• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ablalarim yardima ihtiyacim var

adamın dr gitmeye parası yok bazı arkadaşlarda evlensin yazmış..:KK64:

Evet, yani hicbirimiz istemeyiz masum bir bebis daha dogamadan olsun, ama bu ulkede ve dunyada istenmeyen gebelikler sonrasi dunyaya gelmis, hayatlari eziyetle gecen, saglikli bir anne baba iliskisinden yoksun, hep eksik ve yarali buyuyen, bu sebeple psikolojisi bozuk, sorunlu insanlara donusen ve kabus gibi hayatlar yasayan cok bebek, cocuk, yetiskin var. Bakamayacaklari ortada, istemedigi de ortada, zaten istiyorum dese bile anne olacak olgunlukta degil, akil yurutme(ye calisma) tarzindan ve kendince iyi buldugu fikirlerden de ne derece olgun bir birey oldugu ortada.. Evet hepimiz uzuluyoruz bir bebek olunce, bu kadar isteyip de sahip olamayan varken hele. Ama bazen de boyle olmasi gerekiyor iste.

Annen olsa en azından erkek arkadaşın olmasa da olurdu
Ama şu durumda kürtaj parasını bulması lazım :KK43: .
Konuş , sıkıştır onu.

Erkek arkadsimla konusacgm artik benim kenarda bi 100liram var o anca yol parasina yeter bi doktorla anlasip mecbur gidecgiz .. Ki bu kürtaj ol kurtul olmuyor o odaya girmek bile benim için agir bi yük olacak

Yaparken nie dusunmedi nie evlenmeyi degilde cocugu dusürmeye calısıyor ....
sizde hak vermeyin ..
ailesi yasaklarla büyütmüşte o yüzden..bir bebeğin ne anlama geldiğinin farkında değil..çok baskı yaparsan olacağı bu..sonra yabancılar çocuklarına prezervatif veriyor diye gavur derler kınarlar..evladınla konuşacaksın hayatı..dünyaya getirmek değil mesele..topluma yetiştirmek mühim olan..:KK12:

Ya ciddi soruyorum gerçekten erkek arkadasiniz ise girse aileler destek ciksa ve evlenseniz olmazmi aldirmayin yazik bu iste en gunahsiz olan o bebek ölmeyi haketmiyor...

Yahu hanım efendi .
Kimin neyi nasıl yaşadığı bir Allah'ı ilgilendirir .
Size ne , bana ne bundan ?
Neye hak vereceğimi soracak değilim , burda yardım istiyen biri var ona üzülüyorum ve elimden geleni yapmaya çalışıyorum.
Neyin hıncını kimden çıkarıyorsunuz ?
Yardım ediyorum dediginiz .
Düsük yap bunu ic bunu ic mi?allah askına siz iyimisiniz sende cocuktun sende bir hücreden olustun ...
kız ailemi nasıl ikna edebişirim nasıl bir yol cize bilirim dese amenna .
Nasıl dusuk yapabilirim soruyor siz neye yardım etmeye calısıyorsunuz allsh askına yaa.

Allahim yaa kurtaj olsa kizligida gidicekk cozum yokumu jurtaj sadece annesine.bir guzel soylicek olani biteni ger evlenmelerini istemezlerse gidip yaptrcak kurtajina.ama.evlenirlerse.daha hayrlisi.olur haklarinda i gunahsiz cocukta olumden.donmus ilur valla sıkıla sıkıla.soledim bu cumleyi :KK43:
bunca olandan sonra kızlığı mı kalmış allasen. komik olmayın yahuu:KK48:

10 haftaya kadar medikal abortus kürtaj yasaldır...herhangi bir devlet hastanesine başvurursanız ücretsiz yaparlar...yanlız bu resmi kayıtlara geçer yani gebe olduğunuz ve kürtaj yaptırdığınız...bunu sizi desteklediğim için yazmıyorum çünkü bir doktor, bir anne, bir kadın ve bir insan olarak kürtajı asla ama asla tasvip etmiyorum ama saçma sapan bişey yapıp canınıza kastetmenizi istemem...

ailesi yasaklarla büyütmüşte o yüzden..bir bebeğin ne anlama geldiğinin farkında değil..çok baskı yaparsan olacağı bu..sonra yabancılar çocuklarına prezervatif veriyor diye gavur derler kınarlar..evladınla konuşacaksın hayatı..dünyaya getirmek değil mesele..topluma yetiştirmek mühim olan..:KK12:
Haklısın canım ama kurtaj cinayete giriyor....

Ya ciddi soruyorum gerçekten erkek arkadasiniz ise girse aileler destek ciksa ve evlenseniz olmazmi aldirmayin yazik bu iste en gunahsiz olan o bebek ölmeyi haketmiyor...

Ailem okurken hayatta boyle bir ise kalkismaz. Ki isi askere gidecek diye birakti zaten 1ay snra askere gidecek..

Yardım ediyorum dediginiz .
Düsük yap bunu ic bunu ic mi?allah askına siz iyimisiniz sende cocuktun sende bir hücreden olustun ...
kız ailemi nasıl ikna edebişirim nasıl bir yol cize bilirim dese amenna .
Nasıl dusuk yapabilirim soruyor siz neye yardım etmeye calısıyorsunuz allsh askına yaa.
Sizce o dediğiniz ihtimal ütopik değil, olabilitesi olan bir şey öyle mi ? :KK14:

bütün yorumları okumadım.
o test yapıldımı yapılmadımı onu öğrenmek istiyorum

Ya allh askina olmama ihtimali olsa o tesi yapardim içim rahat ederdizaten. KKorkuyorum iste niçin anlamak istemiyorsunuz.. 1. Gün bile gecikmeden reglm niye geciksin durduk yere.. Birliktede olmadik ama zevk suyuyla bile hamile kalinabiliyo iste. Ayrica bi insan niye dogurabilirsin desinki azicik dusunun ya. Yanimda olabilcgini soyluyor dogurmak istiyorsan ben hazirim diyor. Ama okulum var ailem anlays gostermz diyorum. Asiret cocugu degilim ama kendilerine gore bi anlayslari var elbette. Lütfendaha fazla yorum yapmayin yedim bi halt daha da zorlastiriyorsunuz.
bütün yorumları okumadım.
o test yapıldımı yapılmadımı onu öğrenmek istiyorum
yapıldı ve hamile

Back
X