• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ablalarım yardım edin lütfen :(

yavrum sen akıllı mısın??????

ne demek o yasak bu yasak su yasak ne demek ıkı yılımız doluyor kolay degıl cariyelik devri çoktan bitti haberin olsun

artık kadın sokakta işte eğitimde bılımde her yerdeeee

kendıne saygın yok bellı ama ailene babana bıraz saygın varsa AYRIL.....
Kendime de saygılıyım farkındayım herşeyin. Bu bağlılık bu kaybetme korkusu bu boşluk çok zor işte sonra küçük bir ilçe burası herkes onun çevresi bana hayatımı yaşatmıcaklar gibi geliyo korku birazda

Aynen aynen bende öyleyim. Bende eve çağırıyorum bazen hatta yurda gidiyorum anca izin veriyor. Bende çok alıştım bana normal geliyo tam tersi olunca garipsiyorum hatta benim gibi olmayanlarda bana garip geliyor. Ama artık zorlanıyorum sevgisinden emin olmamam sonra 22 gündür buluşmamak çok ağır
bizde öyle en fazla haftada bir buluşuyoruz bazen aylarcada buluşmadık ama 6 yılımı verdim kolay olmuyo sende 2 yıl vermişsin az değil gerçekten çok zor bazen bunalıyodum ağlıyodum ama inan çekmek zorunda değilsin ayrılırsan unutursun 20 yıllık evli insanlar boşanıp unutuyorlar bide bu yönden duşun :)

Kendime de saygılıyım farkındayım herşeyin. Bu bağlılık bu kaybetme korkusu bu boşluk çok zor işte sonra küçük bir ilçe burası herkes onun çevresi bana hayatımı yaşatmıcaklar gibi geliyo korku birazda
bıraz dık dur korkacak ne var dedım ya efendı sultan carıye köle sızın ılışkınız o devır bıttı ama sen orda olmak ıstıyorsann sen bılırsın tabı ki

Ondan baskasini sevemem diyosun ya hemde oyle bir seversin ki. Sonra donup arkana bakinca onunla gecen iki yilina acirsin. Tutki ayrilmadin ondan ve evlendiniz. O adam seni evin disina cikarymaz ondan baskasiyla gorusemezsin ailenle bile gorusturmez.. bi guniki gun degil dusun bir omur boyle gecermi yazik etme kendine. Onunla bir gun daha gecirme.. bi dusun iki gun aglamakmi omur boyu pisman olmakmi?? Hangisi daha zor???????
ömür boyu tabikide. Haklıyken haksız olmak zor işte

Bölümümde çok iyi ablacıım anestezi okuyorum hedeflerim derslerim bu yanlızlığın bu sorunların içinde bile taktir edilecek derece de. Bende önüme bakmak istiyorum. Aslında o benden ayrılsın o beni bırakıp gitsin o zaman daha mı sürünür pişman olur iyileşir diye düşünüyorum

şuan sana çok büyük bir şey gibi gelse de zaman geçince anlayacaksın merak etme ne boş işlerle uğraşmışım diyeceksin, şahsen ben öyle diyorum ;)

bizde öyle en fazla haftada bir buluşuyoruz bazen aylarcada buluşmadık ama 6 yılımı verdim kolay olmuyo sende 2 yıl vermişsin az değil gerçekten çok zor bazen bunalıyodum ağlıyodum ama inan çekmek zorunda değilsin ayrılırsan unutursun 20 yıllık evli insanlar boşanıp unutuyorlar bide bu yönden duşun :)
sen nasıl 6 yıl yürütebildin

şuan sana çok büyük bir şey gibi gelse de zaman geçince anlayacaksın merak etme ne boş işlerle uğraşmışım diyeceksin, şahsen ben öyle diyorum :KK66:
İlçemiz küçük. O sosyal bi insan. Nereye gitsem nereye çıksam gözü hep üstümde olucak o da çok korkutucu

Ben bile bu hale geldiğime şaşırıyorum
yasın 17 18 19 kaç kesınlıkle korkma hayır kıskanıp erkeklerle konusma demesını anlarım da aılenle bıle bı yere cıkman yasak hooop orda dur dön arkanı ileri doğru koşmaya başla arkana bıle bakma dıyecektın hala gec kalmıs sayılmassın

