• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ablalarim yardima ihtiyacim var

Ya allh askina olmama ihtimali olsa o tesi yapardim içim rahat ederdizaten. KKorkuyorum iste niçin anlamak istemiyorsunuz.. 1. Gün bile gecikmeden reglm niye geciksin durduk yere.. Birliktede olmadik ama zevk suyuyla bile hamile kalinabiliyo iste. Ayrica bi insan niye dogurabilirsin desinki azicik dusunun ya. Yanimda olabilcgini soyluyor dogurmak istiyorsan ben hazirim diyor. Ama okulum var ailem anlays gostermz diyorum. Asiret cocugu degilim ama kendilerine gore bi anlayslari var elbette. Lütfendaha fazla yorum yapmayin yedim bi halt daha da zorlastiriyorsunuz.
Benim arkadaşım okulu varken evlendi,okula da devam edyor.Bence bunu düşünebilirsiniz aileleri tanştırıp iknaya çalışabilirsiniz.
Eminim çok zordur bir sürü keşke vardır haklısın
Ama ben aldırmaktan yana olamadığım için böyle bir çözüm söyleyebiliyorum.Önce birkaç arkadaşının okurken evlendiğini örnek verip sonra kendin de anne ben de evlensem mi deyip şöyle bir yokladıktan sonra ısındırmaya çalışsan?

Bu adet olayi vücudun hormanaal değişimlerinden en ufak bi enfeksiyondan ve sikintidan bile gecikebiliyo. Hem ilişki olmadi auryunmeden bile olabiliyor diiyosun ama test yapmak zor geliyor. Sürtünerek kesin hamile kaliyosun. Seni ayakta alkisliyorum arkadasim. Bravoooo

Ya allh askina olmama ihtimali olsa o tesi yapardim içim rahat ederdizaten. KKorkuyorum iste niçin anlamak istemiyorsunuz.. 1. Gün bile gecikmeden reglm niye geciksin durduk yere.. Birliktede olmadik ama zevk suyuyla bile hamile kalinabiliyo iste. Ayrica bi insan niye dogurabilirsin desinki azicik dusunun ya. Yanimda olabilcgini soyluyor dogurmak istiyorsan ben hazirim diyor. Ama okulum var ailem anlays gostermz diyorum. Asiret cocugu degilim ama kendilerine gore bi anlayslari var elbette. Lütfendaha fazla yorum yapmayin yedim bi halt daha da zorlastiriyorsunuz.

Korkunun ecele faydası yok.
Daha ne olduğunu bilmeden abuk sabuk otlar içmeyi,kendini kurcalamayı düşünmen daha korkunç.
Önce testi yap.Hamileysen hamilesin değilsen değilsin.Test yapıp yapmaman sonucu değiştirmeyecek.

Bizden yardim istiyosun madem bizi bir dinle, su testin uzerine ise gel ya, sonra sana cozum yollari arariz.
Belirtilerin neler onlarida soyle, her adet gecikmesi hamile oldugun anlamina gelmez ki, stres, sikinti, hava degisikligi vsvsvs bir suru sebep var adet geciktiren.
Hadi bi ise gel su cubugun uzerine gozunu seveyim.

10 sayfadir insanlar sana yalvariyo test yap diye. Ne bu inat? Bu fikir sana heycan mi veriyor? Tahmini is yapiyorsun. 2 dk lik bi is bu ya. Gecikmeler olabilir baska bi sorun olabilir. Yap oyle insanlara diklen. Burda test yap diyenlere direndigin kadar erkek arkadasina direnseymissin keske..

Arkadaşım sen daha test yapmadan hamileyim diyorsun , al eline bi kağıt kalemde çöz şu testi :KK53:

Konu sahibi hamilemiyim testini çözdü sonuç tebrikler baba oluyorsun çıktı.

Allah rizasi için yap şu testi bir bildiģimiz var ki test yap diyoruz.

ya sen hala dertmi anlatıyorsun önce emin ol eğer varsa ailene anlat katil olma lütfen ailen bir hal çaresini bulur seni sokakta bulmadılar sen önce emin ol

Kaç gün geciktin ki ? Bazen gün sayıp bekleyince adet gelmez.Stresten gecikir.Hele hamilelik "korkusu" varsa kesin gecikir.

Canim bak burda ben şahsen kendi adıma senin hamile olmamani en az senin kadar istiyorum.bize k neden ısrar ediyorsunuz test konusunda diyorsun da o test zaten kadınlar hamile.olup olmadıklarını belirtilerden değil testle emin olsunlar diye var.yani senin hamile olmama ihtimalin var neden bu ihtimali bukadar gözardı ediyorsun. Ya değilsen ? Doktor parani alıp olmayan bebeğin için seni kürtaj masasına oturtuyorsa bin lira için ? Bunuda mi dusunemiyorsun

Kürtaj için bizden nasıl bir yardım istiyorsun anlamadım.. gel biz yapalım falan mı diyelim ne diyelim?

Ps : konuya inancım sıfır...

İki çizgi pozitif! :( simdi ne değişti hakaretlerinz elestrilerinz son mu bulacak sanki :(

Back
X