- 11 Kasım 2014
- 3.477
- 7.787
- 178
Ablan niye boşanmıyor bu adamdan? Maddi gücü varsa boşansın,niye çekiyor ki bu adamı?Öz kizi. Iste üste cikicak ya güya onu sinirlendirmek icin yapiyorlar. Onda hata yokmus gibi davraniyor
Vodafonedan enisteme haber gidermi self servis numarasi verildi felan diye?
Cevaplayan arkadaslar cok sagolun. Hakkinda hayirlisi olur ablamin insallah
Cocuklari icin kurulu düzeni bozmak istemiyor simdilik. Kaynana görümce elti felan aile ile cok yakin oturuyorlar. Yüzde yüz ögrenmeden birsey yapmak istemiyorAblan niye boşanmıyor bu adamdan? Maddi gücü varsa boşansın,niye çekiyor ki bu adamı?
Cok sagol cevabin icin. Ablama iletecegim.Kesinlikle hayır. Haberi.olma.durumu yok ablaniz kendi sifresini de alsin teyit de etmis olursunuz hem Zaten kendi almış farzediliyor yani.onunla tum islemler online olarak yapildigi icin sikinti olmaz fatura ödeme vs gibi .
Rabbim haklarında hayirlisini versin en az sıkıntı ile atlatır umarım
cnm şifre alınca net üzerinden bakılır.Enistemin telini ele geciremiyor maslesefbi gecirebilse.
Hattindan ögrenmesi mümkün mü hangi numaralar ne zaman aranmis veya normal mesaj yazilmis diye?
Nefret ediyorum bu facebook tan !!! Ne kadar çoğaldı bu internet üzerinden aldatmalar ! Bu facebook yüzünden milyonlara insanın yuvası yıkılıyor Allah belasını versin bunu başımıza musallat edenin !
Yasaklanmalı Türkiye de kullanılmasın Facebook
Evet haklisin. Ablam takip etmeyi dahi düsündü ama daha cesaretlendiremedim. Aldatirken görürsem cok fena olurum diyor hazir degilim diyor. Zaten ilac kullaniyor panik atagi varCasus program yerleştirme,hattın şifresini gizliden alma özel hayatın ihlaline girer ve suç teşkil eder.buradan elde edilen deliller de geçerli değil.şahsi tectübelerime göre aldatılıyor kesinlikle.ablanızın mali durumu yerindeyse dedektif tutsun.detektigin hukuki durumu Türkiye'de tartışmalı ancak oradan fotoğraf vs elde edebiliyorsa bir arkadaşım görüp fotoğraflamış denilebilir.mahkemede kızının yaşı uygunsa tanık olabilir ama evladı bu işlere karıştırmamak lazım.
Boşanmak istemeyip içini rahatlatmak istiyorsa üç maymunu oynayacak mecburen.
Yani illa telefom lazim. Hmmcnm şifre alınca net üzerinden bakılır.
yine 1 kere de olsa şifreyi okumak için telefon lazım.şifre telefona gelir çünkü.
selfservis olayı için demedim cnm onu ben bilmiyorum.Yani illa telefom lazim. Hmm
Hadi uyku ilaci kattti uyuttu tele bakabilir ama sifresi yok:/
Pff büyük kizi nette dolastigi yazistigi facebook olaylarini karistiriyor. Kadinlarla yazismalar var. Ablamda ben kac senelerimi vermisim elalemin yazistigin karilarina mi birakicam seni diyor. Ama yazismadan öteyse durum o zaman ayrilir ablam. Acana enistem ablam kendilliginden bosansin mi diye mi ugrasiyor. Bunuda düsünmedik degil
Aldatan her türlü aldatir orasi dogru ama su internet insanlari bagimli yapiyor harami daha zevkli kiliyor
Cvp icin cok sagolun. Tamam bunu aklimizda bulundurucaz. Insallah yoktur dicem ama bütün hersey var die bas bas bagriyorBen eski bir gsm (vodafone ) yöneticisiyim bu isteğiniz zaten yasalara aykırı. ..ama iş boşanma aşamasına gelirse ablanın direkt isteyeceği telefon dokümanı olmalı mahkemeden ki yazistigi kişiye bile dava açar tazminat için istese. ..ha eğer enistenizin kullandığı hat başkasının üzerindeyse yine o kişiyle halleder yani kimin adına o önemli. ....şimdiden geçmiş olsun ablaniza. ..Ege Bölgesi benim yönetim alanimdi yine de yardımcı olacağım birsey varsa özelden yazın numaramı vereyim. ...şimdiden geçmiş olsun...ayrıca watsapp a eklenen kişi reelde de vardır sanal değildir yani!
