Ablam Aldatılıyor , Nasıl Kanıtlarız?

Kac yıllık evliler 2004 den sonra sanirim evlenenlerin evlilik zonrasi tüm mallari ortak sayilir.Zaten zinayi kanitlarsa herseyi alir.Eve de satılamaz aile konutu şerhi koydurursa bi halt yapamaz enisteniz

Bence gizliden parmak izini veya yüz tanimayi enistenizin telefonuna kaydetsin hiç ilgilenmiyormiş gibi yapsın gerisi çorap söküğü zaten

Bence hiç uğraşmasın zaten durumları iyiymiş bu işi yapan dedektifler var. Tutsun birini alsın delilleri açsın davasını..

Evet eniştemin durumu iyi, yani evleri arabları var. Ablamın oturduğu evi vermemesi durumunda elimizde kanıt olması gerekiyor. İşte bu hukuk tarafınca kabul edilen delil konusunda bir avukata danışmamız gerekiyor sanırım.
Zaten evlilik sonrasında alındıysa mal mülk benim bildiğim evlilik sözleşmesi yoksa mal paylaşımı 2 ye bölünür önce mi alınmış bu evler arabalar ?

Whatsapp mahkemeye falan yazısma göndermez.
Başkasının teli Whatsapp i kopyalanmaz yedeklenmez
Yapılacak en iyi şey ablanızın içine bir anda bu mesajla düşen kurt sebebiyle eşini takip etmesi ve fotoğraflaması hatta vıdeo kaydı yapması. Bir seferliğine yani….

adam muhtemelen kaplıcaya falan gitmiyor kapanıyordur bi yerlere kadınla

Mahkeme aynı yatakda fotograf video yoksa zinayi kabuk etmiyor.En güzeli kaplicada bassin aynı odada çeksin video.
Donuna kadar aldin pis herifin.Hatta kadina da açsın tazminat davasi.evli çocuklu adamla fingirdemeyi görsün

Otel hiçbir şartta odaya baskın yapmaya izin vermez. Zinayı ispatlamak bile tabiri caizse donuna kadar almaya yetmez (arkadaşımın davasından biliyorum)

Otel hiçbir şartta odaya baskın yapmaya izin vermez. Zinayı ispatlamak bile tabiri caizse donuna kadar almaya yetmez (arkadaşımın davasından biliyorum)
Kalacaklari oteli öğrenir oraya esinin tanımadığı güvendiği birini gönderip foto video vs çektirir.Bu kişi Odadan çıktıklarında lobide vs takılıp peşlerinden oda numarasini öğrenir ve otel personeli gibi davranıp kapıyı açtırır.Evet olay çıkar ama amacda zaten bu degilmi?

Kalacaklari oteli öğrenir oraya esinin tanımadığı güvendiği birini gönderip foto video vs çektirir.Bu kişi Odadan çıktıklarında lobide vs takılıp peşlerinden oda numarasini öğrenir ve otel personeli gibi davranıp kapıyı açtırır.Evet olay çıkar ama amacda zaten bu degilmi?

Ben de daha önce otelde çalışan biri olarak, buna otel izin vermez diyorum işte.
Yani saçma sapan bir pansiyonda bile elinizi kolunuzu sallayarak içeride gezemezsiniz. Lobide davranışlarından şüphelenilirse otelden çıkarılır. Odaya kadar takip etmeden oda numarasını öğrenemez. Asansörde peşinizde biri varsa odaya kadar sizi izlerse takip edildiğinizi anlamaz mısınız?
Otel personelinin kıyafetleri bellidir. Personel olmadığını anladığınız birine hele ki böyle gizli bir şey yapıyorken kapı açar mısınız?
Yakalanmadan lobide fotoğraf çekebilirse ne ala gerisi anca Türk filmlerinde olur. Tabi lobide sarmaş dolaş olurlar mı o da var..
İnanın otellerde bir odada metresi diğer odada karısı takılan ve asla yakalanmayan o kadar çok adam var ki.