Ayrıl diyo takmıyo ki ablammm

E ayrıl gitsin o zaman. Peşinden mi koşuyosun bi de? 20 gündür görmüyomuşsun. Bir şey demene gerek yok. Beni cezayla terbiye etmeye çalışan bir adamın beni sevdiğine artık inanmıyorum. Dersin çıkar gidersin hayatından. ceza verip daha da yanına gelmez zaten

yasın 17 18 19 kaç kesınlıkle korkma hayır kıskanıp erkeklerle konusma demesını anlarım da aılenle bıle bı yere cıkman yasak hooop orda dur dön arkanı ileri doğru koşmaya başla arkana bıle bakma dıyecektın hala gec kalmıs sayılmassın
işte o ayılsa benden keşke

E ayrıl gitsin o zaman. Peşinden mi koşuyosun bi de? 20 gündür görmüyomuşsun. Bir şey demene gerek yok. Beni cezayla terbiye etmeye çalışan bir adamın beni sevdiğine artık inanmıyorum. Dersin çıkar gidersin hayatından. ceza verip daha da yanına gelmez zaten
Keşke o beni bu halimle beğenmese de bıraksa gitse aman keşke o gitse

sen nasıl 6 yıl yürütebildin
ilk başlarda böyle değildi çok sıkmıyordu ben bağlandım yavaş yavaş ve bu da bağlandığımı anlayınca yavaştan kısıtlamaya başladı. Başta ayrıldım sonra yapamadım barıştık sevdiğimden ayrılamadım artık yada ayrılmak istemedim diyelim boyle yaşamaya çok alıştım artık dışarı çıkmak istemiyorum. Bide şöyle bi durum var mesela ailenle gezemiyorsun bir değil iki değil artık ailende kırılmaya başlıyo ben abime oturmaya gidemiyorum düşün bende çok ayrılmak istedim ama yapamadım

Mesajlarınızı okudum. Gayet de aklı başında cevaplar yazmışsınız, içinde bulunduğunuz durumu pek güzel izah etmiş ve sebeplerini de yazmışsınız. Ancak seviyorum da seviyorum, onsuz yalnız kalırım ne yapacağım falan bu aklı başındalıkla tamamen ters. Önce en çok kendini sevmeyi öğren. Sonra sevmenin ne demek olduğunu öğrendiğinde yaşadığın şeyin aşkla sevgiyle ilgisi olmadığını anlayacaksın. Önce kendine değer var. Senden bir tane daha yok. Sonra bir insana değer vermenin onu mutlu etmek olduğunu öğreneceksin. Üzüldüm. İki kızım var. Böyle bir ilişki yaşayacaklar. Haberim olmayacak. Elin adamı hayatının içine edecek ve hatta hayatta yaşama sen, şu köşede beni bekle sessizce diyecek ve benim kızım içinde ceza ve itaat kelimeleri geçen cümleler kuracak? Ben gerçek sevgiyi, kıymetli olduğu hissini veremediğim için üzülürdüm. Yaşadığın şeyin sevmekle ilgisi yok. Birilerinin tavsiyesine de ihtiyacın yok bence. Her şeyin farkındasın ve niye bunu kendime yapıyorum diye sor lütfen. Sorularının cevabı sende.

O yasak, bu yasak, herşey yasak he? Vah vah. Yavrucum ne üniversitesinden bahsediyorsun sen? Dur bakalım ona izin çıkacak mı... liseden sonra sevgilin seni okuldan alıp kapatıcak, perde bile açtırmayacak. Evli olmasanız da bu böyle olacak. Her şeye eyvallah demişsin, e üniversiteden de vazgeçersin artık. Mazallah bir daha nerden bulursun böyle adamı, aman her dediğini yap ki kaçmasın elinden.

İnsan anasıyla babasıyla bile sevgilisinin izni kadar mı görüşür yahu? Çok komiksiniz ha. Bunu siz aşk sevgi, sadakat sanıyorsunuz da...

Sen annene söyle de seni bir psikiyatriste götürsün bence. Sevgilinin izni olursa tabii. :) senin gibi kızların bu aşırı derecede ve hadsiz kısıtlanmadan, baskı görmekten tuhaf bir şekilde haz aldığını düşünüyorum. Artık altında ne sebep yatıyorsa... bu neyin eksikliğiyse git bir uzmana görün de ortaya çıksın bari.

Ayrıl denek kolaymış diyorsan, kaderinse çek diyeyim bir de. Sana diyecek laf yok. Devam et o zaman.

Boyle hayat mi yurur siz daha evlenmeden boyleyseniz evlendikten sonra ohoo
Ayrilamiyorm dersen bizde sana gecmis olsun deriz...

Back
X