• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ablalarım yardım edin lütfen :(

Beni sevdiğini bile söylemez ama sorunca çok sever. Bunların hepsini koruduğundan sahiplendiğinden yapar. Sonra o bi erkek nerde napacağını bilir ama ben bilemem. Annemle pikniğe giderken bana izin vermedi ben gittim bardağın son damlası dedi senin içinde halt yemek var dedi ayrılıyoruz işim olmuz s..g dedi bana yaptığının 5 katını yapcam dedi o yüzden 22 gündür buluşmuyo ve işte asıl koyan bu anneyle piknik ona göre aykırı. Ve ben sırf bunun için hatalı kız oldum bardağı dolduran ayrılık sebebi olan ilay oldum :63::KK43:

Hatalı olduğunu elbet birgün anlıcak mı ablacım

Hatasını anlayıp pişman olucak mı benim gibisini bulabilicek mi yaptığı zulmü anlıcak mı

Siz ne zaman anlayacaksınız ki onun anlamasını bekliyorsunuz?

Siz ona tabi olarak kendi hatanıza karşı nasıl körseniz o da hatalarına karşı kör ve sağır olabilir.

Siz nasıl hatanızı anlayıp gereğini yapmıyorsanız onun da anlamak için zamana ihtiyacı var demek ki. :ssz:

Hatalı olduğunu elbet birgün anlıcak mı ablacım

Anlar ya da anlamaz o kısmını bilemem; sizin şuan bunu düşünüyor olmanız bile hayatınızdan çalınan dakikalar demek.. Boşverin yahu , size değer vermeyene siz neden veriyorsunuz; çok mu kıymetsiz canınız.
Şimdi o zamanlarda sevgilim olmasın diye inat edip, ısrarla çalışıp başarılar kazanma hedefimin doğruluğunu bir kez daha ispatlıyor bu ve benzeri durumlar ne kadar akıllıca iş yaptığımı.
Ben ne desem diyeyim fikriniz değişmeyecek değil mi, bu da benim dakikalarımdan gidiyor işte.

1 aydır görmediğiniz, ayda bir görüştüğünüz kişiden ayrılırsanız nasıl bir yalnızlık hissedeceksiniz?
Üstelik ondan başkasıyla görüşmediğinizi de düşünün, sizi kafasına göre cezalandırmasını da ekleyin, bakın bakalım sonuç ne çıkacak?
Yazık değil mi size?
Bunları buraya yazdığınıza göre her şeyin farkındasınız ve ihtiyacınız olan azıcık motivasyon.
Bir kağıt kalem alın ve hayatınızda olması/ olmaması durumunda ne gibi olumlu/olumsuz değişiklikler olacağını listeleyin.
Sizi bu bile motive eder.
Aksi halde özsaygınızı, özgüveninizi, üniversiteye gitseniz bile güzel bir üniversite hayatını ve erkeklere karşı güveninizi kaybedeceksiniz.
Selamlar, sevgiler...
Çok teşekkür ederim ablacım. Annemle pikniğe gitmek istedim izin vermedi bende çıktım gittim buluşmama sebebi o bana çektiriyor öyle düşünüyor

Lise 3 de onsuz yasayamayacagini dusunmen normal ama sonra geciyoo guzelim merak etme tecrubeyle sabittir ;) universiteyi kazan oku, bi yandan kpss hazirlan, saglikcilarin atanmasi %80lerde...
aldigin zaman 2500-3000 arasi maas ne ask acisi kalir ne bisey ozgurlugunude eline alir saglam basarsin..
Yazik etme kendine diyecegim ama cok asigim diyeceksin
Tek diyecegim yanlis bisey yasama onunla yeter ;)

Siz ne zaman anlayacaksınız ki onun anlamasını bekliyorsunuz?

Siz ona tabi olarak kendi hatanıza karşı nasıl körseniz o da hatalarına karşı kör ve sağır olabilir.

