ablalarım yardımınıza ihtiyacım var :( lütfen bakın :(

15. yaşında 4. ilişkin tebrikler, pes doğrusu. bizden tecrübelisin güzelim. :19: biz sana ne söylesek boş.

canım benim sen bunları kafana takma annendende bıseyı gızleme o senın adına en doğr kararı verır ama ılıskı fıln bıraz yavas ol daha onunde sevgılı sorunu çekecegın çok gunler olacak bırak yasının tadını cıkar

Yaşça senden büyük olabiliriz ama sen bizden daha deneyimlisin maşallah. Hiç öpüşmekten kaynaklı dudağımda uçuk çıkmadı mesela:)
İlişkilerimizde sorun olursa lütfen bizden uzman desteğini esirgeme.
Konuya inanmadığımı da belirtmek isterim...

Yaşça senden büyük olabiliriz ama sen bizden daha deneyimlisin maşallah. Hiç öpüşmekten kaynaklı dudağımda uçuk çıkmadı mesela:)
İlişkilerimizde sorun olursa lütfen bizden uzman desteğini esirgeme.
Konuya inanmadığımı da belirtmek isterim...

yorumun güldürdü beni :9::9::9: uykusu kaçmış, canı sıkılmış belli ki. bana da saçma geldi.

o öpüşme bir hataydı hatamı geçte olsa anladım cezasınıda fazlasıyla çektim o günden sonra bir daha olmadı olmayacakta.. Sadece ben anneme anlatmak ondan fikir almak istiyorum hepsi bu.. Ama nasıl yapacağımı bilmiyorum.. :(

o öpüşme bir hataydı hatamı geçte olsa anladım cezasınıda fazlasıyla çektim o günden sonra bir daha olmadı olmayacakta.. Sadece ben anneme anlatmak ondan fikir almak istiyorum hepsi bu.. Ama nasıl yapacağımı bilmiyorum.. :(

ilişki yaşamamayı dene. o zaman annene anlatman gereken bir şey olmaz. hem bu ilişkiler seni 10 sene idare eder merak etme. eksikliğini hissetmezsin.

anlatinca ne olucak kadin sana taktiklermi vericek sevgilinle soyle yap boyle yapmi diyecek

ya siz beni anlamadınız herhalde yasımın küçük olduğunu biliyorum o öpüşme de ilişkilerim de hepsi hataydı ve o hatalar tekrarlanmasın istiyorum bu sefer ki ilişkim de herşeyi bilsin istiyorum ama sizin düşündüğünüz gibi öpüşmek felan istemiyorum ben onunda bi zamanı olduğunu sizin kadar bende biliyorum merak etmeyin

Annene diyeceksinki anne ben ilişki yaşamadan duramıyorum sen ne kadar hayır desende ben yinede devam ediyorum seninde haberin olsunda sonradan öğrendiğinde bozuşmayalım

Anneniz istegi uzerine ayrildin erkek arkadasindan sirf opustun diye... Aradan birkac ay gecmeden yeni birini buldun oylemi???? Hic ayrilnasaydinda opusmeyi kesseydin daha mantikli degilmiydi??? Bu yeni sevgilininde beklentisi olmadigi ne malum... En iyisi sen uzunca bir sure bosta kalki aklin basina gelsin ozamanda biraz buyumus okursun dimi????*

ya siz beni anlamadınız herhalde yasımın küçük olduğunu biliyorum o öpüşme de ilişkilerim de hepsi hataydı ve o hatalar tekrarlanmasın istiyorum bu sefer ki ilişkim de herşeyi bilsin istiyorum ama sizin düşündüğünüz gibi öpüşmek felan istemiyorum ben onunda bi zamanı olduğunu sizin kadar bende biliyorum merak etmeyin

zamanı olduğunu bildiğine emin misin? buradan pek öyle durmuyorsun da. bu yaştaki bir ilişkiden ne bekliyorsun ki? erkeklerin tek bir amacı olur bu yaşta. evlenemeyeceğine göre geriye bir tek şey kalıyor. hatalarım tekrarlanmasın istiyorsun ama devam ediyorsun. bence ne istediğini bilmiyorsun. akıl alacağın yer burası değil canım. zaten akıl almaya da niyetli değilsin. canın sıkıldı besbelli konu açayım, değişiklik olsun dedin. okulun yok mu senin? uyusan ya.

o zaman çocukçaydı hataydı bunu bende biliyorum ve bir kere öpüştüm o da hataydı diyorum sonradan aklım başıma geldi onun isteği sadece oydu o yüzden bitti o ilişki yüzünden annemle aram kötü olmuştu o günler hayattan kopmuş gibiydim ölü gibi dolaşıyordum etrafta sonra da o çıktı karşıma hayata tekrar bağladı beni tekrar anlam kattı hayatıma herşeye destek oldu annemle aramin düzelmesinin onunda yardımı var onun ailesi beni biliyor anlatıyor beni annesine bende geçmişi unutmak annemle herşeyimi paylaşmak ve sorunsuz bir ilişki istiyorum ve bu sefer ki ilişkimde öyle bir istek yok olmayacakta bir daha yapmam öyle bir hata..

neyi inandırıcı değil söyler misiniz? Bu konuları konuşacak kimsem yok kafam patlayacak gibi düşünmekten sizde benden büyüksünuz abla olarak fikir almak istedim sizden

konu saçmaymış gerçekten, pek inandırıcı değil.
şayet gerçekse de, sana aklı Allah versin, bizim yapabileceğimiz bir şey yok...

Back
X