Ablalarım. .

garrulous

Koca göbeğinin sevgilisi <3 Taze gelincik :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mart 2014
1.144
792
Selam kızlar.

Daha önce buraya 2 ablamla alakalı bi konu açmıştım. Çoğu insan da bana tepki göstermişti. Konu, benim onları facebook' ta engellememdi. Çünkü erkek arkadaşımla başladığımda kimse bilmiyordu ve ben de o konuda çekingen bi insanım o yüzden onu yapmıştım. Bu konuda bana tavır almışlardı ve suçlamışlardı.

Neyse sonra aramızdaki buzlar bi nebze de olsa eridi. Şu an düğün hazırlığındayız. Eş, dost, akraba kim varsa ufak tefek bi şeyler yapmaya çalışıyorlar. Arkadaşlarım bile soruyor bi şey varsa yapalım diye. Benden bi büyük ablam daha yeni bana yardımcı olabilecek bi şey yaptı. Sağ olsun. Belki kendine görev bildi. Bilemiyorum. Ama sadece yardım etti. Bi samimiyet bulamadım.

Büyük ablam ise arada samimiyetsiz şekilde sadece meraktan arada ''ne aldınız? ne yaptınız?'' tarzı mesajlar atıyor. Onun dışında ne eksiğimi ne de yapabileceğim bi şey var mı diye sormuyor.

Ve en kötüsü de annemden öğrendim ki ikisi de düğünüme gelmeyeceklermiş. Düğünüm doğuda yapılacak nişanlımın ailesi orada olduğu için.

Biri doğuda olduğu için gelemezmiş, diğerine ise düğün tarihimiz belli olur olmaz haber verdim. Yedi kat yabancı gibi '' o zaman müsait olursam gelirim.'' dedi. Şimdi öğrendim ki gelmeyecekmiş. .

Nişanlım üzülme diyor ama ben yine de üzülmeden edemiyorum. Çünkü önceki konumda da demiştim, akrabamız yok gibi. Ve bunu onlar çok iyi bildiği halde bu zamanlarımda yalnızım. .

3 arkadaşım var. Bana yakın olarak destekçim onlar sadece.

Selam kızlar.

Daha önce buraya 2 ablamla alakalı bi konu açmıştım. Çoğu insan da bana tepki göstermişti. Konu, benim onları facebook' ta engellememdi. Çünkü erkek arkadaşımla başladığımda kimse bilmiyordu ve ben de o konusa çekingen bi insanım. Bu konuda bana tavır almışlardı ve suçlamışlardı.

Neyse sonra aramızdaki buzlar bi nebze de olsa eridi. Şu an düğün hazırlığındayız. Eş dost akraba kim varsa ufak tefek bi şeyler yapmaya çalışıyorlar. Arkadaşlarım bile soruyor bi şe varsa yapalım diye. Benden bi büyük ablam daha yeni bana yardımcı olabilecek bi şey yaptı. Sağolsun. Belki kendine görev bildi. Bilemiyorum. Ama sadece yardım etti. Bi samimiyet bulamadım.

Büyük ablam ise arada samimiyetsiz şekilde sadece meraktan arada ''ne aldınız? ne yaptınız?'' tarzı mesajlar atıyor. Onun dışında ne eksiğimi ne de yapabileceğim bi şey var mı diye sormuyor.

Ve en kötüsü de annemden öğrendim ki ikisi de düğünüme gelmeyeceklermiş. Düğünüm doğuda yapılacak nişanlımın ailesi orada olduğu için.

Biri doğuda olduğu için gelemezmiş, diğerine ise düğün tarihimiz belli olur olmaz haber verdim. Yedi kat yabancı gibi '' o zaman müsait olursam gelirim.'' dedi. Şimdi öğrendim ki gelmeyecekmiş. .

Nişanlım üzülme diyor ama ben yine de üzülmeden edemiyorum. Çünkü önceki konumda da demiştim, akrabamız yok gibi. Ve bunu onlar çok iyi bildiği halde bu zamanlarımda yalnızım. .

3 arkadaşım var. Bana yakın olarak destekçim onlar sadece.
sizi mutsuz eden yada onemsemeyen insanlara bu kadar deger vermenizi, anlam yuklemenizi anlamiyorum.hani ortaokulda anketler olurdu minik sozler yazardi meselami, sev seni seveni, sevme seni sevmeyeni gibi.........
sen mutlu l geleninde gelmeyeninde cani sagolsun de yuru yolunda.

