- Konu Sahibi SilentAngell
...............
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaşça senden büyük olabiliriz ama sen bizden daha deneyimlisin maşallah. Hiç öpüşmekten kaynaklı dudağımda uçuk çıkmadı mesela:)
İlişkilerimizde sorun olursa lütfen bizden uzman desteğini esirgeme.
Konuya inanmadığımı da belirtmek isterim...
o öpüşme bir hataydı hatamı geçte olsa anladım cezasınıda fazlasıyla çektim o günden sonra bir daha olmadı olmayacakta.. Sadece ben anneme anlatmak ondan fikir almak istiyorum hepsi bu.. Ama nasıl yapacağımı bilmiyorum..![]()
o öpüşme bir hataydı hatamı geçte olsa anladım cezasınıda fazlasıyla çektim o günden sonra bir daha olmadı olmayacakta.. Sadece ben anneme anlatmak ondan fikir almak istiyorum hepsi bu.. Ama nasıl yapacağımı bilmiyorum..![]()
ya siz beni anlamadınız herhalde yasımın küçük olduğunu biliyorum o öpüşme de ilişkilerim de hepsi hataydı ve o hatalar tekrarlanmasın istiyorum bu sefer ki ilişkim de herşeyi bilsin istiyorum ama sizin düşündüğünüz gibi öpüşmek felan istemiyorum ben onunda bi zamanı olduğunu sizin kadar bende biliyorum merak etmeyin
ya ilişki yapmama hayır demiyor o ilişkiye hayır dedi sadece.. Neden hep kötülüyorsunuz ki..