Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ha konu sahibi gel şuna cevap ver.acıyorum sen ve senin gibi ezilen bayanlara. Boncuk mu var adamın şeyinde ne diye kendinize işkence yaptrıyosunuz. Adamlara kızmıyorum ki sizde akıl yok hakediyosunuz bunları. ne gebeliğin var böyle bi manyakla uğraşıyosun dicem ama ben bu konuda en manyak seni görüyorum.
Ayrıca aklıma takıldı ailenle gezmeye nasıl izin vermiyo.Ailecek bi yere gidecek olduğunuzda napıyosunuz. Ayyy anne baba ben gidemem sevgilim kızıyo mu diyosun? allahım bol bol akıl fikir mantık versin sen gibilere
p
Bu durumda bile haklı olan olarak kendisni goruyor yaptiklarinin farkinda degil
yuh artık.Çok teşekkür ederim ablacım. Annemle pikniğe gitmek istedim izin vermedi bende çıktım gittim buluşmama sebebi o bana çektiriyor öyle düşünüyor
söyle de,Ne diyerek ayrılmam gerekir ne söylemem gerekir![]()
Bir de ayrılırsa bir daha başkasını sevemez diye korkuyormuş. Sanırsın 35 yaşında kadın. Daha ağzı süt kokan ergen bebelerinin laflara bak Allah aşkına. Bunlar çocuk olmadan kadın oluyorlar. Yazık. Analarına babalarına yazık.15 yaşındasın. 13 yaşında başlamışsın beraberliğe. fazlaca erken değilmi bu. yeni nessil herşeyi ne kadar erken yaşıyor böyle. ders çalışın ders.
sen nasıl böyle birşeye izin verip katlanıyorsun?Herkese merhaba. Şimdi ilk konumda bu kadar şey yaıcak olmamdan fake olduğumu düşünebilirsiniz. Ama gerçekten geceleri uyumadan önce okuduğum konularınız hayat hikayeleriniz var ve ders çıkarıyorum. Çevremde ki herkesin bi yargısı var ben tanımadığım gözlerden yardım istiyorum
Yaklaşık 2 yıllık bi ilişkim var Ailem herkes . Erkek arkadaşım okulda tenefüse çıkmamdan tutun giydiğim kıyafete kadar karışır. Hiçbir sosyal ağım yok. Telefon numaram sadece annem ve babamda var. Çarşıya pazara mağazalara alışverişe çıkmam yasak. Arkadaşlarımla gezmem yasak. Evden çıkmam yasak ailemle dışarı çıkmam yasak. Yani hayatım Ev okul ve okul çıkışı babamın yanından ibaret. Tenefüsler yasak aileyle çıkmak yasak herşey yasak. Erkeklerle konuşmam yasak sosyal ağlar yasak. yani benim saedece onunla vakit geçirmem ve onunla konuşmam serbest onun dışında herşey yasak. Herkes ayrılmamı söylüyo. Ama hadi ayrıl demek kolay değil.Sadece sevdiğmden bağlandığımdan belki de onsuz yapamam düşüncesinden bu haldeyim. Tamamen bitmiş tükenmiş durumdayım. 28 gün sonra 2,yılımız olucak. Ve biliyo musunuz 22 gündür buluşmuyoruz bile sadece ayda bir görüşüyoruz. Erkek arkadaşım beni hep cezalandırıyor. Nolur yanımda olun. Aileme danışamıyorum tek anlatabildiğim sizlersiniz
şunu anne babanız yapsa geri kafalı ailem şöyle de böyle de demediğinizi bırakmazsınız ama erkek arkadaşın her dediği kanun hükmünde masaşallah valla böyle bir ilişkiyi hala devam ettiriyorsan kusura bakma da az bile sana yapılanlar yaşın kaç başın kaç resmen boyunduruğu altına girmişsin karşı tarafın senin gücün karakterin bir dik duruşun yok mu nasıl yapabiliyor bunları sana ?Herkese merhaba. Şimdi ilk konumda bu kadar şey yaıcak olmamdan fake olduğumu düşünebilirsiniz. Ama gerçekten geceleri uyumadan önce okuduğum konularınız hayat hikayeleriniz var ve ders çıkarıyorum. Çevremde ki herkesin bi yargısı var ben tanımadığım gözlerden yardım istiyorum
Yaklaşık 2 yıllık bi ilişkim var Ailem herkes . Erkek arkadaşım okulda tenefüse çıkmamdan tutun giydiğim kıyafete kadar karışır. Hiçbir sosyal ağım yok. Telefon numaram sadece annem ve babamda var. Çarşıya pazara mağazalara alışverişe çıkmam yasak. Arkadaşlarımla gezmem yasak. Evden çıkmam yasak ailemle dışarı çıkmam yasak. Yani hayatım Ev okul ve okul çıkışı babamın yanından ibaret. Tenefüsler yasak aileyle çıkmak yasak herşey yasak. Erkeklerle konuşmam yasak sosyal ağlar yasak. yani benim saedece onunla vakit geçirmem ve onunla konuşmam serbest onun dışında herşey yasak. Herkes ayrılmamı söylüyo. Ama hadi ayrıl demek kolay değil.Sadece sevdiğmden bağlandığımdan belki de onsuz yapamam düşüncesinden bu haldeyim. Tamamen bitmiş tükenmiş durumdayım. 28 gün sonra 2,yılımız olucak. Ve biliyo musunuz 22 gündür buluşmuyoruz bile sadece ayda bir görüşüyoruz. Erkek arkadaşım beni hep cezalandırıyor. Nolur yanımda olun. Aileme danışamıyorum tek anlatabildiğim sizlersiniz
sanki bana ondan ayrılmazsan hayatını karartırsın gibi geliyoSanki bana hayat ondan ibaretmiş gibi geliyo ondan ayrılırsam kimseyi sevmem kimseye güvenmem kimseye tutunamam gibi geliyo
ay 13 yaşında mı?vay be 13 yaşında ilişki.. bence sen devam et, 2 senelik ilişki kolay mı? harcama 13 yaşında bulduğun oyun arkadaşını(!)..
kızlar 16 yaşındaymış şu an.ay 13 yaşında mı?
o zaman bunun adı ergenlik.