Sizin engellemeniz yanlış yardim etmesinde samimiyet bulamamaniz yanlış ama onlarin düğüne gelmemesi 10 kat yanlış. Gercekten cok kırıcı, ama bu devir boyle demekki. Hic bozmayin mutlulugunuzu, gelen gelir gelmeyen gelmez.

sizi mutsuz eden yada onemsemeyen insanlara bu kadar deger vermenizi, anlam yuklemenizi anlamiyorum.hani ortaokulda anketler olurdu minik sozler yazardi meselami, sev seni seveni, sevme seni sevmeyeni gibi.........
sen mutlu l geleninde gelmeyeninde cani sagolsun de yuru yolunda.

Herhangi bi arkadaş olsa tamam. Ama abla. . Aramızda son zamananda olmuş olan şeyler olsa da insan kötü günde olduğu kadar iyi günde de istiyormuş yanında bi el. . Şu an yazarken bile ağlamamak elde değil.

Sizin engellemeniz yanlış yardim etmesinde samimiyet bulamamaniz yanlış ama onlarin düğüne gelmemesi 10 kat yanlış. Gercekten cok kırıcı, ama bu devir boyle demekki. Hic bozmayin mutlulugunuzu, gelen gelir gelmeyen gelmez.

Yardım etmesinde samimiyet bulamamam şöyle, görev bilip yapması tabi ki güzel ama içinde samimiyet olmadıktan sonra eksik.

Herhangi bi arkadaş olsa tamam. Ama abla. . Aramızda son zamananda olmuş olan şeyler olsa da insan kötü günde olduğu kadar iyi günde de istiyormuş yanında bi el. . Şu an yazarken bile ağlamamak elde değil.
cok duygusal biri hic olmadim, olamadim belkide sizi anlamam mumkun degil bu konuda ama benim mantigim cani gonulden yanimda olmayacaklarsa, kendilerini gelemem felan deyip naz caz yapacaklarsa, yada gelip bir kosede somurtup herseyi icime zehir edeceklerse gelmesinler efendim.onlarsizda dugun olur, cenaze kalkar.bu benim mantigim.tabiki kardeslik beraberlik guzel ama olmuyorsa zorlamanin hatta bunu dilleyip hatunlarin totisini kaldirmanin bir anlami yok.

Tam olarak ne oldu ki düğününüze gelmeyecek kadar düşman kesildiler?

Tam olarak olan hiçbir şey yok ortada. Dediğim gibi, biri doğu tarafı diye gelemem dedi, canın sağ olsun dedim.
Diğer ablam ise annemle konuşmuş, sonra evine hediye alır gideriz demiş. . Annem söyledi gelmeyecekler diye.

Yardım etmesinde samimiyet bulamamam şöyle, görev bilip yapması tabi ki güzel ama içinde samimiyet olmadıktan sonra eksik.
Yani tabi suan samimi bulmuyorsunuz o zaman yardim edeyim dediginde "hic samimi degil" diye dusunmemissinizdir. Yani gelmemesi samimiyetsizlik oldu. Neyse bence sizde onu silip atmayin ailedir hic yoktan iyidir ama cok da samimi olmaya cakismayin zira kirilacaksiniz her defasinda

Yani tabi suan samimi bulmuyorsunuz o zaman yardim edeyim dediginde "hic samimi degil" diye dusunmemissinizdir. Yani gelmemesi samimiyetsizlik oldu. Neyse bence sizde onu silip atmayin ailedir hic yoktan iyidir ama cok da samimi olmaya cakismayin zira kirilacaksiniz her defasinda

Bizim her zamanki halimiz bu şekilde soğuk değil. Eski sıcaklığı bulamadım diyorum. Ayrıca çok şükür çıkarcı, ablamdan bile çıkar umacak biri değilim. Bir iki eşya için kimseye minnet de etmedim. O şekilde yorum yazmanıza gerek yok.

Birbirine sıkı sıkı bagli bir aile değilsiniz. Sen onlara yanliş yapiyorsun onlar sana yanliş yapiyor. Gerçekleri kabul edip yolunuza devam edin.

Bizim her zamanki halimiz bu şekilde soğuk değil. Eski sıcaklığı bulamadım diyorum. Ayrıca çok şükür çıkarcı, ablamdan bile çıkar umacak biri değilim. Bir iki eşya için kimseye minnet de etmedim. O şekilde yorum yazmanıza gerek yok.
Aslinda yanlis anladiniz ben size ters seyler yazmamistim. Demek istediğim o size yardim ettiginde samimi olmadigini dusunmediniz tabiki dedim, ama bundan sonra dugune gelmemesi samimiyetsizlik oldu ve siz de "demekki icinden gelerek yardım etmemis" diye düşündünuz. Dogal birsey bu. Neden gelmiyorlar o bile garip anneniz ne diyor bu duruma

Ablalarınız ne ilginç insanlar!

