- 10 Haziran 2016
- 877
- 386
- 103
- 27
- Konu Sahibi meraklimelahatbirisi
-
Hayır kendilerine alıyorlar napıyolar bilmiyorum, sorunum para vermek değil hayatım sadece nöbet oldu gerisi uykuNe niyetle?
Sizin adınıza yatırım mı yapacaklar yoksa eve harcamak için mi?
O noktada kararınızı bilemem (aileye para verip vermeme durumunda yani) ama işinizi bırakmayın.
Hayır kendilerine alıyorlar napıyolar bilmiyorum, sorunum para vermek değil hayatım sadece nöbet oldu gerisi uyku
Söyleyince bana kötü evlat muaemelesi yapıp ayılıp bayılıyor
Bulunduğum serviste yeni olduğum ve yumuşak dilli olduğum için kullanılıyorum, o yüzden de gitmek istiyorum özel hastanede herkes birbirini eziyor küçüğüm diye eziliyorumMesleğinizin handikapları bunlar. Bu meslekte kalırsanız nöbet sistemi devam edecek.
Biraz mızmızlanmanızı anlıyorum aslında 18 yaş için yorucu bir hayat.
Sanırım istifa edeceksiniz ama destek istiyorsunuz. Mutlu olacağınız şekilde yapın o halde ama aileye söylemek kaydıyla.
Bilmiyorum 18 günüm kaldı sonrası Allah kerimsöylemeden çıkarsan sonuçları daha kötü olur.
bayılsınlar. sonuçta bir hedefin var okumak istiyorsun. evde yayılıp yatmak için işten kaçıyor değilsin. isteyen ayılsın isteyen bayılsın korkma .
Tesekkürler, zor bi süreç ama gececek inanıyorum2 gun ayilip bayilirlar sonra unuturlar
İleride Daha cok para kazanmak icin ayriliyorum, kovuldum, eleman cikartiyolar falan deyin uydurun biseyler. Gece uykusu cok onemli hicbisey yerini tutmaz. Her gun cekilecek dert degil. Ben hak verdim size.
Böyle tercüman olunmadı bana daha önce, çok zor çok gerçekten çok zorSende kendimi gordüm resmen . Bende hemsireyim lise mezunu okuldan mezun olunca ailem is bul is bul calis sen calismazsin anca yatarsin diye baski yaptilar ben baski yapiyosunuz ben 18 yasindayim boyle yaptikca isten sogutuyosunuz diyince de kotü evlat oluyodum . Bi ise girdim 6 ay kadar calistim sonra ciktim suan calismiyorum universteye ve kpss ye hazirlaniyorum bu meslegi sevmiyorum ve ailemin zoruyla okudum o okulu özellerde de hemsirelik yapilacak is degil normal kizlar böcek gorunce cıglik atar biz hastalarin altini temizliyoruz sevilmeden yapilacak is degil ay cok gerildim ya
Daha 18 yaşındayımAnneniz sizi bu kadar yetiştirmiş
Siz çalışıyorsunuz diye harcamış olabilir
Umarım başarabilirim..Bence de işten ayrılın bu kadar mutsuz bir şekilde çalışmak çok zor gelir insana. Ama ailenizden saklamanız o kadar iyi bir fikir değil, eninde sonunda ortaya çıkar diye düşünüyorum. Yalanınız anlaşılırsa samimiyetinize inanmazlar. Onun yerine okumak istediğinizi söyleyin. Kimseye kulak asmayın ve dersinizi çalışın :)
Kıyamam sana.Daha 18 yaşındayım
Annem de öyle düşünse keşkeKıyamam sana.
İşi bırak ve hemen ders çalışmaya başla o zaman.
Ya inşallah çok aminnBen seni çok azimli gördüm. Düzenli bir şekilde ve inanarak çalışırsan yapacaksın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?