ablam aldatiliyor yardima ihtiyacimiz var.. Bi bakin lütfen

Vodafonedan enisteme haber gidermi self servis numarasi verildi felan diye?

Cevaplayan arkadaslar cok sagolun. Hakkinda hayirlisi olur ablamin insallah

Kesinlikle hayır. Haberi.olma.durumu yok ablaniz kendi sifresini de alsin teyit de etmis olursunuz hem Zaten kendi almış farzediliyor yani.onunla tum islemler online olarak yapildigi icin sikinti olmaz fatura ödeme vs gibi .

Rabbim haklarında hayirlisini versin en az sıkıntı ile atlatır umarım

Ablan niye boşanmıyor bu adamdan? Maddi gücü varsa boşansın,niye çekiyor ki bu adamı?
Cocuklari icin kurulu düzeni bozmak istemiyor simdilik. Kaynana görümce elti felan aile ile cok yakin oturuyorlar. Yüzde yüz ögrenmeden birsey yapmak istemiyor

Cok sagol cevabin icin. Ablama iletecegim.

Ya enistemin hatti vodefone degilse ayni sekilde mi oluyot diger hatlardada?

simdi soyle aldattigi ortada bunun ispata ihtiyaci yok bosanmada kanit dersen kanunsuz elde edilen kanit kanit olmuyo bildigim kadariyla yani ablan gizliden elde edecek o da ozel hayatin ihlalinden suc olacak diye biliyorum hukukcular daha iyi bilir tabi de mahkeme zaten gerekirse edinebilir tel ve pc uzerinden yaptiklarini

Casus program yerleştirme,hattın şifresini gizliden alma özel hayatın ihlaline girer ve suç teşkil eder.buradan elde edilen deliller de geçerli değil.şahsi tectübelerime göre aldatılıyor kesinlikle.ablanızın mali durumu yerindeyse dedektif tutsun.detektigin hukuki durumu Türkiye'de tartışmalı ancak oradan fotoğraf vs elde edebiliyorsa bir arkadaşım görüp fotoğraflamış denilebilir.mahkemede kızının yaşı uygunsa tanık olabilir ama evladı bu işlere karıştırmamak lazım.
Boşanmak istemeyip içini rahatlatmak istiyorsa üç maymunu oynayacak mecburen.

adamın çayına uyku ilacı koyacak hafif birşey şöyle..adam uyuyunca teli alıp rahat rahat karıştırıcak..

Simdi ben su kisma takildim adamin aldattigi ortada birileriyle yazisiyo konusuyosa ha sadece internette ha yuzyuze ne fark etcek ki
Yani internette yapan yuzyuzede gorusur ablaniz eger sadece internetten konusuyosa affetcek sanirim ??

Canım bir şekilde öğrenilir ama ablan buna hazırmı, öğrendiğinde ne yapacak bu daha çok önemli.
Bilgisayardan bağlantı kuruyorsa internet geçmişinden birşeyler bulabilirsiniz

Enistemin telini ele geciremiyor maslesef bi gecirebilse.

Hattindan ögrenmesi mümkün mü hangi numaralar ne zaman aranmis veya normal mesaj yazilmis diye?
cnm şifre alınca net üzerinden bakılır.
yine 1 kere de olsa şifreyi okumak için telefon lazım.şifre telefona gelir çünkü.

Facebook, whtsp... aldatmaya neden olan bu değil ki insanlıktan yoksunluk. Yoksa facebook var oldugundan, kullanıldığından aldatmıyor insanlar. Facebook yokken de o adam aldatıyordu belki, ama eşi ne olup bittiğini göremiyordu sadece. Facebook yasaklanınca insanlık geri mi gelecek?

Evet haklisin. Ablam takip etmeyi dahi düsündü ama daha cesaretlendiremedim. Aldatirken görürsem cok fena olurum diyor hazir degilim diyor. Zaten ilac kullaniyor panik atagi var ben yakin olsam bi sekilde yardim ederdim ama uzaktanda moral vermekten baska birsey yapamiyorum. Dayima anlat o takiplesin diyorum ama kimsenin bilmesini istemiyor. Gerci yakin cevre dahi enistemin cok degistigini ablamin dikkat etmesi gerektigini söylüyormus.

Ben eski bir gsm (vodafone ) yöneticisiyim bu isteğiniz zaten yasalara aykırı. ..ama iş boşanma aşamasına gelirse ablanın direkt isteyeceği telefon dokümanı olmalı mahkemeden ki yazistigi kişiye bile dava açar tazminat için istese. ..ha eğer enistenizin kullandığı hat başkasının üzerindeyse yine o kişiyle halleder yani kimin adına o önemli. ....şimdiden geçmiş olsun ablaniza. ..Ege Bölgesi benim yönetim alanimdi yine de yardımcı olacağım birsey varsa özelden yazın numaramı vereyim. ...şimdiden geçmiş olsun...ayrıca watsapp a eklenen kişi reelde de vardır sanal değildir yani!

cnm şifre alınca net üzerinden bakılır.
yine 1 kere de olsa şifreyi okumak için telefon lazım.şifre telefona gelir çünkü.
Yani illa telefom lazim. Hmm

Hadi uyku ilaci kattti uyuttu tele bakabilir ama sifresi yok:/
Pff büyük kizi nette dolastigi yazistigi facebook olaylarini karistiriyor. Kadinlarla yazismalar var. Ablamda ben kac senelerimi vermisim elalemin yazistigin karilarina mi birakicam seni diyor. Ama yazismadan öteyse durum o zaman ayrilir ablam. Acana enistem ablam kendilliginden bosansin mi diye mi ugrasiyor. Bunuda düsünmedik degil

Aldatan her türlü aldatir orasi dogru ama su internet insanlari bagimli yapiyor harami daha zevkli kiliyor

selfservis olayı için demedim cnm onu ben bilmiyorum.
ama vodafon hesabına girebilmek için telefondan şifre talep ediyorsun mesaj olarak geliyor.
kızı yazışmaların çıktısını fotografını alsın o halde.
oda kanıt sayılabilir.

Cvp icin cok sagolun. Tamam bunu aklimizda bulundurucaz. Insallah yoktur dicem ama bütün hersey var die bas bas bagriyor

Ok tamam. Ablamda kiza herseyi sinirden sildittiriyor. Söyleyimde fotosunu ceksin öyle silsin. Adam ablam söyledikten somra dahi daha yazismalar yapiyormus facebook üzeri bilgisayardan. Ben sadece oyun oynuyorum deyip

Sordular mı bilmiyorum ama
Telefon markası nedir?
Bir de facebook hesabında kullandığı email hotmail adresi mi? Biliyor musunuz tam email adresini?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…