Ablam Aldatılıyor , Nasıl Kanıtlarız?

Kalacaklari oteli öğrenir oraya esinin tanımadığı güvendiği birini gönderip foto video vs çektirir.Bu kişi Odadan çıktıklarında lobide vs takılıp peşlerinden oda numarasini öğrenir ve otel personeli gibi davranıp kapıyı açtırır.Evet olay çıkar ama amacda zaten bu degilmi?
Çok dizi izlemissiniz

Evet eniştemin durumu iyi, yani evleri arabları var. Ablamın oturduğu evi vermemesi durumunda elimizde kanıt olması gerekiyor. İşte bu hukuk tarafınca kabul edilen delil konusunda bir avukata danışmamız gerekiyor sanırım.
Aldatildigindan eminse Mahkemede telefon kayıtlarını ister çıkarılır ordan kiminle ne kadar görüştüğü mesaj attığı çıkar zaten...

Böyle adamlara çocuk bile lazım degil.
Keşke ablanız ilk çocuktan sonra dogurmasaymış :KK43:
Bu konuda o kadar haklısınız ki.. Ablam zaten 18 yaşında evlendi ve arka arkaya çocukları oldu. Bu tamamen ablamın hatası evet ama o zaman ''evlilik böyle bir şey demek ki'' demiş kendi kendine. Gerçekten evliliği idrak edecek yaşta değilmiş ve gözü açıldığında 3 çocuğu olmuştu artık.

Surunuzu cevaplayayım ancak vereceğim cevap . eğer aldatıyorsa bunu meşrulaştırmaz ya da '' hafifletmez''. Adamın libidosunun yüksek olması ya da ablamın isteksiz olması 3 çocuklu bir adamın yoldan çıkmasını gerektirmez. Ortada 20 yıllık bir evlilik var. Ben ablamın her anlamda (cinsellik dahil) çok yeterli olduğunu düşünüyorum. Ha diyeceksiniz ki 'O senin ablan , tarafsız olamazsın'. Evet belki olamam ama eniştemin tek problemi aldatması (hala bir ihtimal bu) değil. Son derece ilgisiz bir baba ve çocuklarının tüm sorumluluğunu ablama yüklemiş durumda. Eve sadece para bırakır ve gider. Çocukların eğitimleri, hastalıkları, problemleri ile asla uğraşmaz, ilgilenmez. Ablam o evin hem annesi hem de babası. Adam çocuklarını bir kere parka götürmüş ya da onlarla yarım saat geçirmiş bir adam değil. Parkı bırakın hastalandıkları zaman zahmet edip hastaneye götürmez çoğu zaman. Haliyle ablam da çok yoruluyor. Bütün bu sorumluluğun altında ablamın ''libidosu'' eniştemin ''libidosuna'' az gelmiş olabilir.
Konu şimdi daha iyi anlaşıldı. Eniştenin cinsel ilişki isteğinin çok fazla olması sorunlardan biri. Tek başına ev ve üç çocukla ilgilenen abla haliyle adamın libidosunu karşılayamıyor olabilir. Adamın eve, eşe ve çocuklara ilgisizliği ve sorumsuzluğu problem. caneem caneem konuyu açtığı ilk mesajında eniştesinin çok sık ilişki istemesinden ablasının bıktığını ve sık kavga ettiklerini yazmıştı. 6 aydır da ilişki talebi olmayan adamdan, aldatıyor diye şüphelenmeleri normal. Ablasının cinselliğinin yeterli olduğunu belirtiyor, yetmese bile, tabii ki adamın aldatmasını hafifletmez.

Aldatma var mı, yok mu diye enişte takip ettirilebilir.

Kızlar merhaba. Direk konuya giriyorum. Ablamla eniştemin arası bi süredir bozuk, eniştem evle de ablamla da alakalı değil. Gelelim bu günkü meseleye. Ablama eniştemden sabah ''Günaydın bal böceğim'' diye bir mesaj gelmiş. Tesadüfen ablamın elindeymiş telefon ve mesajı açmadan bildirim ekranından görmüş ne yazdığını. Sonra hemen silmiş mesajı bizim enişte. Eniştem ablama asla böyle cümleler kuran biri değildir. Üstelik zaten araları yok birkaç aydır. Eniştem ayda bir kez ''Kaplıcaya gidiyorum'' diyor ve 3 gün gelmiyor. Bel ve bacak ağrılarım için doktor tavsiye etti diyor.

Geçen aylarda telefonuna şifre koymuş eniştem. Ablam da şaşırmıştı, hiç böyle huyları yoktur diyerek. Ve uzun süredir cinsellik yok aralarında( 6 aydır). Adamın bi talebi de yok bununla ilgili. Ki öncesinde ablamla çok kavga etmişlerdir çok sık ilişki istiyor diye. Ablam hep bıktım diyordu. Bütün parçaları birleştirince kesinlikle aldatıldığını düşünüyoruz.

Gelelim asıl mevzuya, ablam boşanmak istiyor ama elinde kanıt olması gerekiyor boşandığına dair. Ortada 3 çocuk var sonuçta. Eniştenin telefonunu alıp bilgisayardan whatsapp web indirsek anlar mı? Bu arada teknolojiyle falan arası yoktur hiç, sadece whatsapp kullanır. Başka türlü kanıtlamak gelmiyor aklıma. Sizin tavsiyelerinize çok ihtiyacım var? Lütfen bir akıl verin .​
benim bilgisayarımda whatsapp desktop uygulaması var, şu an açık ve telefonumda hiçbir bildirim çıkmıyor. ilk kez kurduğumda giriş yaparken çıkmıştı sadece.

Yalnız günaydın mesajının iğrençliğine bakar mısınız yaa günaydın bal böceğim ne be ıyyk şunu flörtüm yazsa ghosting yapar kaçarım
Zihnimde canlanan tepesi seyrek saçlı, göbekli, keten pantül üzerine yatay çizgili tişört giyen dayı. Tuğralı yüzük de takmış boğumlu kıllı parmaklarına.

Nasıl böyle sakince delil toplayabilme olgunluğuna erişiyorsunuz vallahi tebrik ediyorum. O mesaj geldiğinde telefonu ağzına sokardım ben
Muhtemel kadın da adamdan bıkmıştır, ayrılmak için böyle önemli bir an varken kaçırmak istemiyordur. Ayrılmak isteyemen olaya anında müdahale eder çünkü

Muhtemel kadın da adamdan bıkmıştır, ayrılmak için böyle önemli bir an varken kaçırmak istemiyordur. Ayrılmak isteyemen olaya anında müdahale eder çünkü
İlişki bitik ve ayrılığa gidiyorsa evet
Ama aniden gelen mesaja herkes bi kıyamet koparır bence hele ki aldatılma şüphem var ve tetikte bekliyorsam . Sonrası yani ayrılmak ayrılmamak bir sonraki aşama. Önden bi cıngar çıkmalı 😊

Evin yatisini lamak icin aldatildigini ka itlamasina gerek yokki 2000 yili sonrasi evliliklerde wdinilen mallarin yarisi ortak oluyor .enistene kendi anasindan babasindna miras olarak kalan biseyse buyuk ihtimal gene onda klair ama avukata danismakta fayda var .

Back
X