• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ablalarim yardima ihtiyacim var

niye buraya konu açıyosun unutma buradki insanlar böyle şeylere hiç gelemez hiç etik değil çok merak ediyorum başınıza böyle bir şey gelse kızınızın başına gelse böyle dalgamı geçeceksiniz ki unutmayın kınadığınız şeyi yaşamadıkça ölmezsiniz önce kendi kusurlarınıza baksaydınız böyle yapamazdınız yüzünüz olmazdı ama bakmazsınız değilmi aa pardon siz kusursuzsunuz Allah ım ya sana gelince canım bebeği öldür diyemem imkanın varsa ne olur bunu yapma günahı çok büyük belki bu hayatta o yok olunca huzur bulacaksın başın belaya girmeyecek ama diğer dünyanı düşün evlenin yada annene anlat anne babalar affedicidir Allah ta Rabbim yardımcın olsun böyle iğrenç ve rezilce dalga geçenlerede bakma onlar kendilerini dev aynasında görüyor :KK66:
Sen bize igrenc ve rezil deme hakkini nerden kimden aldin, seni kib'ledim hakaretin icin.

niye buraya konu açıyosun unutma buradki insanlar böyle şeylere hiç gelemez hiç etik değil çok merak ediyorum başınıza böyle bir şey gelse kızınızın başına gelse böyle dalgamı geçeceksiniz ki unutmayın kınadığınız şeyi yaşamadıkça ölmezsiniz önce kendi kusurlarınıza baksaydınız böyle yapamazdınız yüzünüz olmazdı ama bakmazsınız değilmi aa pardon siz kusursuzsunuz Allah ım ya sana gelince canım bebeği öldür diyemem imkanın varsa ne olur bunu yapma günahı çok büyük belki bu hayatta o yok olunca huzur bulacaksın başın belaya girmeyecek ama diğer dünyanı düşün evlenin yada annene anlat anne babalar affedicidir Allah ta Rabbim yardımcın olsun böyle iğrenç ve rezilce dalga geçenlerede bakma onlar kendilerini dev aynasında görüyor :KK66:

Rezilce dalga geçmek mi ? 21 yaşına gelmiş, sevgilisiyle bu şekilde ciddi bir şeyler yaşayacak kadar büyük ama üç dakikalık testi yapmayı akıl edemiyor. Üstelik de karnında olduğunu varsaydığı bebeğini düşürmeye kalkıyor. Ben saygı duyamadım pek kusura bakmayın. Ayrıca bizlerin neler yaşadığını siz nerden biliyorsunuz ? Aramızda bebek bekleyenler var sizce onlar daha test yapmadan hamileyim yazısını okuyup iç geçirmez üzülmez mi ? İçleri gitmez mi ? Bence biraz geniş çerçevelerden bakın ;)

Yaa simdi arkadaslar test yaptinmi die soruyorla cvp yok haliyle kendi aralarinda sihbeti koyultuyolar bu kiz.bizi kandiriyor dahi olsa yana acikli bi konu asmis konu grcekse dogru duzgun cvp versin sorulanlara degilsede dalga gevmesinler ..

Yaa simdi arkadaslar test yaptinmi die soruyorla cvp yok haliyle kendi aralarinda sihbeti koyultuyolar bu kiz.bizi kandiriyor dahi olsa yana acikli bi konu asmis konu grcekse dogru duzgun cvp versin sorulanlara degilsede dalga gevmesinler ..
cevap vermiyorsa fake dir demek ne ya kız yeni üye belliki bunu sormak için yazmış ve yorumları sadece okuyup bişeyler umut ediyor haksızmıyım ya

ama arkadaşım hangi yüzyıladayız ..ne var bu erkeklerde..ne acelesi var..birlikte olunca ne oluyor,başı göğemi erdi..hayır demesini öğrensin ..

Tam bir ilişki bile yasamadik ama oldu. . okuyorum ben şuan anneme acamam annem kahrolur kahrolmasiyla beraber babamada söyler evden bile atmadan doğduğuma pişman ederler beni.. Ne onunla evlendirirler ne de başka birşey yapabilirim.

adam evlenmeye razıysa -doğurabilirsin dediğine göre- gidin yapın nikahınızı evlenin.

yok değilse sevgilin de yardım etsin maddi olarak gidin adam gibi bi yerde aldırın çocuğu. düşük yapacam derken canından mı olacaksın? sakın gidip de ucuz diye saçma sapan birilerine de şişletme kendini. çaresizsin belli ama aptallık etme sakin ol. bulsun parayı sevgilin oalcak sen de bi şekilde iste ailenden bi miktar adam gibi bi yere gidin son çare aldırmaksa.

