- 10 Haziran 2016
- 877
- 386
- 103
- 27
- Konu Sahibi meraklimelahatbirisi
merhaba Ben 18 yaşında bu sene sağlık meslek lisesinden mezun olmuş özel bir hastanede çalışan basit sıradan biriyim. Tahmin edersiniz ki üni hayallerim var, ders hayallerim var. Ama çalıştığım hastanede it yerine koyuluyoruz haftada 50 saat mesai 1400 lira paraya nöbet tutuyorum ne uyku düzenim kaldı ne birşeyim 3. Ayım dolmak üzere 3 ay sonunda işkurla sözleşmem bitiyor ve hastane kendi bünyesine alıyor beni 1600 lira oluyor maaş. Hastane kendi bünyesine almak için beni çağırdığında ben istifa etmek istiyorum. Neden diyeceksiniz, ders çalışamıyorum çok fazla sorumluluk diyeceksiniz ki hayat sorumluluklar getirir ama bu çok farklı dosyada hastanın adını kalemim yazmıyor diye bastırarak yazdım diye tutanak yedim bu da = maaş kesintisi. Ailemin benim çıktığımı öğrenmemesi lazım hastaneyle ilişkisi olan 1 tanıdığımız var arayıp ona sorarsa kötü duruma düşücem. Annemlerin üzerinde de 300 lira borcum var onu ödeyecekler sadece çıkarsam. Ben aile sağlığı merkezlerine de cv vericem yine de. Ne diyorsunuz napmam gerek dayanamıyorum artık..