Ablalarımdan tavsiye istiyorum..düşünmekten beynim çatlıyor(baba-sevgili)

lewyymocha

Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2014
118
16
Merhaba ben 19 yaşında bir üni öğrencisiyim madii imkanlar gereğği zor şartlarda okuyorum.. ankarada çok iyi bir okulda çok iyi bir bölümde okuyorum
2 yıllık bir ilişkim var liseydeyken tanıştık o gun bu gundur birbirimizin en buyuk destekcısı sevgiliden önce en iyi arkadaşıyız..
ama onun üniversitesi biraz dandik bölümüde turızm 4 yıllık..
kendisi akademisyen olmayı hedefliyor ben ise akademısyenlık ya da bakanlık düşünüyorum (sanmıyorum olacagını ama inşallah) fakat akademisyenlık hedeflemesine rağmen ingilizce düzeyi a2 ben ona yardımcı olmaya calısıyorum kıtaplar öneriyorum. kendisi bana benı gaza getir emir ver ödev ver yoksa ben salıyorum demişti. ona kitap aldırdım başladı yapmaya kendisinin iyiliği için yapıyorum sonucta calısmadan iyi yere gelmek cok zor..
okumayı hiç sevmıyor aama yazın otellerde ajentalarda staj yapıyor isteğiyle.. çalışıp para kazanmayı sevıyor yanı okumayı kitaplarla haşır neşir olmayı sevmez.. size soruyorum bu cocuk nasıl akademisyen olabilir ki?
evlenmeyi düşünüyoruz daha erken zaman ne gösterir bilinmez ama plan 27 28 yaşlarındayken evlenmek kariyer yaptıktan sonrayani.
babamla annem ben 7 yaşındayken boşandı babam cok alavere dalavere çeviri bizi borca batırdı gitti çok yalancıdır o yuzden erkrklere guvenım hiç yok.. kendi annem babam gibi olmak ıstemıyorum ilerde. o yuzden durust olmasını cok sevıyorum. onun ailesi çok düzgün annesi babası devletten emekli abisi yurtdısında yaşıyor.. annemlede tanıştırdım onu annem sever kendsiini ama bana cok baglanma daha kimler karşına çıkacak demektende geri kalmaz ama anneme kızmıyorum anne sözü hep dinlerim..
ilerde evleneceğim kişi kim olursa olsun isteme tanışma zamanı gelecek ailelerin.. ben cok utanıyorum babamdan tipi kötü keko gibi dişsiz çulsuz biri annem ise bakımlı güzel okumus saf biridir.. bazen keşke o zamana kadar ölsede karşı tarafın ailesine açıklama yapabilsem diyorum. babam geri kafalıdır yıllardır bızı gormedı tek tuk para yolladı borcunu bıze yıktı ama bunlara rağmen hak iddia edip haberi sonradan olursa düğünü basıp beni rezil edebilecek biri.. bunları dusunmekten delireceğim. birde kız kardeşim var o da iyi bir okulda.yanı bız uc kadın-kız pırıl pırıl ınsanlarız..
sizce karşı tarafın ailesi babamla tanıştırmasam hakkımda kötü düşünürmü? benım ne sucum var kı olanlarlaç

27 28 yasina kadar babani tanimalari gerekmeyecekse, simdiden dusunme derim ben.
Zamani gelince dusunursun.
Bizim nişanimizda enistem ileri geri konustu, peki ne oldu? Kendini rezil etti, beni degil.
Ben kimsenin davranislarindan sorumlu degilim cunku.
Dert etme, oluruna birak, okulunuz falan bitene kadar... Su akar yolunu bulur.