Keske aldatmadan bosanabilmeyi becerebilse insanlar.
Yatak hayatini, kocasinin ne kadar istekli oldugunu kardesine anlatan bir kadindan boşanmasi daha iyi olurmuş.
Adam ilgisiz değil ablaniz ilgisiz,kocasi cok istekli diye dert yaniyormus ya size 6 ay cekmis kendini adam iste, 6 aydirda umrunda olmamis ablanizin
Simdi firsatta gecmis eline, korun istedigi bir goz Allah verdi iki goz misali, bosanir mallarini alir rahat rahat oturur😂
Çok ağır yazmışsınız bence. Kız kardeşler dertleşmiş, abla da cinsel hayatlarından bahsetmiş. Bu tür konular kız kardeşler arasında konuşulabilir. Bozulan aile ilişkilerinde en önemli gösterge cinselliğin sorunlu hale gelmesi, yaşanmamasıdır. Acaba adamın ilgisizliğinin (Altı aydır ilişki talebi yok.) ve aldatmasının (Henüz ispatlanmamış.) sebebi ablanın, libidosu yüksek kocasına cevap verememesi mi (Abla 'bıktım' diyormuş.), adama yetmemesi mi?

caneem caneem 'e soralım,
Ve uzun süredir cinsellik yok aralarında( 6 aydır). Adamın bi talebi de yok bununla ilgili. Ki öncesinde ablamla çok kavga etmişlerdir çok sık ilişki istiyor diye. Ablam hep bıktım diyordu. Bütün parçaları birleştirince kesinlikle aldatıldığını düşünüyoruz.

Çok ağır yazmışsınız bence. Kız kardeşler dertleşmiş, abla da cinsel hayatlarından bahsetmiş. Bu tür konular kız kardeşler arasında konuşulabilir Bozulan aile ilişkilerinde en önemli gösterge cinselliğin sorunlu hale gelmesi, yaşanmamasıdır. Acaba adamın ilgisizliğinin (Altı aydır ilişki talebi yok.) ve aldatmasının (Henüz ispatlanmamış.) sebebi ablanın, libidosu yüksek kocasına cevap verememesi mi (Abla 'bıktım' diyormuş.), yetmemesi mi?

Bence boşanmak isteyen kadin o 6 aylik surec içinde bosanabilirdi, libidosu bu kadar yuksek adam 6 aydir ne yapiyor?
Umrunda olmamis. 😂Aldatildigini biliyor ve zaten somut bir delil icin beklemis gibi. Belki boyle durumlarda daha fazla mal alabiliyordur bir fikrim yok bu konuda😂
Gercekten rezil bir durum her iki taraf icinde.

Acaba adamın ilgisizliğinin (Altı aydır ilişki talebi yok.) ve aldatmasının (Henüz ispatlanmamış.) sebebi ablanın, libidosu yüksek kocasına cevap verememesi mi (Abla 'bıktım' diyormuş.), adama yetmemesi mi?
Hayır adamın şerefsizliği.

Karısıyla insanca konuşup sorun çözmeye çalışmak yerine ç.künün dikine gitmeyi seçmiş 3 çocuklu davar.

Kaplıcaya gidiyorum diyince de insana nasıl masum geliyor.
Tabi beline kuvvet lazım gitsin de şifa bulsun ahlaksız herif.

Bir de aşk böcüğüm falan, ayyy gerçekten 40 indan sonra azmış bir adam canlandı gözümde.
Nette falan bulmuştur kesin kadını da.

Allah tez zamanda ispat edebilmenizi nasip etsin.

Hayır adamın şerefsizliği.

Karısıyla insanca konuşup sorun çözmeye çalışmak yerine ç.künün dikine gitmeyi seçmiş 3 çocuklu davar.
Bence sorunun ne olduğunu caneem caneem yazsın. Eniştesi evinde bulamadığı cinsel hayatı dışarıda mı arıyor? Belki ablasının cinsel isteksizliği/ilgisizliği vardır ve oradan sorun çözülebilir. Üç çocuk var ortada.

Bence sorunun ne olduğunu caneem caneem yazsın. Eniştesi evinde bulamadığı cinsel hayatı dışarıda mı arıyor? Belki ablasının cinsel isteksizliği/ilgisizliği vardır ve oradan sorun çözülebilir. Üç çocuk var ortada.
Ne yani! Hadi diyelim dediğiniz gibi olsun dediğiniz sebepten adam dışarı kaysın-ki böyle bir sorun karşısında yapılacak en son şey bile değil bu-ablası adama yetebilecek duruma gelip barışsın mı 3 çocuk var diye?

Adam düşünmüş mü 3 çocuğum var karımla sorunlarımı çözeyim diye?

Kadın bir de kendini yetersiz hissedip suçlasın isterseniz benim yüzümden gitti adam başka kadınlara diye?

Umarım alkollü falansınızdır. Aklı başında bir insanın üstelik bir kadının aldatılan bir hemcinsim için böyle şeyler yazabilmesi korkunç.

