- 4 Nisan 2015
- 1.672
- 1.168
Kızlar merhaba. Benim ablam var 25 yaşında. Ve 2. Çocuğuna hamile, 5 aylık falan olması lazım. Ama maalesef ablam hergun sigara içiyor. İlk bebeğine hamileyken bile sigaralar mı desem, içkiler alkoller mi desem, hiçbirşeyine dikkat etmesi mi desem, herşeyi içti. Derken çocuk mucize bir şekilde sağlıklı doğdu. Sadece konuşma sorunu var 2 yaşında olmasına rağmen. Ve de bazı hareketleri tuhaf biraz. Herneyse çocuğun böyle olmasını sigaraya bağlıyorum, içkiyi nadir içiyordu ablam. Şimdi 2. Ye hamile kaldı ama dediğim gibi püfür püfür sigara içiyor hergun. Kendine hiç dikkat etmiyor. Ya bebeğine bişey olursa duşunmuyor yaa bende o bebeğin teyzesiyim sonuçta. Ablama engel olmam lazım. Zaten 5 ay boyunca yeteri kadar sağlıksız oldu sübyan annesinin karnında artık daha fazlasına vicdanım el vermiyor. Ablamı nasıl vazgeçirebilirim sigaradan lütfen yardım edin. Onu bu konu hakkında baya korkutmam lazım. Yoksa olan hem ablama hemde günahsız sübyana olacak yardımlarınızı bekliyorum kızlar. Teşekkürler... Ve şunu da ekliyim eşi olacak eniştem de hiç bir şey demiyor !!!!
Son düzenleme: