Hiçbir fikrim yok Anadolu lisesi öğrencisiyim kendimi ilk defa bu sene bu kadar saldım ve cefasını çekiyorum ne gibi bir yaklaşımla karşılaşırım onu da hiç bilmiyorumSınıfta kalmak isteğe bağlımı oldu yahu , yada okul değiştireceğim deyip sınıf geçiriliyormu yani
Evet sonucu kötü olmuş,hani şöyle örnek öğrenci vasfındaysanız belki konuşmak işe yarar ...Hiçbir fikrim yok Anadolu lisesi öğrencisiyim kendimi ilk defa bu sene bu kadar saldım ve cefasını çekiyorum ne gibi bir yaklaşımla karşılaşırım onu da hiç bilmiyorum
Kaçıncı sınıfın?Ablalarım sınıfta kalıyorum fazla dersten kaldık yakın arkadaşlarımla.Ne yapıcaz ne yapıcaz diye düşünür olduk.
Hocalarla,kendi sınıf hocamızla bir fikir vermesi için konuşsak veya zaten seneye başka okula nakil aldıracağımızı söyleyip bizi geçirmesini istesek kabul ederler mi ya da direkt müdür yardımcısına gidip bu konu hakkında konuşsak?
1 sene kalmak istemediğimizi zaten okul değişeceğimizi söylesek yeterli olur mu?nasıl tepki alırız,kabul ederler mi sizce?
Özel okula geç benceAblalarım sınıfta kalıyorum fazla dersten kaldık yakın arkadaşlarımla.Ne yapıcaz ne yapıcaz diye düşünür olduk.
Hocalarla,kendi sınıf hocamızla bir fikir vermesi için konuşsak veya zaten seneye başka okula nakil aldıracağımızı söyleyip bizi geçirmesini istesek kabul ederler mi ya da direkt müdür yardımcısına gidip bu konu hakkında konuşsak?
1 sene kalmak istemediğimizi zaten okul değişeceğimizi söylesek yeterli olur mu?nasıl tepki alırız,kabul ederler mi sizce?
3.sınıf sayısal bölümü öğrencisiyimKaçıncı sınıfın?
Lisede kısa bir süre öğretmenlik yaptım. Sınıf öğretmenine konuyu aç, durumunu anlat. 2.sınavlarınız bitmedi ise ciddi oldugunu derslerine çalışarak göster. Okul rehber öğretmeninden de destek alırsan üstesinden gelirsin. Okulmüdürüne gitmek en son çaredir ve velin olmadan da pek ciddiye alınmazsın. Sen çabaladığını göster ki hocalarında sana o zaman yardımcı olurlar3.sınıf sayısal bölümü öğrencisiyim
Bize bir fikir de sunabilirler biz geçirsinler diye baskı yapmıyoruz zaten çalışana öğretmenler hakkını veriyor hak yeme gibi bir durum söz konusu olamaz biz sene başından beri nakil aldıracağımızı söyledik okulda nitelikli öğrenciyiz okulun her projesine katkıda bulunmuşluğumuz bile var kötü,haylaz bir öğrenci olsam hocalarla konuşmam bile bu konu hakkındaE bu bildiğin müdürün sizi kayırması oluyor?
Diğer çalışan öğrencilerin hakkı nolacak?
Birileri çalışsın geçsin, birileri salsın rica ile bitirsin.
Oh yav.
Çok sağol teşekkür ederimLisede kısa bir süre öğretmenlik yaptım. Sınıf öğretmenine konuyu aç, durumunu anlat. 2.sınavlarınız bitmedi ise ciddi oldugunu derslerine çalışarak göster. Okul rehber öğretmeninden de destek alırsan üstesinden gelirsin. Okulmüdürüne gitmek en son çaredir ve velin olmadan da pek ciddiye alınmazsın. Sen çabaladığını göster ki hocalarında sana o zaman yardımcı olurlar
Peki ne olduda bukadar iyi ogrenciyken sinifta kalacak duruma geldiniz?Bize bir fikir de sunabilirler biz geçirsinler diye baskı yapmıyoruz zaten çalışana öğretmenler hakkını veriyor hak yeme gibi bir durum söz konusu olamaz biz sene başından beri nakil aldıracağımızı söyledik okulda nitelikli öğrenciyiz okulun her projesine katkıda bulunmuşluğumuz bile var kötü,haylaz bir öğrenci olsam hocalarla konuşmam bile bu konu hakkında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?