Kızlar merhaba. Direk konuya giriyorum. Ablamla eniştemin arası bi süredir bozuk, eniştem evle de ablamla da alakalı değil. Gelelim bu günkü meseleye. Ablama eniştemden sabah ''Günaydın bal böceğim'' diye bir mesaj gelmiş. Tesadüfen ablamın elindeymiş telefon ve mesajı açmadan bildirim ekranından görmüş ne yazdığını. Sonra hemen silmiş mesajı bizim enişte. Eniştem ablama asla böyle cümleler kuran biri değildir. Üstelik zaten araları yok birkaç aydır. Eniştem ayda bir kez ''Kaplıcaya gidiyorum'' diyor ve 3 gün gelmiyor. Bel ve bacak ağrılarım için doktor tavsiye etti diyor.

Geçen aylarda telefonuna şifre koymuş eniştem. Ablam da şaşırmıştı, hiç böyle huyları yoktur diyerek. Ve uzun süredir cinsellik yok aralarında( 6 aydır). Adamın bi talebi de yok bununla ilgili. Ki öncesinde ablamla çok kavga etmişlerdir çok sık ilişki istiyor diye. Ablam hep bıktım diyordu. Bütün parçaları birleştirince kesinlikle aldatıldığını düşünüyoruz.

Gelelim asıl mevzuya, ablam boşanmak istiyor ama elinde kanıt olması gerekiyor boşandığına dair. Ortada 3 çocuk var sonuçta. Eniştenin telefonunu alıp bilgisayardan whatsapp web indirsek anlar mı? Bu arada teknolojiyle falan arası yoktur hiç, sadece whatsapp kullanır. Başka türlü kanıtlamak gelmiyor aklıma. Sizin tavsiyelerinize çok ihtiyacım var? Lütfen bir akıl verin .​
yine bir gun kaplicaya gittiginde ablaniz takibe alacak uada enistenizin tanimadigi bir kisi ayni kaplicaya gidecek ogreneceksiniz .

adam belimi bacagimi yumusatiyorum derken neler yapiyor gorurusunuz

Ne yani! Hadi diyelim dediğiniz gibi olsun dediğiniz sebepten adam dışarı kaysın-ki böyle bir sorun karşısında yapılacak en son şey bile değil bu-ablası adama yetebilecek duruma gelip barışsın mı 3 çocuk var diye?

Adam düşünmüş mü 3 çocuğum var karımla sorunlarımı çözeyim diye?

Kadın bir de kendini yetersiz hissedip suçlasın isterseniz benim yüzümden gitti adam başka kadınlara diye?

Umarım alkollü falansınızdır. Aklı başında bir insanın üstelik bir kadının aldatılan bir hemcinsim için böyle şeyler yazabilmesi korkunç.
Hayatımda tek bir dal sigara içmedim, tek bir damla alkol almadım. Bunları kullanan kişilere de bir an önce bırakmalarını tavsiye ediyorum. aklım başımda ve konu sahibinin henüz cevaplamadığı bir sorumuz var. Ayrıca adamın aldattığından %100 emin misiniz, konu sahipleri ispatladılar mı? Tek bildiğimiz, adamın libidosu yüksek, abla bu istekli adamdan bıkmış, 6 aydır da adamın ilişki talebi yok.
Ve uzun süredir cinsellik yok aralarında( 6 aydır). Adamın bi talebi de yok bununla ilgili. Ki öncesinde ablamla çok kavga etmişlerdir çok sık ilişki istiyor diye. Ablam hep bıktım diyordu. Bütün parçaları birleştirince kesinlikle aldatıldığını düşünüyoruz.
Adam ilgisiz değil ablaniz ilgisiz,kocasi cok istekli diye dert yaniyormus ya size 6 ay cekmis kendini adam iste, 6 aydirda umrunda olmamis ablanizin
Simdi firsatta gecmis eline, korun istedigi bir goz Allah verdi iki goz misali, bosanir mallarini alir rahat rahat oturur😂
Çok ağır yazmışsınız bence. Kız kardeşler dertleşmiş, abla da cinsel hayatlarından bahsetmiş. Bu tür konular kız kardeşler arasında konuşulabilir. Bozulan aile ilişkilerinde en önemli gösterge cinselliğin sorunlu hale gelmesi, yaşanmamasıdır. Acaba adamın ilgisizliğinin (Altı aydır ilişki talebi yok.) ve aldatmasının (Henüz ispatlanmamış.) sebebi ablanın, libidosu yüksek kocasına cevap verememesi mi (Abla 'bıktım' diyormuş.), adama yetmemesi mi?

