• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ablalarim yardima ihtiyacim var

images-6.webp
Ba kıymaya calışıyon ha !

3 yıllık evliyim ilaclar mı ?kullanmadım denemedigimz nokta nokta mı?kalmadı hamile kalmadım .

sen gıttın duzensiz ilişkiden bide boşalma yok hoooop 1 aylık hamilesin .....

ADALETİN BU MU? DÜNYA .......

o cocugu haketmiyorsun zaten kurtaj yap..
Şuan bunu burda söylemenizin kimseye bir faydası yok !

Ya kız zaten canım sıkkın , kötüyüm diyor .
Çarem yok diyor .
Hayret bir şey ben sinir oldum ya !

Çocuk öyle tuvaletini yapar gibi hoop diye düşmüyor. Düşükten sonra kanaman olur sacma seyler deneme sakın. Sevgiline söyle bulsun para kurtaj yaptırırsın.Bunuda kendi sehrinde değil sana yakın baska bir sehirde yapmanı öneririm.

Cok hizlisin o zaman :KK51: Dusurmeye ugrasmak gibi seyleri sakin ola sakin deneme, sakin. Isler hic de umdugun gibi gitmeyebilir. Bir sekilde basardin diyelim, ciddi kanaman olabilir, iceride parca kalabilir, hastanelik olursun ve neden oldugunu da annen baban tabii ki ogrenir hastanede. Devlet hastanesinde yaptirabilirsin diye biliyorum ayrica kurtaj, 10 haftaya kadar yasal sure ve yapmiyoruz demek gibi bir alternatifleri yok, eger bir gece yarisi bir torba yasayla araya yeni seyler sikistirmadilarsa. Resitsin, istersen erkek arkadasinla git, kimseye de bir sey soyleyemezler, haber veremezler. Ama illa ozele gitmeyi dusunuyorsan da arkadaslar yazmis, fiyati 1000in altina oldukca dusureceklerdir illa ki. Erkek arkadasin da borc alsin gerekirse, hic mi arkadasi yok, kredi karti sunu bunu. Usuluyle halledin, saglikli bir sekilde.
adamın dr gitmeye parası yok bazı arkadaşlarda evlensin yazmış..:KK64:

Cinayetine ortakmı arıyorsun sen?..nasıl düşük yaparmismis..dur canım şöyle ki...hadi ordan akşam akşam günaha sokma bunca insanı...

Canım annenle paylaşsan ne yapar ?
Söyler mi babana ?

Söyler. Annem. Hic bir şeyi saklamaz babamdan. Lisedeyken bi sevgili durumu olmuştuhemen yetiştirdi. Şuan okumama bile bi mucize yani o yetstirmeden snra. Teşekkürler bu arada en azindan anlamaya calisiyorsun

Kaza çocuğu meselesini en iyi sizler bilirsiniz .. Biz ilişkiye bile girmedik zaten. Ama nasip iste.. Nasil onca kadin çocuk için ugrasiyo defalarca ama olmuyor benimde kaderimde bu varmis nasip meselesi birlikte olmadan oldu.. Benim reglilerim hep düzenlidir hic vucudmda morluk olmadi.. Reglim geçti ve ayagimda morluk oluştu carptim herhalde.. Belirtiler var eminim

Bu mevzuyu kadere ve nasibe bağlama...Kader ve nasiple hiç alakası yok bunun

Coook saol canım insallah sınınıyoruz valla bana taş ye cocugun olacak deseler yaparım ama olmuyor bu bayanda nasıl düserebilirim soruyor adalet mi bu ya :KK61:
sen şimdiden bu moda girersen işin zor..

Şuan bunu burda söylemenizin kimseye bir faydası yok !

He faydası olsun die yazdım belki soyleyince hamiş kalırım die tövbe tövbe .

Ya kız zaten canım sıkkın , kötüyüm diyor .
Çarem yok diyor .
Hayret bir şey ben sinir oldum ya !
Yaparken nie dusunmedi nie evlenmeyi degilde cocugu dusürmeye calısıyor ....
sizde hak vermeyin ..

Coook saol canım insallah sınınıyoruz valla bana taş ye cocugun olacak deseler yaparım ama olmuyor bu bayanda nasıl düserebilirim soruyor adalet mi bu ya :KK61:
Valla ikiside kötü Allah tan umut kesilmez teyzeminde olmuyor ondan biliyorum çk üzülüyo umarım günün birinde minik bir sürpriz ile karşılaşırsınız sizin için dua edicem

Söyler. Annem. Hic bir şeyi saklamaz babamdan. Lisedeyken bi sevgili durumu olmuştuhemen yetiştirdi. Şuan okumama bile bi mucize yani o yetstirmeden snra. Teşekkürler bu arada en azindan anlamaya calisiyorsun
Annen olsa en azından erkek arkadaşın olmasa da olurdu
Ama şu durumda kürtaj parasını bulması lazım :( .
Konuş , sıkıştır onu.

Yaparken nie dusunmedi nie evlenmeyi degilde cocugu dusürmeye calısıyor ....
sizde hak vermeyin ..
Yahu hanım efendi .
Kimin neyi nasıl yaşadığı bir Allah'ı ilgilendirir .
Size ne , bana ne bundan ?
Neye hak vereceğimi soracak değilim , burda yardım istiyen biri var ona üzülüyorum ve elimden geleni yapmaya çalışıyorum.
Neyin hıncını kimden çıkarıyorsunuz ?

Kinayi sen yak bence....bi cana nasıl kiyarim diye bi taraftan düşün bi taraftan da Kinayi yak..seni yargılamak haddim değil ama ne olursa olsun kiyamazsınız o cana anladinmi..bir ömür çekeceksin bu vicdan azabini...

Allahim yaa kurtaj olsa kizligida gidicekk cozum yokumu jurtaj sadece annesine.bir guzel soylicek olani biteni ger evlenmelerini istemezlerse gidip yaptrcak kurtajina.ama.evlenirlerse.daha hayrlisi.olur haklarinda i gunahsiz cocukta olumden.donmus ilur valla sıkıla sıkıla.soledim bu cumleyi :(

Back
X