- 28 Nisan 2013
- 1.977
- 179
- 173
- Konu Sahibi sislovesis
Konuyu 50 kişi okuyor arkadaş ortalıkta yok umarım test yapmaya gitmistir

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen bize igrenc ve rezil deme hakkini nerden kimden aldin, seni kib'ledim hakaretin icin.niye buraya konu açıyosun unutma buradki insanlar böyle şeylere hiç gelemez hiç etik değil çok merak ediyorum başınıza böyle bir şey gelse kızınızın başına gelse böyle dalgamı geçeceksiniz ki unutmayın kınadığınız şeyi yaşamadıkça ölmezsiniz önce kendi kusurlarınıza baksaydınız böyle yapamazdınız yüzünüz olmazdı ama bakmazsınız değilmi aa pardon siz kusursuzsunuz Allah ım ya sana gelince canım bebeği öldür diyemem imkanın varsa ne olur bunu yapma günahı çok büyük belki bu hayatta o yok olunca huzur bulacaksın başın belaya girmeyecek ama diğer dünyanı düşün evlenin yada annene anlat anne babalar affedicidir Allah ta Rabbim yardımcın olsun böyle iğrenç ve rezilce dalga geçenlerede bakma onlar kendilerini dev aynasında görüyor![]()
niye buraya konu açıyosun unutma buradki insanlar böyle şeylere hiç gelemez hiç etik değil çok merak ediyorum başınıza böyle bir şey gelse kızınızın başına gelse böyle dalgamı geçeceksiniz ki unutmayın kınadığınız şeyi yaşamadıkça ölmezsiniz önce kendi kusurlarınıza baksaydınız böyle yapamazdınız yüzünüz olmazdı ama bakmazsınız değilmi aa pardon siz kusursuzsunuz Allah ım ya sana gelince canım bebeği öldür diyemem imkanın varsa ne olur bunu yapma günahı çok büyük belki bu hayatta o yok olunca huzur bulacaksın başın belaya girmeyecek ama diğer dünyanı düşün evlenin yada annene anlat anne babalar affedicidir Allah ta Rabbim yardımcın olsun böyle iğrenç ve rezilce dalga geçenlerede bakma onlar kendilerini dev aynasında görüyor![]()
kızlar uyanık olsunlar erkeklerin hamile kaldımmı korkusu varmı..olan kadına oluyorKonuyu 50 kişi okuyor arkadaş ortalıkta yok umarım test yapmaya gitmistir![]()
Yaa simdi arkadaslar test yaptinmi die soruyorla cvp yok haliyle kendi aralarinda sihbeti koyultuyolar bu kiz.bizi kandiriyor dahi olsa yana acikli bi konu asmis konu grcekse dogru duzgun cvp versin sorulanlara degilsede dalga gevmesinler ..niye buraya konu açıyosun unutma buradki insanlar böyle şeylere hiç gelemez hiç etik değil çok merak ediyorum başınıza böyle bir şey gelse kızınızın başına gelse böyle dalgamı geçeceksiniz ki unutmayın kınadığınız şeyi yaşamadıkça ölmezsiniz önce kendi kusurlarınıza baksaydınız böyle yapamazdınız yüzünüz olmazdı ama bakmazsınız değilmi aa pardon siz kusursuzsunuz Allah ım ya sana gelince canım bebeği öldür diyemem imkanın varsa ne olur bunu yapma günahı çok büyük belki bu hayatta o yok olunca huzur bulacaksın başın belaya girmeyecek ama diğer dünyanı düşün evlenin yada annene anlat anne babalar affedicidir Allah ta Rabbim yardımcın olsun böyle iğrenç ve rezilce dalga geçenlerede bakma onlar kendilerini dev aynasında görüyor![]()
üzerine alındığına göre o senin problemin dön kendine bak sen bayan doğruSen bize igrenc ve rezil deme hakkini nerden kimden aldin, seni kib'ledim hakaretin icin.
Kesinlikle erkeğin umrunda olmaz erkeğe hic bir şey olmaz olan bizlere olurkızlar uyanık olsunlar erkeklerin hamile kaldımmı korkusu varmı..olan kadına oluyor![]()
cevap vermiyorsa fake dir demek ne ya kız yeni üye belliki bunu sormak için yazmış ve yorumları sadece okuyup bişeyler umut ediyor haksızmıyım yaYaa simdi arkadaslar test yaptinmi die soruyorla cvp yok haliyle kendi aralarinda sihbeti koyultuyolar bu kiz.bizi kandiriyor dahi olsa yana acikli bi konu asmis konu grcekse dogru duzgun cvp versin sorulanlara degilsede dalga gevmesinler ..
