Ablalarım ?

Hayır kendilerine alıyorlar napıyolar bilmiyorum, sorunum para vermek değil hayatım sadece nöbet oldu gerisi uyku

Mesleğinizin handikapları bunlar. Bu meslekte kalırsanız nöbet sistemi devam edecek.
Biraz mızmızlanmanızı anlıyorum aslında 18 yaş için yorucu bir hayat.
Sanırım istifa edeceksiniz ama destek istiyorsunuz. Mutlu olacağınız şekilde yapın o halde ama aileye söylemek kaydıyla.

Bulunduğum serviste yeni olduğum ve yumuşak dilli olduğum için kullanılıyorum, o yüzden de gitmek istiyorum özel hastanede herkes birbirini eziyor küçüğüm diye eziliyorum

2 gun ayilip bayilirlar sonra unuturlar
İleride Daha cok para kazanmak icin ayriliyorum, kovuldum, eleman cikartiyolar falan deyin uydurun biseyler. Gece uykusu cok onemli hicbisey yerini tutmaz. Her gun cekilecek dert degil. Ben hak verdim size.

Sende kendimi gordüm resmen . Bende hemsireyim lise mezunu okuldan mezun olunca ailem is bul is bul calis sen calismazsin anca yatarsin diye baski yaptilar ben baski yapiyosunuz ben 18 yasindayim boyle yaptikca isten sogutuyosunuz diyince de kotü evlat oluyodum . Bi ise girdim 6 ay kadar calistim sonra ciktim suan calismiyorum universteye ve kpss ye hazirlaniyorum bu meslegi sevmiyorum ve ailemin zoruyla okudum o okulu özellerde de hemsirelik yapilacak is degil normal kizlar böcek gorunce cıglik atar biz hastalarin altini temizliyoruz sevilmeden yapilacak is degil ay cok gerildim ya

Böyle tercüman olunmadı bana daha önce, çok zor çok gerçekten çok zor

Aile sagligi merkezlerine nasil CV vereceksiniz ? Oraya KPSS ile atanmak gerekmiyor mu?
Isten ayrilirsaniz kopacak kiyamete hazir olun guclu durun derslere sarilin dort elle. Umarim oradan kurtulursunuz.

Bence de işten ayrılın bu kadar mutsuz bir şekilde çalışmak çok zor gelir insana. Ama ailenizden saklamanız o kadar iyi bir fikir değil, eninde sonunda ortaya çıkar diye düşünüyorum. Yalanınız anlaşılırsa samimiyetinize inanmazlar. Onun yerine okumak istediğinizi söyleyin. Kimseye kulak asmayın ve dersinizi çalışın :)

Umarım başarabilirim..

Bak canim seni cok iyi anliyorum bu donemlerin cok daha zorundan bende gectim benim ailem cok tepkiliydi ustelik sadece bi gun isten eve gelip is cok sıkıcı dedigim icin afedersin ama senin *ötun is yemiyo sen calismazsin dediler . Ben mezun olali 3 sene oldu bu meslegi yapmadim dogru duzgun ama universte istiyorum bi yandan da vicdan olarak m3slegim varken 4 yil nasil ailemden para alcam diyorum ama daha cok erken ve kararinin arkasinda dur insanlar cocuklarini ozel okulda okutuyo 18 yasinda cogu kisi senin bu dedigin sorumluluklari almiyo oku gec olmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…