Kızlar merhaba. Direk konuya giriyorum. Ablamla eniştemin arası bi süredir bozuk, eniştem evle de ablamla da alakalı değil. Gelelim bu günkü meseleye. Ablama eniştemden sabah ''Günaydın bal böceğim'' diye bir mesaj gelmiş. Tesadüfen ablamın elindeymiş telefon ve mesajı açmadan bildirim ekranından görmüş ne yazdığını. Sonra hemen silmiş mesajı bizim enişte. Eniştem ablama asla böyle cümleler kuran biri değildir. Üstelik zaten araları yok birkaç aydır. Eniştem ayda bir kez ''Kaplıcaya gidiyorum'' diyor ve 3 gün gelmiyor. Bel ve bacak ağrılarım için doktor tavsiye etti diyor.
Geçen aylarda telefonuna şifre koymuş eniştem. Ablam da şaşırmıştı, hiç böyle huyları yoktur diyerek. Ve uzun süredir cinsellik yok aralarında( 6 aydır). Adamın bi talebi de yok bununla ilgili. Ki öncesinde ablamla çok kavga etmişlerdir çok sık ilişki istiyor diye. Ablam hep bıktım diyordu. Bütün parçaları birleştirince kesinlikle aldatıldığını düşünüyoruz.
Gelelim asıl mevzuya, ablam boşanmak istiyor ama elinde kanıt olması gerekiyor boşandığına dair. Ortada 3 çocuk var sonuçta. Eniştenin telefonunu alıp bilgisayardan whatsapp web indirsek anlar mı? Bu arada teknolojiyle falan arası yoktur hiç, sadece whatsapp kullanır. Başka türlü kanıtlamak gelmiyor aklıma. Sizin tavsiyelerinize çok ihtiyacım var? Lütfen bir akıl verin .