Rezilce dalga geçmek mi ? 21 yaşına gelmiş, sevgilisiyle bu şekilde ciddi bir şeyler yaşayacak kadar büyük ama üç dakikalık testi yapmayı akıl edemiyor. Üstelik de karnında olduğunu varsaydığı bebeğini düşürmeye kalkıyor. Ben saygı duyamadım pek kusura bakmayın. Ayrıca bizlerin neler yaşadığını siz nerden biliyorsunuz ? Aramızda bebek bekleyenler var sizce onlar daha test yapmadan hamileyim yazısını okuyup iç geçirmez üzülmez mi ? İçleri gitmez mi ? Bence biraz geniş çerçevelerden bakın :KK66:
Rabbim herkesi ayrı dertle sınıyor ne yani o bebek verdi bana vermedmi diyecekler yapmayın arkadaşlar siz hiçmi hata yapmadınız çok kötü yorumlar yapıyosunu şuraya bakın bi yaa

Şimdi böyle bir yorum yaptınız diye melekmi oldunuz? Konuyu baştan sona okudunuz mu? Rezilce ne demek bana bi açın anlamını. Hangi hakla neye dayanarak! benim msjıma da yarası olan gocunur imasıyla cevap vermeyin ama

ama arkadaşım hangi yüzyıladayız ..ne var bu erkeklerde..ne acelesi var..birlikte olunca ne oluyor,başı göğemi erdi..hayır demesini öğrensin ..
ben ona bişey diyemem tepkim dalga geçenlere ne malum bi gün yaşamayackları ki Allah kimseye böyle dert vermesin hoşuna gitmiyorsa yorum yapma kız beni sorgulayın demiyor böyle yapıldıkça bunu anlatırsam demek çok tepki alırım diye düşünüyo daha çok öldürmek isteyecek

Konu sahibi 14-15 yaşında bir çocuk değil 20 yaşlarında yetişkin bir insan ama kim diyebilir ki yetişkin bir insan gibi hareket ediyor bence bu yaptığı varsayımdan sonra kimse diyemez.
hele o çocuğu düşürme konusundaki fikirlerine ne demeli biz bu insana nasıl saygı duyup ciddiye alalım?

Hemen kocaya kac.ne yapiyim aklima boyle bir seygeldi...
Evlenseniz bilezaman alir.ee bucocuk evlenmeden once denilecek bir aile ortami varr..kacirsinsenii..bir ay oncede hamilesin,bu nedenle bir ay once dogum yapican ,her keze erken dogum diye soyleyeceksinn
Yalan yalani doguruyor iste...

Allah ım yaa kaç yaşındasın ??
Saf mısın ah be ya bunu kötülemek için demiyorum ama gerçekten kuzum bu ne saflık kendine gel hala ona erkek arkadaşım diyorsun.Bırakmış seni derdinle istersen doğur ne demek yahu...
Nasıl üzüldüm...Başka derdin olsa inan bir sürü kişi yardım etmek ister ama kimse kürtaj parası vermeye kıyamaz ki yavruya...
Ne diyeyim...

Ne varmis bende? Seninle polemige girmicem gerekeni yaptim zaten, adminler ilgilenecektir.
ya bi git siz böyle dalga geçtikçe kız demekki çok tepki alacağım diye düşünecek ve o bebeği daha çok öldürmek isteycktir eğer varsa ki inş yoktur yardım istiyor akıl istiyor dalga değil düzgünce anlatamazmısınız yapma etme diye teşvik ediyorsunuz ölümee hanımlaaar

Benim kuzenimin bebeği olmadı üzüntüden saçları kaşları döküldü işi deliliğe vurdu hatta delirdi! Şu an 50 yaşına geldi senelerce denedi olmadı. Ben evliyim bebek düşünmüyorum her ay korkuyorum Allah'ım bekleyenlere ver diyorum hep. Bu konu çok hassas bir konu naalesef. O bebek doğup iyi eğitimler verilmezse geleceği heba da olabilir ama kürtaj da çok büyük vicdan azabı.... O yüzden tutuculuk değil bu ama nolur çok dikkat edin. Gençsiniz kanınız kaynıyor sevişin ama korunun! Çok zor ikilemler bunlar çünkü.

ben ona bişey diyemem tepkim dalga geçenlere ne malum bi gün yaşamayackları ki Allah kimseye böyle dert vermesin hoşuna gitmiyorsa yorum yapma kız beni sorgulayın demiyor böyle yapıldıkça bunu anlatırsam demek çok tepki alırım diye düşünüyo daha çok öldürmek isteyecek

Sorgulayın demiyor bebeğimi nasıl düşürebilirim fikir verin diyor

Back
X