Siz nasıl hatanızı anlayıp gereğini yapmıyorsanız onun da anlamak için zamana ihtiyacı var demek ki. :KK14:
Ben ayrılcam aacaba o da anlar mı hatasını

Ohooo simdi boyleyse evlenmek gibi bir hata yaptiginda artik pencereleride kapattirir balkonun kapisinida kilitler anahtarida yaninda goturur . Aptal olma ayril gitsin bu ne boyle

Anlar ya da anlamaz o kısmını bilemem; sizin şuan bunu düşünüyor olmanız bile hayatınızdan çalınan dakikalar demek.. Boşverin yahu , size değer vermeyene siz neden veriyorsunuz; çok mu kıymetsiz canınız.
Şimdi o zamanlarda sevgilim olmasın diye inat edip, ısrarla çalışıp başarılar kazanma hedefimin doğruluğunu bir kez daha ispatlıyor bu ve benzeri durumlar ne kadar akıllıca iş yaptığımı.
Ben ne desem diyeyim fikriniz değişmeyecek değil mi, bu da benim dakikalarımdan gidiyor işte.
Sizin fikirlerinize ihtiyacım var desteğinize ihtiyacım var herşeye her fikre açığım hepsi önemli benim için hepsi altın değerinde öğüt

Herkese merhaba. Şimdi ilk konumda bu kadar şey yaıcak olmamdan fake olduğumu düşünebilirsiniz. Ama gerçekten geceleri uyumadan önce okuduğum konularınız hayat hikayeleriniz var ve ders çıkarıyorum. Çevremde ki herkesin bi yargısı var ben tanımadığım gözlerden yardım istiyorum
Yaklaşık 2 yıllık bi ilişkim var Ailem herkes . Erkek arkadaşım okulda tenefüse çıkmamdan tutun giydiğim kıyafete kadar karışır. Hiçbir sosyal ağım yok. Telefon numaram sadece annem ve babamda var. Çarşıya pazara mağazalara alışverişe çıkmam yasak. Arkadaşlarımla gezmem yasak. Evden çıkmam yasak ailemle dışarı çıkmam yasak. Yani hayatım Ev okul ve okul çıkışı babamın yanından ibaret. Tenefüsler yasak aileyle çıkmak yasak herşey yasak. Erkeklerle konuşmam yasak sosyal ağlar yasak. yani benim saedece onunla vakit geçirmem ve onunla konuşmam serbest onun dışında herşey yasak. Herkes ayrılmamı söylüyo. Ama hadi ayrıl demek kolay değil.Sadece sevdiğmden bağlandığımdan belki de onsuz yapamam düşüncesinden bu haldeyim. Tamamen bitmiş tükenmiş durumdayım. 28 gün sonra 2,yılımız olucak. Ve biliyo musunuz 22 gündür buluşmuyoruz bile sadece ayda bir görüşüyoruz. Erkek arkadaşım beni hep cezalandırıyor. Nolur yanımda olun. Aileme danışamıyorum tek anlatabildiğim sizlersiniz
Cnm kardeşim neden berabersin bu adamla ,ömrünü hebamı etmek istiyorsun onun senin hayatında soz hakkı yokki şuan ,ya çok küçük yaşın yada cidden bir sıkıntı var yani

Ben hakkımı ona karşı savunuyorum ama hatalı hep ben oluyorum
Azcık kendini sev yaşamayı sev erkek arkadasin kim oluyor ki Ailene kadar dışarı çıkana karışıyor, allah aşkına yaaa yaşın küçük ama erkeklerin eline bukadar koz vermeyin tamam aşk sevgi güzel de doğru insanla doğru zamanda seni olduğun gibi kabul eden insanla güzel, adam daha şimdiden herseyine karışmış senin de yaşantın var doğruların var önce bu gerçeği görmeye çalış

