- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.077
- 498
- 47
- Konu Sahibi sislovesis
evet düşük yapmak için çare demiş arkadaşNolur kizmayin bana başka carem yok.. Uyguna yapan doktor önerisi olan veya düşük yapmam için çaresi olan varsa nolur yazsin..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet düşük yapmak için çare demiş arkadaşNolur kizmayin bana başka carem yok.. Uyguna yapan doktor önerisi olan veya düşük yapmam için çaresi olan varsa nolur yazsin..
Benim arkadaşım okulu varken evlendi,okula da devam edyor.Bence bunu düşünebilirsiniz aileleri tanştırıp iknaya çalışabilirsiniz.Ya allh askina olmama ihtimali olsa o tesi yapardim içim rahat ederdizaten. KKorkuyorum iste niçin anlamak istemiyorsunuz.. 1. Gün bile gecikmeden reglm niye geciksin durduk yere.. Birliktede olmadik ama zevk suyuyla bile hamile kalinabiliyo iste. Ayrica bi insan niye dogurabilirsin desinki azicik dusunun ya. Yanimda olabilcgini soyluyor dogurmak istiyorsan ben hazirim diyor. Ama okulum var ailem anlays gostermz diyorum. Asiret cocugu degilim ama kendilerine gore bi anlayslari var elbette. Lütfendaha fazla yorum yapmayin yedim bi halt daha da zorlastiriyorsunuz.
Ya allh askina olmama ihtimali olsa o tesi yapardim içim rahat ederdizaten. KKorkuyorum iste niçin anlamak istemiyorsunuz.. 1. Gün bile gecikmeden reglm niye geciksin durduk yere.. Birliktede olmadik ama zevk suyuyla bile hamile kalinabiliyo iste. Ayrica bi insan niye dogurabilirsin desinki azicik dusunun ya. Yanimda olabilcgini soyluyor dogurmak istiyorsan ben hazirim diyor. Ama okulum var ailem anlays gostermz diyorum. Asiret cocugu degilim ama kendilerine gore bi anlayslari var elbette. Lütfendaha fazla yorum yapmayin yedim bi halt daha da zorlastiriyorsunuz.
Bizden yardim istiyosun madem bizi bir dinle, su testin uzerine ise gel ya, sonra sana cozum yollari arariz.Ya allh askina olmama ihtimali olsa o tesi yapardim içim rahat ederdizaten. KKorkuyorum iste niçin anlamak istemiyorsunuz.. 1. Gün bile gecikmeden reglm niye geciksin durduk yere.. Birliktede olmadik ama zevk suyuyla bile hamile kalinabiliyo iste. Ayrica bi insan niye dogurabilirsin desinki azicik dusunun ya. Yanimda olabilcgini soyluyor dogurmak istiyorsan ben hazirim diyor. Ama okulum var ailem anlays gostermz diyorum. Asiret cocugu degilim ama kendilerine gore bi anlayslari var elbette. Lütfendaha fazla yorum yapmayin yedim bi halt daha da zorlastiriyorsunuz.
Allah rizasi için yap şu testi bir bildiģimiz var ki test yap diyoruz.Ya allh askina olmama ihtimali olsa o tesi yapardim içim rahat ederdizaten. KKorkuyorum iste niçin anlamak istemiyorsunuz.. 1. Gün bile gecikmeden reglm niye geciksin durduk yere.. Birliktede olmadik ama zevk suyuyla bile hamile kalinabiliyo iste. Ayrica bi insan niye dogurabilirsin desinki azicik dusunun ya. Yanimda olabilcgini soyluyor dogurmak istiyorsan ben hazirim diyor. Ama okulum var ailem anlays gostermz diyorum. Asiret cocugu degilim ama kendilerine gore bi anlayslari var elbette. Lütfendaha fazla yorum yapmayin yedim bi halt daha da zorlastiriyorsunuz.
ya sen hala dertmi anlatıyorsun önce emin ol eğer varsa ailene anlat katil olma lütfen ailen bir hal çaresini bulur seni sokakta bulmadılar sen önce emin olYa allh askina olmama ihtimali olsa o tesi yapardim içim rahat ederdizaten. KKorkuyorum iste niçin anlamak istemiyorsunuz.. 1. Gün bile gecikmeden reglm niye geciksin durduk yere.. Birliktede olmadik ama zevk suyuyla bile hamile kalinabiliyo iste. Ayrica bi insan niye dogurabilirsin desinki azicik dusunun ya. Yanimda olabilcgini soyluyor dogurmak istiyorsan ben hazirim diyor. Ama okulum var ailem anlays gostermz diyorum. Asiret cocugu degilim ama kendilerine gore bi anlayslari var elbette. Lütfendaha fazla yorum yapmayin yedim bi halt daha da zorlastiriyorsunuz.
Arkadaşım sen daha test yapmadan hamileyim diyorsun , al eline bi kağıt kalemde çöz şu testi
Konu sahibi hamilemiyim testini çözdü sonuç tebrikler baba oluyorsun çıktı.
Arkadaslar bu konudan sonra stresten bu ay herkesin adeti gecikir artik)) benden soylemesi[/QUO
Hahahahahahha guldumm yaaaaa gercekten kesin bu ay burdaki kizlarin adeti gecirir bu hamile.jalan kxi gennes rekorlar.kitabina yazarlar !!![]()
:")
Akasia .!.:Ayagini carpinca hamile kalmis.
Hahahha :) aynen bu ay burdaki ziyartxiler adet gecikmesi yasar kesin siteresten hamile.kalan kizda gennes rekorlar kitabina yazilir artik inatlihiyla ve basarisiylaArkadaslar bu konudan sonra stresten bu ay herkesin adeti gecikir artik)) benden soylemesi