- 21 Şubat 2013
- 436
- 99
- 323
- Konu Sahibi sislovesis
şaka mısın kızım sen ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bak şimdi çok sinirlendim. Nasıl hamile olduğundan bu kadar emin oluyorsun test yapmadan. Evde uygulanan testler bile kesin sonucu vermezken senin içine doğunca kesin mi olacak sonuç. çocuk çocuk konuşup durma şurda, git testini yap. Sonra da kan testi.Şuan calismiyo .. Eminim hamile olduğuma test aldim ama korktum yapamdim. İste ilaçla soğanla regl olursam daha az vicdan azabi çekerim dedim kendimce..
Test yapmadan pardon da nasıl eminsin hamile olduğunaŞuan calismiyo .. Eminim hamile olduğuma test aldim ama korktum yapamdim. İste ilaçla soğanla regl olursam daha az vicdan azabi çekerim dedim kendimce..
Ablacım hadi bir cesaret yap şu testi..Şuan calismiyo .. Eminim hamile olduğuma test aldim ama korktum yapamdim. İste ilaçla soğanla regl olursam daha az vicdan azabi çekerim dedim kendimce..
Ayagini carpinca hamile kalmis.Morlukla ne alakası var ben oraya takıldım..![]()
Morluk var hamileyimi de ilk defa duyuyorum.Morlukla ne alakası var ben oraya takıldım..![]()
Ben deee... Biri açıklayabilir mi?Morlukla ne alakası var ben oraya takıldım..![]()
Kendi öz çocuğunu nasıl öldürebileceğini soruyor..nasıl bir yardım istiyorsun anlamadım![]()
Sende mi ayagini yarptin?Allah iyiliğini versin.![]()
Geç bunları çocuk. Psikolojiktir o değişiklikler. Saçmalamaya başladın iyice.Yahu hamilelikte fiziksel değişimler olmuyor mu kiminin tüy dengesi bozuluyor kiminin başka biseyi.. Deli gibi çikolata yiyenler çikolata görmek istemiyor mesela.. Diyorumki var bi değişim sadece regl gecikmesi değil bu.. Ki hic gecikmezdi çok dirayetliyimidr saglikliymdr yani