Ablalarım ?

meraklimelahatbirisi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2016
877
386
103
27
merhaba Ben 18 yaşında bu sene sağlık meslek lisesinden mezun olmuş özel bir hastanede çalışan basit sıradan biriyim. Tahmin edersiniz ki üni hayallerim var, ders hayallerim var. Ama çalıştığım hastanede it yerine koyuluyoruz haftada 50 saat mesai 1400 lira paraya nöbet tutuyorum ne uyku düzenim kaldı ne birşeyim 3. Ayım dolmak üzere 3 ay sonunda işkurla sözleşmem bitiyor ve hastane kendi bünyesine alıyor beni 1600 lira oluyor maaş. Hastane kendi bünyesine almak için beni çağırdığında ben istifa etmek istiyorum. Neden diyeceksiniz, ders çalışamıyorum çok fazla sorumluluk diyeceksiniz ki hayat sorumluluklar getirir ama bu çok farklı dosyada hastanın adını kalemim yazmıyor diye bastırarak yazdım diye tutanak yedim bu da = maaş kesintisi. Ailemin benim çıktığımı öğrenmemesi lazım hastaneyle ilişkisi olan 1 tanıdığımız var arayıp ona sorarsa kötü duruma düşücem. Annemlerin üzerinde de 300 lira borcum var onu ödeyecekler sadece çıkarsam. Ben aile sağlığı merkezlerine de cv vericem yine de. Ne diyorsunuz napmam gerek dayanamıyorum artık..

Ailenin maddi durumu okuyabilir misin kendine güveniyo musun bunlar önemli
Çok açık yazıcam babam 29 yıllık polis memuru şuan açıkta fakat açıkta olmasına rağmen toplam geliri 4000 lira kira da geliyor bize, ayrıca bişey var ki ben çalışıyorum diye annem sürekli para harcıyor sürekli bişeyler alıyor. Ben de kendimi sıkıyorum maaşımın 800 lirası onlarda zaten. Ve evet okurum kendime güveniyorum çok hem de it gibi ders çalışırım gerekirse ve erzurumdan kurtulmak istiyorum.

Çıkmak istiyorsan ailene söyle canım ne kadar saklayabilirsin ki ders çalısamıyorsan çıkarsin ailen bunu anlayacaktır..bu arada bende sağlıl meslek lisesi mezunuyum..:KK66:
Malesef açtım ama onlar anlamıyor sen kolaya kaçıyorsun diyor hayat böyle ezileceksin diyor biz senin borcunu da ödeyemeyiz diyo.

Ne borcu bu...bölümün ne bu arada..annene sınav için çalışmam lazim de mecburum de...ayda kaç nöbet ekstra mesai var mı bu arada...
Telefon borcum aylık 300 tl 1 sene boyunca ödenecek alırlarken biz öderiz dediler ama üstüme attılar, hemşirelik bölümüm, anlamıyo bu koşullarda ds çalışabilirsin diyo, ben hep gecedeyim gündüze vermiyorlar ekstra mesai ücreti yok

Telefon borcum aylık 300 tl 1 sene boyunca ödenecek alırlarken biz öderiz dediler ama üstüme attılar, hemşirelik bölümüm, anlamıyo bu koşullarda ds çalışabilirsin diyo, ben hep gecedeyim gündüze vermiyorlar ekstra mesai ücreti yok

Çalışmak için mecburiyetin olsun istiyorlardır.
O yüzden tel borcu sana kalmıştır :)

Sağa sola cv bırak iş bulduğunda geçiş yap
Olmaz mı?

Çalışmak için mecburiyetin olsun istiyorlardır.
O yüzden tel borcu sana kalmıştır :)

Sağa sola cv bırak iş bulduğunda geçiş yap
Olmaz mı?
sınava az kaldı ben küçük düşünmüyorum batıya gidicem okumaya puanlar yüksek çok çalışmam lazım, buraya dayanmak zor hastalar para veriyor kantine gönderiyor bizi resmen

sınava az kaldı ben küçük düşünmüyorum batıya gidicem okumaya puanlar yüksek çok çalışmam lazım, buraya dayanmak zor hastalar para veriyor kantine gönderiyor bizi resmen

Yok artık.
Bana niye denk gelmez böyle tatlı hemşire Allah'ım:KK51:

Sen ders çalışacağın için ayrılmak istediğini söyledin mi sizinkilere?
Acaba kazanama da yanlarında mı oku istiyorlar :)

evlatcağızım peki işten çıktığını söylemeyip geceleri nereye gideceksin bunu da düşündün mü?

merhaba Ben 18 yaşında bu sene sağlık meslek lisesinden mezun olmuş özel bir hastanede çalışan basit sıradan biriyim. Tahmin edersiniz ki üni hayallerim var, ders hayallerim var. Ama çalıştığım hastanede it yerine koyuluyoruz haftada 50 saat mesai 1400 lira paraya nöbet tutuyorum ne uyku düzenim kaldı ne birşeyim 3. Ayım dolmak üzere 3 ay sonunda işkurla sözleşmem bitiyor ve hastane kendi bünyesine alıyor beni 1600 lira oluyor maaş. Hastane kendi bünyesine almak için beni çağırdığında ben istifa etmek istiyorum. Neden diyeceksiniz, ders çalışamıyorum çok fazla sorumluluk diyeceksiniz ki hayat sorumluluklar getirir ama bu çok farklı dosyada hastanın adını kalemim yazmıyor diye bastırarak yazdım diye tutanak yedim bu da = maaş kesintisi. Ailemin benim çıktığımı öğrenmemesi lazım hastaneyle ilişkisi olan 1 tanıdığımız var arayıp ona sorarsa kötü duruma düşücem. Annemlerin üzerinde de 300 lira borcum var onu ödeyecekler sadece çıkarsam. Ben aile sağlığı merkezlerine de cv vericem yine de. Ne diyorsunuz napmam gerek dayanamıyorum artık..

İstifa etmem çalışmaya devam edeeken diğer iş fırstlarını değerlendiririm.
18 yaşında bir genç için 1600 lira maaş gayet iyi.
Eminim işiniz çok çok zordur. Bunu deneyim olarak kabul edin
Yarın başka bir yere başvurduğunuzda cv nizde görünür en azından.

İstifa etmem çalışmaya devam edeeken diğer iş fırstlarını değerlendiririm.
18 yaşında bir genç için 1600 lira maaş gayet iyi.
Eminim işiniz çok çok zordur. Bunu deneyim olarak kabul edin
Yarın başka bir yere başvurduğunuzda cv nizde görünür en azından.
O maaşın kadroya geçtiğimde verilen annemler o zaman 950 lirasını alacaklarını söylüyorlar

Back
X