Mümkün değil takma kafana
Yasim 20 , ama dedigimi tam okumadiniz galiba aklim alsa bile beynim durmuyor sürekli .. ben kotu durumday guzelce yorum yapsan olmazmiydi?yaş kaç Allah aşkına.
Böyle şeylerı yapmayı bıldıgınıze göre hamıle kalmayacagınızıda blmenız gerek .
Dalga gecmek olsa niyetim burda kotuyum diye sormazdim !!Sevişmeyi biliyorsan onuda biliyorsundur. Bize sorma dalga geçer gibi
Kırk kat kıyafetten geçer mi sence o sıvı!!!!!!! Sonucuna katlanmayacaksan böyle şeyler yapma sende.Dalga gecmek olsa niyetim burda kotuyum diye sormazdim !!
Yok yapamıyorum kı .Yasim 20 , ama dedigimi tam okumadiniz galiba aklim alsa bile beynim durmuyor sürekli .. ben kotu durumday guzelce yorum yapsan olmazmiydi?
Tesekkur ederim.Kırk kat kıyafetten geçer mi sence o sıvı!!!!!!! Sonucuna katlanmayacaksan böyle şeyler yapma sende.
Gözlerim dolu sana cevap yaziyorum , cok arastirdim ama bulamadim son çarem uye olup soru sormakti.Guzel yorumun icin cok tesekkur ederim. Uzerinde kiyafet varken mümküm değil o zaman?!:) Sorduğun soruya benzer binlerce konu açılmış aslında oradaki yorumları okusan burada gelecek olan tepkilerle uğraşmak zorunda kalmazdın.. İnsanlar da haklı bunalmışlar artık yeni üye olup sürtündük hamile miyim korkuyorum sorularından ?
%100 hamile değilsin hani 0.000000000000001 ihtimal bile yok için ferah olsun
Gözlerim dolu sana cevap yaziyorum , cok arastirdim ama bulamadim son çarem uye olup soru sormakti.Guzel yorumun icin cok tesekkur ederim. Uzerinde kiyafet varken mümküm değil o zaman?!
Yüzde bir milyon imkansız. Ama tabiki Allah ın dediği olur.. Bence bu korku sana yetmiştir , diğer arkadaşlarımın da dediği gibi eğer korkuyorsan korunacaksın.Dürtülerine engel olamıyorsundur bu normal ama dikkat etmelisin[/QU
Yok zaten daha korunmasiz hic bir sey yok! Bu korku bana yetti artti bile. Tesekkur ederim pastelkiz!! <3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?