ablam aldatiliyor yardima ihtiyacimiz var.. Bi bakin lütfen

cicikiz87

Asrin tarzina degil, Allah'in farzina uyan kazanir
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2012
45
8
28
Selam arkadaslar,

sizin yardiminiza ihtiyacim var. Konum ablamla ilgili. Ben yurtdisinda yasadigim icin türkiyedeki hatlari bilmiyorum ne nasil yapilir diye. Ablamda nerden ögrenecegini bilmiyor. Benimde aklima buraya yazip size danismak geldi.

Konu maalesef aldatilmak
Ablam 15 senelik evli 40yasinda üc evlat sahibi cok güzel bir bayan. Esiyle aralarinda bi yas var. Simdiye kadar inisli cikisli olsada iyi bi evlilkleri vardi. Taa ki enistem akilli telefon alana ve facebook sayfasi acana kadar. Geceleri hep oyun oynuyorum diye bilgisayar basindaymis.

Elindende akilli teli hic düsmezmis whatsappte hep online mis. Ablam sordugunda kiminle yazisiyorsun arkadaslarla diyormus. Enistem biraz kiloluydu kilo verip üstüne basina hep marka alip giyimeye baslamis. Kendine bakmalar arkadaslariyla disari cikmalar ve ablami artik beyenmiyormus. Yatak durumlari sifira inmis. Ablam agladiginda nede. Böyle oldun bisey mi var hemen sen cok iyisin iyiki seninle evlenmisim diyormus bi gün ilgi alaka sonra yine ayniya dönüyormus.

Ablamin büyük kiz facebook hesabindan baska kadinlarla yazistigini yakalamis. Ablam enistemle kavga etmis. Ablam bilgisayar islerini bilmez enistemde büyük kizinin yaptigini bildigi icin senin kizin bizi ayirmak istiyor istedigini yerine getiricem demis. Ablamda getir demis. Enistem yine caymis yine iyi davranmalar.

Gecen gün ablam enistemi whatsappte bi kadinla yazisirken görmüs.cok kisa bi an. Enistem hemen programi silmis ve kimseyle yazismiyordum demis. Teli hep sifreliymis.

Simdi bi aldatma var maalesef. Bizim ögrenmek istedigimiz. Sadece sanaldaki kadinlarla mi yoksa gercekte bir sahiz var onunla mi. ablamim süphelendigi biri varmis cevreden. O yüzden enistemin haberi olmadan telefon görüsmelerini numaralari yazismalari nerden ve nasil ögrenebilir ablam?

Bir bilgisi olan varsa yazarsa cok sevinirim. Bosanmaya gelirse durum elimizde kanit olur aldatti diye.

Simdiden uzun oldu kusura bakmayin

Allah yardımcısı olsun.çok üzüldüm...açık açık samimi bu şekilde sorsa itiraf etmez mi?illa boşanacaksa ses kaydı yapmış olur bu sıra da mesela.Telefon her an şifreli mi peki?bakma imkanı hiç yok mu?

Aman allahimdiyorum ve soyle soyliyim simdi aramaari dökumandan cikartilabirde wahtsp yazismari zor ancak prokramlar var onun yazdigi sende gorebiliyorsunda bu is zor cunku onun telefonuyla seninkine indirceksin programi ama parali bunlar allah akil fikir versin adam azmis belli yani

Whatssapp yazışması yapıyorsa kadın sanal değldir tabiki
Telefonu ele geçirmek lazım bir şekilde
Yazışmalar silinse bile bir şekide geri yükleme yapılma ihtimali var , kimliğini ve tek nosunu da alırsınız bu şekilde
Casus program yüklenip tüm yazışmalar ve konuşmalarda takip edilebilir
Ama önce telefonu ve şifreyi ele geçirmek lazım

Teli hep sifreliymis maalesef. Aradigi kisileri numaralarini felan nasil ögrenebilir? Dökümanlari yani? Vodafone hattiymis sanirim teli. Vodafonea gidip numarayi verip mi ögrenicek? Enistemin haberi olmadan ögrenmek istiyoruz.

