• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ablalarim yardima ihtiyacim var

Şuan calismiyo .. Eminim hamile olduğuma test aldim ama korktum yapamdim. İste ilaçla soğanla regl olursam daha az vicdan azabi çekerim dedim kendimce..
Bak şimdi çok sinirlendim. Nasıl hamile olduğundan bu kadar emin oluyorsun test yapmadan. Evde uygulanan testler bile kesin sonucu vermezken senin içine doğunca kesin mi olacak sonuç. çocuk çocuk konuşup durma şurda, git testini yap. Sonra da kan testi.

Hamile oldugunu dsunmuyorum
Adetin kac gun gecti bilmiyorum ama git devlet hastanesine dr larda hic bisey demiyor korkma kan testi yaptr

Yahu hamilelikte fiziksel değişimler olmuyor mu kiminin tüy dengesi bozuluyor kiminin başka biseyi.. Deli gibi çikolata yiyenler çikolata görmek istemiyor mesela.. Diyorumki var bi değişim sadece regl gecikmesi değil bu.. Ki hic gecikmezdi çok dirayetliyimidr saglikliymdr yani

Yahu hamilelikte fiziksel değişimler olmuyor mu kiminin tüy dengesi bozuluyor kiminin başka biseyi.. Deli gibi çikolata yiyenler çikolata görmek istemiyor mesela.. Diyorumki var bi değişim sadece regl gecikmesi değil bu.. Ki hic gecikmezdi çok dirayetliyimidr saglikliymdr yani
Geç bunları çocuk. Psikolojiktir o değişiklikler. Saçmalamaya başladın iyice.

Test yapmadan nasıl emin olabiliyosun anlamıyorum!! Adrenalin olsun diyemi böyle düşünüyosun? Ayağındaki morlukla ne ilgisi var. Delinin biri kuyuya bir taş attı arkadaşlar kırk akıllı çıkaramadık iyimi? :D

Back
X