Ablalarım yardım edin

Ml06bs

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2019
20
1
1
24
Ablalarım sınıfta kalıyorum fazla dersten kaldık yakın arkadaşlarımla.Ne yapıcaz ne yapıcaz diye düşünür olduk.

Hocalarla,kendi sınıf hocamızla bir fikir vermesi için konuşsak veya zaten seneye başka okula nakil aldıracağımızı söyleyip bizi geçirmesini istesek kabul ederler mi ya da direkt müdür yardımcısına gidip bu konu hakkında konuşsak?

1 sene kalmak istemediğimizi zaten okul değişeceğimizi söylesek yeterli olur mu?nasıl tepki alırız,kabul ederler mi sizce?

Sınıfta kalmak isteğe bağlımı oldu yahu , yada okul değiştireceğim deyip sınıf geçiriliyormu yani
Hiçbir fikrim yok Anadolu lisesi öğrencisiyim kendimi ilk defa bu sene bu kadar saldım ve cefasını çekiyorum ne gibi bir yaklaşımla karşılaşırım onu da hiç bilmiyorum

Hiçbir fikrim yok Anadolu lisesi öğrencisiyim kendimi ilk defa bu sene bu kadar saldım ve cefasını çekiyorum ne gibi bir yaklaşımla karşılaşırım onu da hiç bilmiyorum
Evet sonucu kötü olmuş,hani şöyle örnek öğrenci vasfındaysanız belki konuşmak işe yarar ...

Nasıl bu kadar salabildiniz ? Lisede sınıfta kalmak çok kolay değil diye hatırlıyorum.Müdürünüzün kabul edeceğini sanmam.Ama içinizde kalmasın deneyin.

1 ders falan olsa, 1 - 2 puanla kalmiş olsanız bir konuşun tabi derim ama fazla dersten kalmissiniz.
Hic zannetmiyorum kabul edilcegini.

Kabul etmezler. Ben olsam ben de kabul etmem. Tüm sene derslerine çalışıp geçenlerin haklarını yemek olur bu.. Ben sınav okurken 1 puan bile eklemem sırf hak geçmesin kimseye diye, kaldı ki sınıf atlatacağım..

Bütün sınıfta kalanlar aynısını yapıp geçsin o zaman yapacak birşey yok gibi görünüyor... Kalmisken ayrıcalık rica edip geçmek, hakkıyla geçenlere haksızlık

Kaçıncı sınıfın?

Özel okula geç bence

3.sınıf sayısal bölümü öğrencisiyim
Lisede kısa bir süre öğretmenlik yaptım. Sınıf öğretmenine konuyu aç, durumunu anlat. 2.sınavlarınız bitmedi ise ciddi oldugunu derslerine çalışarak göster. Okul rehber öğretmeninden de destek alırsan üstesinden gelirsin. Okulmüdürüne gitmek en son çaredir ve velin olmadan da pek ciddiye alınmazsın. Sen çabaladığını göster ki hocalarında sana o zaman yardımcı olurlar

E bu bildiğin müdürün sizi kayırması oluyor?

Diğer çalışan öğrencilerin hakkı nolacak?

Birileri çalışsın geçsin, birileri salsın rica ile bitirsin.

Oh yav.
Bize bir fikir de sunabilirler biz geçirsinler diye baskı yapmıyoruz zaten çalışana öğretmenler hakkını veriyor hak yeme gibi bir durum söz konusu olamaz biz sene başından beri nakil aldıracağımızı söyledik okulda nitelikli öğrenciyiz okulun her projesine katkıda bulunmuşluğumuz bile var kötü,haylaz bir öğrenci olsam hocalarla konuşmam bile bu konu hakkında

Çok sağol teşekkür ederim

Peki ne olduda bukadar iyi ogrenciyken sinifta kalacak duruma geldiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…