Sormus konumus ama yok öyle birsey deyip cikivermiyormus isin icinden

Geri yuklesin programı geçmiş yuklensin mi yazısı çıkıyor zaten evetleyince tüm döküm gelir

Haklarında hayırlısı olsun

Aynen bizde nefret ediyoruz. Allahim dogru yoldan ayirmasin bizleri sevdiklerimizi. Amin

Selfservis şifresini alsın o yeterli.o halde. Kendinden başkasına vermiyorlar ama. İ şekilde yaparlar ya onun yolunu bulun. Self.servis şifresi ile aramalar konuşmalar dakikası zamanı çıkıyor

Geri yuklesin programı geçmiş yuklensin mi yazısı çıkıyor zaten evetleyince tüm döküm gelir

Haklarında hayırlısı olsun
Enistemin telini ele geciremiyor maslesef bi gecirebilse.

Hattindan ögrenmesi mümkün mü hangi numaralar ne zaman aranmis veya normal mesaj yazilmis diye?

Kendi akıllı telefonuna dinleme programı indirebilir bu sorun için. Birde görüştüğünden şüpheleniyorsa internette bile var araba kameraları falan.

Son düzenleme:
Tamam hadi Facebook'un Allah belasını versinde, insanın içi o.buysa istersen iple bağla onunla sevişir diye Bi laf vardır. Yapacak olan her türlü yapar yani, ablan casus programları yüklemeli ve kim oldugunu bulana kadar eniştene bişey belli etmemeli

Evet cok dogru insallah bi sekilde cözeriz durumu. Ablamin sinirlerde cok gerildi

Evet telefonunu eline almadan da.yapabilir vodafone dan self servis işlem.şifresini alsın büyük.ihtimalle ondan başkasına.vermezler ama.arayinca biri de o gibi konuşsun artik d tarihi falan soruyorlar anne kızlık soyadı belki.iste tanıdık.varsa daha rahat yapar

Sonra i ternetten.vodafone.a.girip self servis.şifresini girip tüm yaptığı hareketleri mesaj arama dakikasına kadar görür onun tele ihtiyaç olmadan

Evet cok dogru insallah bi sekilde cözeriz durumu. Ablamin sinirlerde cok gerildi
Bugün birinin kocasını aldattığını ögrendim ve kendimden beklerim ondan beklemem dediğimiz insanlar vardır ya öyle biriydi. Calışmaya başladı böyle oldu demiş bazıları ama insanın icinde olacak, namus kafada başlıyor. Ablana cok üzüldüm tatlım, insallah en zararsız Bi şekilde atlatır bu durumu

Boşnanın.Adam da rahatlasın kimle istiyosa görüşsün açık açık, zavallı ablanızda bu yaştan sonra böyle iğrenç bir erkeğe daha fazla saçını süpürge etmesin.Ailemizde biz de yaşadık.Sanal-reel farketmez.Aklında varsa adamın o bile ihanet.Ceza hukuku değil ki sadece fiili cezalandıralım.İlişkilerde düşünceler bile suçtur.

Ablanın büyük kızı eniştenin üvey kızı falan mı? Senin kızın bizi ayırmaya çalışıyor ne demek yani? Öz babası değil mi bu adam bu kızın?

Vodafonedan enisteme haber gidermi self servis numarasi verildi felan diye?

Cevaplayan arkadaslar cok sagolun. Hakkinda hayirlisi olur ablamin insallah

Ablanın büyük kızı eniştenin üvey kızı falan mı? Senin kızın bizi ayırmaya çalışıyor ne demek yani? Öz babası değil mi bu adam bu kızın?
Öz kizi. Iste üste cikicak ya güya onu sinirlendirmek icin yapiyorlar. Onda hata yokmus gibi davraniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…