Aynen bizde nefret ediyoruz. Allahim dogru yoldan ayirmasin bizleri sevdiklerimizi. AminNefret ediyorum bu facebook tan !!! Ne kadar çoğaldı bu internet üzerinden aldatmalar ! Bu facebook yüzünden milyonlara insanın yuvası yıkılıyor Allah belasını versin bunu başımıza musallat edenin !
Yasaklanmalı Türkiye de kullanılmasın Facebook
Enistemin telini ele geciremiyor maslesefGeri yuklesin programı geçmiş yuklensin mi yazısı çıkıyor zaten evetleyince tüm döküm gelir
Haklarında hayırlısı olsun
Evet cok dogruTamam hadi Facebook'un Allah belasını versinde, insanın içi o.buysa istersen iple bağla onunla sevişir diye Bi laf vardır. Yapacak olan her türlü yapar yani, ablan casus programları yüklemeli ve kim oldugunu bulana kadar eniştene bişey belli etmemeli
Bugün birinin kocasını aldattığını ögrendim ve kendimden beklerim ondan beklemem dediğimiz insanlar vardır ya öyle biriydi. Calışmaya başladı böyle oldu demiş bazıları ama insanın icinde olacak, namus kafada başlıyor. Ablana cok üzüldüm tatlım, insallah en zararsız Bi şekilde atlatır bu durumuEvet cok dogruinsallah bi sekilde cözeriz durumu. Ablamin sinirlerde cok gerildi
Aynen bizde nefret ediyoruz. Allahim dogru yoldan ayirmasin bizleri sevdiklerimizi. Amin
Evet telefonunu eline almadan da.yapabilir vodafone dan self servis işlem.şifresini alsın büyük.ihtimalle ondan başkasına.vermezler ama.arayinca biri de o gibi konuşsun artik d tarihi falan soruyorlar anne kızlık soyadı belki.iste tanıdık.varsa daha rahat yapar
Sonra i ternetten.vodafone.a.girip self servis.şifresini girip tüm yaptığı hareketleri mesaj arama dakikasına kadar görür onun tele ihtiyaç olmadan
Öz kizi. Iste üste cikicak ya güya onu sinirlendirmek icin yapiyorlar. Onda hata yokmus gibi davraniyorAblanın büyük kızı eniştenin üvey kızı falan mı? Senin kızın bizi ayırmaya çalışıyor ne demek yani? Öz babası değil mi bu adam bu kızın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?