Cevabı bekleyelim lütfen.

Çok benzer şeyler yaşadım günlerce nasıl ortaya çıkarabilirim diye düşündüm. Takip etmek kadınla basmak falan bana çok olası gelmiyor çocuklar var eşinin arkasından takip etmesi çok zor. Eğer telefonun şifresi varsa şifreyi bilmiyorsa çocuklar oyun oynamak için falan babanın telefonunu alıyorsa o arada dikkat çekmeden telefonu karıştırıp telefon hattı uygulamasından döküm çıkararak bişeyler bulabilir diye düşünüyorum. Engelli numaralar varmı whatsapptan engelli numara varmı onlara baksın bişey bulursa hızlıca kendi telefonundan fotoğraf çeksin. Ama kesinlikle eşine belli etmesinki delil varsa adam ortadan kaldırmasın.

Hayatımda tek bir dal sigara içmedim, tek bir damla alkol almadım. Bunları kullanan kişilere de bir an önce bırakmalarını tavsiye ediyorum. aklım başımda ve konu sahibinin henüz cevaplamadığı bir sorumuz var. Ayrıca adamın aldattığından %100 emin misiniz, konu sahipleri ispatladılar mı? Tek bildiğimiz, adamın libidosu yüksek, abla bu istekli adamdan bıkmış, 6 aydır da adamın ilişki talebi yok.

Cevabı bekleyelim lütfen.
Surunuzu cevaplayayım ancak vereceğim cevap . eğer aldatıyorsa bunu meşrulaştırmaz ya da '' hafifletmez''. Adamın libidosunun yüksek olması ya da ablamın isteksiz olması 3 çocuklu bir adamın yoldan çıkmasını gerektirmez. Ortada 20 yıllık bir evlilik var. Ben ablamın her anlamda (cinsellik dahil) çok yeterli olduğunu düşünüyorum. Ha diyeceksiniz ki 'O senin ablan , tarafsız olamazsın'. Evet belki olamam ama eniştemin tek problemi aldatması (hala bir ihtimal bu) değil. Son derece ilgisiz bir baba ve çocuklarının tüm sorumluluğunu ablama yüklemiş durumda. Eve sadece para bırakır ve gider. Çocukların eğitimleri, hastalıkları, problemleri ile asla uğraşmaz, ilgilenmez. Ablam o evin hem annesi hem de babası. Adam çocuklarını bir kere parka götürmüş ya da onlarla yarım saat geçirmiş bir adam değil. Parkı bırakın hastalandıkları zaman zahmet edip hastaneye götürmez çoğu zaman. Haliyle ablam da çok yoruluyor. Bütün bu sorumluluğun altında ablamın ''libidosu'' eniştemin ''libidosuna'' az gelmiş olabilir.

Surunuzu cevaplayayım ancak vereceğim cevap . eğer aldatıyorsa bunu meşrulaştırmaz ya da '' hafifletmez''. Adamın libidosunun yüksek olması ya da ablamın isteksiz olması 3 çocuklu bir adamın yoldan çıkmasını gerektirmez. Ortada 20 yıllık bir evlilik var. Ben ablamın her anlamda (cinsellik dahil) çok yeterli olduğunu düşünüyorum. Ha diyeceksiniz ki 'O senin ablan , tarafsız olamazsın'. Evet belki olamam ama eniştemin tek problemi aldatması (hala bir ihtimal bu) değil. Son derece ilgisiz bir baba ve çocuklarının tüm sorumluluğunu ablama yüklemiş durumda. Eve sadece para bırakır ve gider. Çocukların eğitimleri, hastalıkları, problemleri ile asla uğraşmaz, ilgilenmez. Ablam o evin hem annesi hem de babası. Adam çocuklarını bir kere parka götürmüş ya da onlarla yarım saat geçirmiş bir adam değil. Parkı bırakın hastalandıkları zaman zahmet edip hastaneye götürmez çoğu zaman. Haliyle ablam da çok yoruluyor. Bütün bu sorumluluğun altında ablamın ''libidosu'' eniştemin ''libidosuna'' az gelmiş olabilir.
Böyle adamlara çocuk bile lazım degil.
Keşke ablanız ilk çocuktan sonra dogurmasaymış :(

Back
X