Lise 3 de onsuz yasayamayacagini dusunmen normal ama sonra geciyoo guzelim merak etme tecrubeyle sabittir :KK66: universiteyi kazan oku, bi yandan kpss hazirlan, saglikcilarin atanmasi %80lerde...
aldigin zaman 2500-3000 arasi maas ne ask acisi kalir ne bisey ozgurlugunude eline alir saglam basarsin..
Yazik etme kendine diyecegim ama cok asigim diyeceksin
Tek diyecegim yanlis bisey yasama onunla yeter :KK66:
Babamı düşünmeden attığım adım yo ablacım. Tek istediğim ben haytımı onun için zehir ederken o güllük gülüstünlık yaşadı. Şimdi ben gidiyorum ne kaybettiğini anlasın benim için en önemlisi o çünkü ona göre bayan yanlış ben bay doğru o

Ohooo simdi boyleyse evlenmek gibi bir hata yaptiginda artik pencereleride kapattirir balkonun kapisinida kilitler anahtarida yaninda goturur . Aptal olma ayril gitsin bu ne boyle
Çok teşekkür ederim ablacım haklısın evet kendimi hazırlamam gerek galiba o ne kaybettiğine üzülürken bende kurtuluşuma sevinmek istiyorum

Ben ayrılcam aacaba o da anlar mı hatasını
Galiba ayrılık meselesinde siz de onu cezalandırmak istiyorsunuz.
Anlarsa ne olacak? Anlamazsa ne olacak?
Hayatınızdan çıkardığınız kimseyle ilgilenmeyin.
Ben söyleyeyim: Sizin gibi he diyeni bulamayacak, dönecek, yalvaracak, özledim, aşığım bik bik bik, diyecek.
Onun ne yapacağı değil, sizin nasıl bir sevgili, nasıl bir gençlik istediğiniz önemli.
Bir daha asla 15 yaşında olmayacaksınız.
Unutmadan, annesi haklı: Bunları eşim yapsa yol veririm gider.

Azcık kendini sev yaşamayı sev erkek arkadasin kim oluyor ki Ailene kadar dışarı çıkana karışıyor, allah aşkına yaaa yaşın küçük ama erkeklerin eline bukadar koz vermeyin tamam aşk sevgi güzel de doğru insanla doğru zamanda seni olduğun gibi kabul eden insanla güzel, adam daha şimdiden herseyine karışmış senin de yaşantın var doğruların var önce bu gerçeği görmeye çalış
Bieni bulduğunda ben böyle değildim öyle kabul etti sonrasında kendine göre şekil verdi işte. Sevgi dedim aşk dedim iyi günlerine sevindim kötü günleri sildim kin nefreti kötülüğü kalbimden uzak tuttum ama hayatımı ona oyuncak ettim haklısın ablacım ilk erkek arkadaşım onun verdiği bağlılıkla işte

Galiba ayrılık meselesinde siz de onu cezalandırmak istiyorsunuz.
Anlarsa ne olacak? Anlamazsa ne olacak?
Hayatınızdan çıkardığınız kimseyle ilgilenmeyin.
Ben söyleyeyim: Sizin gibi he diyeni bulamayacak, dönecek, yalvaracak, özledim, aşığım bik bik bik, diyecek.
Onun ne yapacağı değil, sizin nasıl bir sevgili, nasıl bir gençlik istediğiniz önemli.
Bir daha asla 15 yaşında olmayacaksınız.
Unutmadan, annesi haklı: Bunları eşim yapsa yol veririm gider.
Ablacım o kadar egoist ki ben hiçbişeyden pişman olmam sen beni kaybettin beğenmiyosan git düşüncesinde

Silkelen kendine gel

Anne ile pikniğe göndermeyecek adam seni çalıştırmaz pencereden de baktırmaz sanki pavyona girmişsin

Okuyamadım bu kendine güvenmeyen arkadaş kaç yaşında ama ondan ne köy olur ne kasaba

Bu yaşta dünya onun etrafında döner gibi gelebilir ama yakında gerçeklerle yüzleşirsin