Babanı sevme o senin kararın ama o zaman a kadar keşke ölse falan deme , o kötü pis dişsiz çulsuz dediğin adam öldüğünde o kadar ağlarsın ki...günah boşver ölmesini asla dileme ne kadar kötü olursa olsun bir baba sonradan zoruna gider... Erkek arkadaşın biliyor mu aile durumlarınızı? Ona anlat açık açık

Okul hayatında başarılar diliyorum. Akademisyenlik yerine yurt dışını düşünebilirsin, bölümünü bilmiyorum ama ben diplomatlık sınavlarına hazırlanmadığıma çok üzülüyorum.
Konuna gelecek olursak, erkek arkadaşın sana ayak bağı olabilir gibi geldi bana. Turizm otelcilik.. Karşına daha iyi talipler çıkacaktır annenin dediğine katılıyorum.
Babanı ise kafana takma, doğmamış çocuğa don biçersek hiç yaşamayalım ölelim daha iyi. Yaşadığın anın keyfini çıkar. İlerde düşünürsün bunları, şimdiden kendine dert etme.

baban için kullandığın şu sözlere üzzüldüm.hoş değil.
ben cok utanıyorum babamdan tipi kötü keko gibi dişsiz çulsuz biri annem ise bakımlı güzel okumus saf biridir.. bazen keşke o zamana kadar ölsede karşı tarafın ailesine açıklama yapabilsem diyorum. babam geri kafalıdır yıllardır bızı gormedı tek

baban için kullandığın şu sözlere üzzüldüm.hoş değil.
ben cok utanıyorum babamdan tipi kötü keko gibi dişsiz çulsuz biri annem ise bakımlı güzel okumus saf biridir.. bazen keşke o zamana kadar ölsede karşı tarafın ailesine açıklama yapabilsem diyorum. babam geri kafalıdır yıllardır bızı gormedı tek
Babam kilometrelerce uzakta olsun isterse hiç görmiyim ama ölmesin... Bende çok üzüldüm o sözlere

Merhaba ben 19 yaşında bir üni öğrencisiyim madii imkanlar gereğği zor şartlarda okuyorum.. ankarada çok iyi bir okulda çok iyi bir bölümde okuyorum
2 yıllık bir ilişkim var liseydeyken tanıştık o gun bu gundur birbirimizin en buyuk destekcısı sevgiliden önce en iyi arkadaşıyız..
ama onun üniversitesi biraz dandik bölümüde turızm 4 yıllık..
kendisi akademisyen olmayı hedefliyor ben ise akademısyenlık ya da bakanlık düşünüyorum (sanmıyorum olacagını ama inşallah) fakat akademisyenlık hedeflemesine rağmen ingilizce düzeyi a2 ben ona yardımcı olmaya calısıyorum kıtaplar öneriyorum. kendisi bana benı gaza getir emir ver ödev ver yoksa ben salıyorum demişti. ona kitap aldırdım başladı yapmaya kendisinin iyiliği için yapıyorum sonucta calısmadan iyi yere gelmek cok zor..
okumayı hiç sevmıyor aama yazın otellerde ajentalarda staj yapıyor isteğiyle.. çalışıp para kazanmayı sevıyor yanı okumayı kitaplarla haşır neşir olmayı sevmez.. size soruyorum bu cocuk nasıl akademisyen olabilir ki?
evlenmeyi düşünüyoruz daha erken zaman ne gösterir bilinmez ama plan 27 28 yaşlarındayken evlenmek kariyer yaptıktan sonrayani.
babamla annem ben 7 yaşındayken boşandı babam cok alavere dalavere çeviri bizi borca batırdı gitti çok yalancıdır o yuzden erkrklere guvenım hiç yok.. kendi annem babam gibi olmak ıstemıyorum ilerde. o yuzden durust olmasını cok sevıyorum. onun ailesi çok düzgün annesi babası devletten emekli abisi yurtdısında yaşıyor.. annemlede tanıştırdım onu annem sever kendsiini ama bana cok baglanma daha kimler karşına çıkacak demektende geri kalmaz ama anneme kızmıyorum anne sözü hep dinlerim..
ilerde evleneceğim kişi kim olursa olsun isteme tanışma zamanı gelecek ailelerin.. ben cok utanıyorum babamdan tipi kötü keko gibi dişsiz çulsuz biri annem ise bakımlı güzel okumus saf biridir.. bazen keşke o zamana kadar ölsede karşı tarafın ailesine açıklama yapabilsem diyorum. babam geri kafalıdır yıllardır bızı gormedı tek tuk para yolladı borcunu bıze yıktı ama bunlara rağmen hak iddia edip haberi sonradan olursa düğünü basıp beni rezil edebilecek biri.. bunları dusunmekten delireceğim. birde kız kardeşim var o da iyi bir okulda.yanı bız uc kadın-kız pırıl pırıl ınsanlarız..
sizce karşı tarafın ailesi babamla tanıştırmasam hakkımda kötü düşünürmü? benım ne sucum var kı olanlarlaç
insan babasına çulsuz dişsiz o bu der mi.çulsuz nedir ya.