ama arkadaşım hangi yüzyıladayız ..ne var bu erkeklerde..ne acelesi var..birlikte olunca ne oluyor,başı göğemi erdi..hayır demesini öğrensin ..niye buraya konu açıyosun unutma buradki insanlar böyle şeylere hiç gelemez hiç etik değil çok merak ediyorum başınıza böyle bir şey gelse kızınızın başına gelse böyle dalgamı geçeceksiniz ki unutmayın kınadığınız şeyi yaşamadıkça ölmezsiniz önce kendi kusurlarınıza baksaydınız böyle yapamazdınız yüzünüz olmazdı ama bakmazsınız değilmi aa pardon siz kusursuzsunuz Allah ım ya sana gelince canım bebeği öldür diyemem imkanın varsa ne olur bunu yapma günahı çok büyük belki bu hayatta o yok olunca huzur bulacaksın başın belaya girmeyecek ama diğer dünyanı düşün evlenin yada annene anlat anne babalar affedicidir Allah ta Rabbim yardımcın olsun böyle iğrenç ve rezilce dalga geçenlerede bakma onlar kendilerini dev aynasında görüyor![]()
Tam bir ilişki bile yasamadik ama oldu. . okuyorum ben şuan anneme acamam annem kahrolur kahrolmasiyla beraber babamada söyler evden bile atmadan doğduğuma pişman ederler beni.. Ne onunla evlendirirler ne de başka birşey yapabilirim.
Rabbim herkesi ayrı dertle sınıyor ne yani o bebek verdi bana vermedmi diyecekler yapmayın arkadaşlar siz hiçmi hata yapmadınız çok kötü yorumlar yapıyosunu şuraya bakın bi yaaRezilce dalga geçmek mi ? 21 yaşına gelmiş, sevgilisiyle bu şekilde ciddi bir şeyler yaşayacak kadar büyük ama üç dakikalık testi yapmayı akıl edemiyor. Üstelik de karnında olduğunu varsaydığı bebeğini düşürmeye kalkıyor. Ben saygı duyamadım pek kusura bakmayın. Ayrıca bizlerin neler yaşadığını siz nerden biliyorsunuz ? Aramızda bebek bekleyenler var sizce onlar daha test yapmadan hamileyim yazısını okuyup iç geçirmez üzülmez mi ? İçleri gitmez mi ? Bence biraz geniş çerçevelerden bakın![]()
niye buraya konu açıyosun unutma buradki insanlar böyle şeylere hiç gelemez hiç etik değil çok merak ediyorum başınıza böyle bir şey gelse kızınızın başına gelse böyle dalgamı geçeceksiniz ki unutmayın kınadığınız şeyi yaşamadıkça ölmezsiniz önce kendi kusurlarınıza baksaydınız böyle yapamazdınız yüzünüz olmazdı ama bakmazsınız değilmi aa pardon siz kusursuzsunuz Allah ım ya sana gelince canım bebeği öldür diyemem imkanın varsa ne olur bunu yapma günahı çok büyük belki bu hayatta o yok olunca huzur bulacaksın başın belaya girmeyecek ama diğer dünyanı düşün evlenin yada annene anlat anne babalar affedicidir Allah ta Rabbim yardımcın olsun böyle iğrenç ve rezilce dalga geçenlerede bakma onlar kendilerini dev aynasında görüyor![]()
Ne varmis bende? Seninle polemige girmicem gerekeni yaptim zaten, adminler ilgilenecektir.üzerine alındığına göre o senin problemin dön kendine bak sen bayan doğru
ben ona bişey diyemem tepkim dalga geçenlere ne malum bi gün yaşamayackları ki Allah kimseye böyle dert vermesin hoşuna gitmiyorsa yorum yapma kız beni sorgulayın demiyor böyle yapıldıkça bunu anlatırsam demek çok tepki alırım diye düşünüyo daha çok öldürmek isteyecekama arkadaşım hangi yüzyıladayız ..ne var bu erkeklerde..ne acelesi var..birlikte olunca ne oluyor,başı göğemi erdi..hayır demesini öğrensin ..
ya bi git siz böyle dalga geçtikçe kız demekki çok tepki alacağım diye düşünecek ve o bebeği daha çok öldürmek isteycktir eğer varsa ki inş yoktur yardım istiyor akıl istiyor dalga değil düzgünce anlatamazmısınız yapma etme diye teşvik ediyorsunuz ölümee hanımlaaarNe varmis bende? Seninle polemige girmicem gerekeni yaptim zaten, adminler ilgilenecektir.
ben ona bişey diyemem tepkim dalga geçenlere ne malum bi gün yaşamayackları ki Allah kimseye böyle dert vermesin hoşuna gitmiyorsa yorum yapma kız beni sorgulayın demiyor böyle yapıldıkça bunu anlatırsam demek çok tepki alırım diye düşünüyo daha çok öldürmek isteyecek