. Bu yasta ne diye en guzel gunlerini bi erkek icin mahvediyorsun?

Bana da yaş max. 17 dir gibi geldi..akli tam basinda olan kimse cekmez bunlari..yasi 25 olunca bu yazdiklarini okusa kendine nasil kizardi..
Ona göre yine hatalı benim ablacım :)) Hep hatalı tek hatalı kişiliği oturmamış onu tanıyamamış olun yine benim

Christian Grey mi bu cocuk ya, ne cezasi anlamadim:KK53:
Ayril desek ayrilmayacaksin, o zaman sana uyguladigi bu baskidan kurtulmaya calis. Bu yasta ne diye en guzel gunlerini bi erkek icin mahvediyorsun?
Seviyorum bağlandım iyi yönlerini göriyim diye avunuyorum işte sonra o beni hatalı görmesin kendi hatasının farkına varsın diye çabalıyorum ama boş hep o haklı hep o haklı

kişi kendinden bilirmiş işi, diye bir söz var bilmem bilir misin? sevgilin senide kendi gibi görüyor. yani neye yasak koyuyorsa o yapıyor anlamında.

Örnek sana kıyafet yasağı koyuyor, muhtemelen mini etekli kızlara bakıyor.

o tipler eşlerini evden çıkartmaz ama kendileri her halti yerler.

sen sevgilini vs bırak derslerine odaklan. bu ülkenin aklı başında kızlara ihtiyacı var. oku önce.

kişi kendinden bilirmiş işi, diye bir söz var bilmem bilir misin? sevgilin senide kendi gibi görüyor. yani neye yasak koyuyorsa o yapıyor anlamında.

Örnek sana kıyafet yasağı koyuyor, muhtemelen mini etekli kızlara bakıyor.

o tipler eşlerini evden çıkartmaz ama kendileri her halti yerler.

sen sevgilini vs bırak derslerine odaklan. bu ülkenin aklı başında kızlara ihtiyacı var. oku önce.
Ben hakkımı ona karşı savunuyorum ama hatalı hep ben oluyorum

Erkek arkadasinin bu tavirlari kuskanclik degil. Yani seni kiskandigindan degil. Bu hastalikli bir durum. Asirilik. Sana yaptivi zulum ve sen bu zulme boyun egiyorsun. Senin yasama hakkini elinden aliyor. Oysa yasitlarin gibi senin de cevren olmali. En guzel gunlerini onun "kapatmasi"gibi yasiyorsun. Oysa sen su an sadece ailene karsi sorumlusun. Bu kisi senin esin degil. Seni kisitlamasina musade etmissin, goz yummussun. Oyle hastalikli dusuncelere sahip ki boyle biriyle devam edersen siddet de gorebilirsin ilerde. Allah korusun. Herkesin dedigi dogru. Daha cok gencsin. Yasayacagin cok sey var. Onunde guzel gunlar var. Oysa sen sana zulum eden birine boyun egiyorsun. Bu sevgi degil. Sevdigini saniyorsun. Bir anda hayatinin ne kadar kisitlandigini fark edebilsen bitirebileceksin aslinda. Dilerim fark edebilirsin.

1 aydır görmediğiniz, ayda bir görüştüğünüz kişiden ayrılırsanız nasıl bir yalnızlık hissedeceksiniz?
Üstelik ondan başkasıyla görüşmediğinizi de düşünün, sizi kafasına göre cezalandırmasını da ekleyin, bakın bakalım sonuç ne çıkacak?
Yazık değil mi size?
Bunları buraya yazdığınıza göre her şeyin farkındasınız ve ihtiyacınız olan azıcık motivasyon.
Bir kağıt kalem alın ve hayatınızda olması/ olmaması durumunda ne gibi olumlu/olumsuz değişiklikler olacağını listeleyin.
Sizi bu bile motive eder.
Aksi halde özsaygınızı, özgüveninizi, üniversiteye gitseniz bile güzel bir üniversite hayatını ve erkeklere karşı güveninizi kaybedeceksiniz.
Selamlar, sevgiler...

Tıp okuman da yasak... lise yılları çok güzeldir. Genelde saf temiz dostluklar kurulur. Bir daha geri gelmeyecek yıllardır. Bugün kitap okurken şöyle bir cümle yazıyordu hoşuma gitti. " yakutları zümrütleri para verip alırsın da giden zamanı o yakut ve zümrütlerle bile alamazsın" ilerde özellikle hayat telaşesine düşünce arkadaşlarınla buluşmayı gezmeyi bile vakitsizlikten gönlünce yapamadığında bu günlerine yanacaksın ama iş işten geçmiş olacak. Eminim sevgilin bu günlerinin tadını çıkarıyordur. Şimdi ayrılırsan em fazla iki ay üzülürsün ama ayrılmazsan belki bir ömür içinde kanayan yara olur bu günlerin. Benim böyle birine verecek bir saatim bile olmazdı siz iki sene diyorsunuz. Vaktiniz kendiniz bu kadar mı değersizsiniz. Yazık gencecik kızsın üzüldüm sana.

Back
X