Benim beş teyzem var, annemin hepsiyle çok büyük sorunları var şimdi yazmak istemediğim. Annem hep "Ne ölüme ne dirime" der hatta; buna rağmen zor bir durumları olduğunda da ilk o koşar.

Hani kuzen olsa uzak diye gelmesin, kardeş kardeşin düğününe uzak diye gitmez olur mu? Gerçekten gelmezlerse evinize de kabul etmeyin sonradan. Ev hediyeleri eksik kalsın. Ne ayıp ya.

Aslinda yanlis anladiniz ben size ters seyler yazmamistim. Demek istediğim o size yardim ettiginde samimi olmadigini dusunmediniz tabiki dedim, ama bundan sonra dugune gelmemesi samimiyetsizlik oldu ve siz de "demekki icinden gelerek yardım etmemis" diye düşündünuz. Dogal birsey bu. Neden gelmiyorlar o bile garip anneniz ne diyor bu duruma

Kusura bakmayın. Yanlış anlamışım evet. Annem ''napalım, gelmeyen gelmez'' diyor. Başka bir şey de demiyor. Bilmiyorum ama çok fazla yalnız hissediyorum. İnsan acısını olduğu gibi sevinci de paylaşılsın istiyormuş demek. Annem her şeyde bana kızıyor. Ablalarımı sorunca bile terslediği için pek sormuyorum. Üzüldüğümü biliyor çünkü. O yüzden.

Düğün hazırlıklarinda annen baban onlara yaptıklarından daha comert davrandıysalar karin ağrısı oluşmuş olabilir.. Genelde bazıları kardeşinde olsa ince hesaplar yapabiliyorlar.. benimde öyle olmuştu ablam nişanima kurdele kesilmeden 10 dk önce gelmişti.. düğününde ve kinamda da ayni kendi ailesiyle bor oturdu asla ayağı bile kalkmadı.. düşün ki arada hic bir tartışma bile yoktu.. şuanda görüşmüyorum anladimki böylesi daha hayirliymis.. sende takma kafana kardeşlerinin en güZel gununde boyle yapiyorlarsa sonuda bastan belli olur.. keyifleri bilir. Hayatta bir kez olan şeyler.. sen esinle mutlu olacagin günlere bak

Birbirine sıkı sıkı bagli bir aile değilsiniz. Sen onlara yanliş yapiyorsun onlar sana yanliş yapiyor. Gerçekleri kabul edip yolunuza devam edin.

Yok. Bağlı değiliz. Eksiklik nerde başladı ben de bilmiyorum ama akrabalarla babam vefat ettikten sonra koptuk, ablamlarla da nedensiz. . Zaten başka bi şehre gidip orda yaşayacağım. Sonrası malum. .

Ablalarınız ne ilginç insanlar!

Benim beş teyzem var, annemin hepsiyle çok büyük sorunları var şimdi yazmak istemediğim. Annem hep "Ne ölüme ne dirime" der hatta; buna rağmen zor bir durumları olduğunda da ilk o koşar.

Hani kuzen olsa uzak diye gelmesin, kardeş kardeşin düğününe uzak diye gitmez olur mu? Gerçekten gelmezlerse evinize de kabul etmeyin sonradan. Ev hediyeleri eksik kalsın. Ne ayıp ya.

O son dediğiniz eşya alıp gelme olayını ben de kabul edemem sanıyorum. . Uzak ama 3 arkadaşım geliyorlar hem de aileleriyle yaşayan bekar arkadaşlarım. Gelmese onlar gelmezdi.

Düğün hazırlıklarinda annen baban onlara yaptıklarından daha comert davrandıysalar karin ağrısı oluşmuş olabilir.. Genelde bazıları kardeşinde olsa ince hesaplar yapabiliyorlar.. benimde öyle olmuştu ablam nişanima kurdele kesilmeden 10 dk önce gelmişti.. düğününde ve kinamda da ayni kendi ailesiyle bor oturdu asla ayağı bile kalkmadı.. düşün ki arada hic bir tartışma bile yoktu.. şuanda görüşmüyorum anladimki böylesi daha hayirliymis.. sende takma kafana kardeşlerinin en güZel gununde boyle yapiyorlarsa sonuda bastan belli olur.. keyifleri bilir. Hayatta bir kez olan şeyler.. sen esinle mutlu olacagin günlere bak

Tam olarak bu dediğinizi ben duydum, diğer ablam anneme söylemiş. Ablam demiş ki ''benim düğünde bana her şeyin en ucuzunu, adisini aldılar'' demiş. Ama ben eşya aldırmadım ki. Yatak odası bize düşüyor. Onu bile aldırmadım. En iyisi bana yapılsa tamam dicem . Ama o da yok.

X