Pırıl pırıl kızlar...
insanlara etiket yapıştırmaktan vazgeçmeli ve kendini biraz eğitmelisin bence.
Sen akademisyen bakan olacaksın ama erkek arkadaşının okulu işi dandik. Baban ölsün istiyorsun. Bilemedim ki ilginç bir karaktersin. Yaşın kaç bilmiyorum ama olgun düşünmedigin ortada. Bakanlık istiyorsan zaten kariyer olana kadar çok var. Yani evliliğe de çok var. Yani demem o ki o zamana büyürsun ve umarım insanlara etiketlemeden bakmayı başarırsin. Şimdi çok kafa yorma içinden cikamazsin pırıl pırıl kız.

Insanin ailesiyle gurur duyamamasi uzucudur eminim. ama yapacak birsey yok gereķtiginde babani da gorcekler.bunlaři dusunme de , bana erkek arkadašin konusunda da cok emin degilmissin gibi geldi.onunuzde zaman var kesin karařlar alin ole dusunun tabiki evliligi.

babanız dişsiz ise para kazanıp dişlerini yaptrın babanız kötü biri olabilir size ve annenize zararı dokunmuşta olabilir ama çulsuz falan senin gibi iyi bir ünide iyi bir bölümde okuyan kıza hiç yakışmıo insanlar dış görünüşünden deil ama içindeki pislikten dışlanmayı hakeder bahsettiğin kişi baban bunu unutma...

seni çok iyi anlıyorum benimde babam tam bir ....
yaşamayan bilmez maalesef biz ablamla bi karar aldık isteme söz vs yi hiç babama söylemeyeceğiz zaten şimdi ölsem 2 yıl sonra haberi olur o yüzden en mutlu günlerimi onun yüzünden mahfedemem.

Sevgilinin akademisyenlik olayiyla babanin sahtekarligini nasil birleştirsin anlamadim.
Demezsem catlarim truzm neden kiytirik bi bolum olsunki?
Alesten 85 alip 7 kez y lisansa başvurup bi kere dahi kazanamamis biriyim.
Her şey nasip.

en cok utanıyorum babamdan tipi kötü keko gibi dişsiz çulsuz biri annem ise bakımlı güzel okumus saf biridir.. bazen keşke o zamana kadar ölsede karşı tarafın ailesine açıklama yapabilsem diyorum ' Bu kelimelerden sonra diyecek birşey bulamadım açıkcası .Ne olursa olsun bir evlat babasına bunları diyemez , dememeli. Keşke ölse ne demekk..... Anne babadan utanılır mı ya bu nasıl birşey hemde sevgilinin ailesinin karşısında mahçup olmamak için keşke ölse he. O çocuk akademisyen olamaz zaten aklı o kadar çalışıyor. Siz en iyisisiniz en mükemmelsiniz .
Babanız öldüğünde anlarsınız nasıl bir şeymiş , o zaman baba diyecek kimseniz olmayacak artık bir babanız olmayacak tam da istediğiniz gibi !!!

Pırıl pırıl kızlar...
insanlara etiket yapıştırmaktan vazgeçmeli ve kendini biraz eğitmelisin bence.
Sen akademisyen bakan olacaksın ama erkek arkadaşının okulu işi dandik. Baban ölsün istiyorsun. Bilemedim ki ilginç bir karaktersin. Yaşın kaç bilmiyorum ama olgun düşünmedigin ortada. Bakanlık istiyorsan zaten kariyer olana kadar çok var. Yani evliliğe de çok var. Yani demem o ki o zamana büyürsun ve umarım insanlara etiketlemeden bakmayı başarırsin. Şimdi çok kafa yorma içinden cikamazsin pırıl pırıl kız.

Ağzına sağlık güzel yazmışın...beğenmediğin insanlara daha şimdiden böyle sıfatları yakıştırıyosan gözünü seveyim bakanlık filan düşünme

X