Ok tamam. Ablamda kiza herseyi sinirden sildittiriyor. Söyleyimde fotosunu ceksin öyle silsin. Adam ablam söyledikten somra dahi daha yazismalar yapiyormus facebook üzeri bilgisayardan. Ben sadece oyun oynuyorum deyipselfservis olayı için demedim cnm onu ben bilmiyorum.
ama vodafon hesabına girebilmek için telefondan şifre talep ediyorsun mesaj olarak geliyor.
kızı yazışmaların çıktısını fotografını alsın o halde.
oda kanıt sayılabilir.
Selam arkadaslar,
sizin yardiminiza ihtiyacim var. Konum ablamla ilgili. Ben yurtdisinda yasadigim icin türkiyedeki hatlari bilmiyorum ne nasil yapilir diye. Ablamda nerden ögrenecegini bilmiyor. Benimde aklima buraya yazip size danismak geldi.
Konu maalesef aldatilmak
Ablam 15 senelik evli 40yasinda üc evlat sahibi cok güzel bir bayan. Esiyle aralarinda bi yas var. Simdiye kadar inisli cikisli olsada iyi bi evlilkleri vardi. Taa ki enistem akilli telefon alana ve facebook sayfasi acana kadar. Geceleri hep oyun oynuyorum diye bilgisayar basindaymis.
Elindende akilli teli hic düsmezmis whatsappte hep online mis. Ablam sordugunda kiminle yazisiyorsun arkadaslarla diyormus. Enistem biraz kiloluydu kilo verip üstüne basina hep marka alip giyimeye baslamis. Kendine bakmalar arkadaslariyla disari cikmalar ve ablami artik beyenmiyormus. Yatak durumlari sifira inmis. Ablam agladiginda nede. Böyle oldun bisey mi var hemen sen cok iyisin iyiki seninle evlenmisim diyormus bi gün ilgi alaka sonra yine ayniya dönüyormus.
Ablamin büyük kiz facebook hesabindan baska kadinlarla yazistigini yakalamis. Ablam enistemle kavga etmis. Ablam bilgisayar islerini bilmez enistemde büyük kizinin yaptigini bildigi icin senin kizin bizi ayirmak istiyor istedigini yerine getiricem demis. Ablamda getir demis. Enistem yine caymis yine iyi davranmalar.
Gecen gün ablam enistemi whatsappte bi kadinla yazisirken görmüs.cok kisa bi an. Enistem hemen programi silmis ve kimseyle yazismiyordum demis. Teli hep sifreliymis.
Simdi bi aldatma var maalesef. Bizim ögrenmek istedigimiz. Sadece sanaldaki kadinlarla mi yoksa gercekte bir sahiz var onunla mi. ablamim süphelendigi biri varmis cevreden. O yüzden enistemin haberi olmadan telefon görüsmelerini numaralari yazismalari nerden ve nasil ögrenebilir ablam?
Bir bilgisi olan varsa yazarsa cok sevinirim. Bosanmaya gelirse durum elimizde kanit olur aldatti diye.
Simdiden uzun oldu kusura bakmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?