Ailen ile olan etkinliklerini bile kısıtlayan adamdan kaç

Erkek arkadasinin bu tavirlari kuskanclik degil. Yani seni kiskandigindan degil. Bu hastalikli bir durum. Asirilik. Sana yaptivi zulum ve sen bu zulme boyun egiyorsun. Senin yasama hakkini elinden aliyor. Oysa yasitlarin gibi senin de cevren olmali. En guzel gunlerini onun "kapatmasi"gibi yasiyorsun. Oysa sen su an sadece ailene karsi sorumlusun. Bu kisi senin esin degil. Seni kisitlamasina musade etmissin, goz yummussun. Oyle hastalikli dusuncelere sahip ki boyle biriyle devam edersen siddet de gorebilirsin ilerde. Allah korusun. Herkesin dedigi dogru. Daha cok gencsin. Yasayacagin cok sey var. Onunde guzel gunlar var. Oysa sen sana zulum eden birine boyun egiyorsun. Bu sevgi degil. Sevdigini saniyorsun. Bir anda hayatinin ne kadar kisitlandigini fark edebilsen bitirebileceksin aslinda. Dilerim fark edebilirsin.
Ablacım ikizim var oda 2 yıllık ilişki içinde o hayata karşı çok pozitif oysa ki benim hayatım sadeve erkek arkadaşım için o konumda yanı. Ablacım sen bizi tanımıyosun ama sende benim nasıl ne kadar engellendiğimi söylüyorsun. İşte bunu o anlamıyor ille de İlay suçlusun diyor

Ablacım o kadar egoist ki ben hiçbişeyden pişman olmam sen beni kaybettin beğenmiyosan git düşüncesinde
O zaman sizin kuracağınız cümle şu: Haklısın, ben senin istediğin gibi biri değilim. Şunu unutma, olmak da istemiyorum. Selametle.
Bakın egoistlik falan kalıyor mu o zaman.
Hiçbir şeyden pişman olmazmış he? :))
Ne güzel demek ki hiç üzülmeyecek, umursamayın ve yolunuza devam edin.
Tıp fakültesinde sizi malı olarak değil, siz olduğunuz için sevecek ve saygı duyacak insanlarla tanışacaksınız.

Anlasa ne olacak yine yapacak
Yok ablacım hayatımdan çıkanın bidaha griişi olmaz. O yüzden çıkarmak için bu kadar ince düşünüyorum ya bi şans ve ilay hadi hadi ilay" diyorum ama yok işte. Anlasında ablacım her zaman kendisinin haklı olmayacağını benim ona gerçekten değer verdiğimi ve hayattan onun için nasıl koptuğumun farkına varsın ki. İyileşsin

Tıp okuman da yasak... lise yılları çok güzeldir. Genelde saf temiz dostluklar kurulur. Bir daha geri gelmeyecek yıllardır. Bugün kitap okurken şöyle bir cümle yazıyordu hoşuma gitti. " yakutları zümrütleri para verip alırsın da giden zamanı o yakut ve zümrütlerle bile alamazsın" ilerde özellikle hayat telaşesine düşünce arkadaşlarınla buluşmayı gezmeyi bile vakitsizlikten gönlünce yapamadığında bu günlerine yanacaksın ama iş işten geçmiş olacak. Eminim sevgilin bu günlerinin tadını çıkarıyordur. Şimdi ayrılırsan em fazla iki ay üzülürsün ama ayrılmazsan belki bir ömür içinde kanayan yara olur bu günlerin. Benim böyle birine verecek bir saatim bile olmazdı siz iki sene diyorsunuz. Vaktiniz kendiniz bu kadar mı değersizsiniz. Yazık gencecik kızsın üzüldüm sana.
Ablacım seneye stajım var. Erkek hastalara yaklaşma diyeceğini bile düşünüyorum. Hastalıklı belki de.. Sadece ne kaybetti bilsin ki bakalarının da hayatını çalmasın hayatından 2 yılını daha

Back
X