6 yaş var bana kendi istedigi gibi yakışıklı mühendis biri talip oldu o günden beri konuşmuyor pek annem ve ben karar verdik reddettik cocugu annem diyor evlenme zamanın geldi diye. ablam hep evde kaldım beni beklemesin o demiş. gecen ay dedi. hayatta ne elde ettiysem ablam hep sinirlendi bana atanma konusu üniversite başarım annemin beni daha çok sevmesi bile. ablam sinirli aşırı hem de herkese reddettineden küstü sana ? kaç yaş var aranızda
annem kafana takma yıpratma kendini dedi. babamla hep çatışır kahve eder ablam. herkes bana üzülme diyor ama ben dayanamıyorumKaç yaşındasınız? Bu küslüğün sebebi ne ? Anne babanız bir yorum yapmıyormu?
kıskançlıktan mı yaptığını düşünüyorsunuz ? anneniz sizi daha mı çok seviyor yanı küserse küsün bişey olmaz panik ataklar geçirecek bı durum yokkı bunda6 yaş var bana kendi istedigi gibi yakışıklı mühendis biri talip oldu o günden beri konuşmuyor pek annem ve ben karar verdik reddettik cocugu annem diyor evlenme zamanın geldi diye. ablam hep evde kaldım beni beklemesin o demiş. gecen ay dedi. hayatta ne elde ettiysem ablam hep sinirlendi bana atanma konusu üniversite başarım annemin beni daha çok sevmesi bile. ablam sinirli aşırı hem de herkese reddetti
aynı evin içinde buna dayanamiyorum evet hasetlik annem de böyle diyor benim iyi olmama sinirleniyor resmen. bilmiyorum ağladım mahvoldum yemeğini yedi sustu odasına gitti yüzüme bakmadı.kıskançlıktan mı yaptığını düşünüyorsunuz ? anneniz sizi daha mı çok seviyor yanı küserse küsün bişey olmaz panik ataklar geçirecek bı durum yokkı bunda
sizde öyle davranın yemegınızı yiyin suyunuzu için oturup ağlamak yerine çok gereksiz ablanız size küstü diye ağlamanız kusura bakmayın ama ergence sizinde bı hayatınız var ona odaklanınaynı evin içinde buna dayanamiyorum evet hasetlik annem de böyle diyor benim iyi olmama sinirleniyor resmen. bilmiyorum ağladım mahvoldum yemeğini yedi sustu odasına gitti yüzüme bakmadı.
ablamı seviyorum barışmak istiyorum aşırı hassas biriyim böyle mutsuz olmak istemiyorum kpss hazırlanıyorum ve hakaret etti dün. o yüzdn ağladım. haksız yere hem de. ben annemle konuşurken konuya atladı. annem de sen niye karıştın dedi yanımda oldu. ama o laf sokup duruyorsizde öyle davranın yemegınızı yiyin suyunuzu için oturup ağlamak yerine çok gereksiz ablanız size küstü diye ağlamanız kusura bakmayın ama ergence sizinde bı hayatınız var ona odaklanın
kpss şuan için çok önemli ona odaklanın ağlamak yerine duyma bazı şeyleri he de geç ya bu kadar hassas olursan senı çok ağlatırlar duygularını gizlemeyi öğrenmelisin birazablamı seviyorum barışmak istiyorum aşırı hassas biriyim böyle mutsuz olmak istemiyorum kpss hazırlanıyorum ve hakaret etti dün. o yüzdn ağladım. haksız yere hem de. ben annemle konuşurken konuya atladı. annem de sen niye karıştın dedi yanımda oldu. ama o laf sokup duruyor
Ay ne takiyosunuz bırakın küs kalsın.kendi hayatındaki mutsuzluklar in acısını sizden çıkarıyor.onu beklerseniz evde kalırsınız aklınıza yatan biri olursa evlenin tabi böyle bı fikriniz varsa.olabildigince az konusun ablanizla siz usteledikce simariyordur
teşşekkür ederim deneyeceğim kendimi çok düşürdüm onun karşısında sanırımAy ne takiyosunuz bırakın küs kalsın.kendi hayatındaki mutsuzluklar in acısını sizden çıkarıyor.onu beklerseniz evde kalırsınız aklınıza yatan biri olursa evlenin tabi böyle bı fikriniz varsa.olabildigince az konusun ablanizla siz usteledikce simariyordur
evet o atanamadı 6 yıldır ben atanabilirim buna bile küsmüs olabilirkpss şuan için çok önemli ona odaklanın ağlamak yerine duyma bazı şeyleri he de geç ya bu kadar hassas olursan senı çok ağlatırlar duygularını gizlemeyi öğrenmelisin biraz
neyse sidik yarıştırmanın alemi yok siz kendı hayatınıza odaklanınevet o atanamadı 6 yıldır ben atanabilirim buna bile küsmüs olabilir
Ablanızın hayatta sizin kadar çok başarısı olmadı demek ki, kıskançlık yapması gerekmez tabii ama onu çıkardım ben, ayrıca anneniz de sizi daha çok seviyorsa sinirli olması normal değil mi? Evlat ayrımı hoş bir şey değil ve ablanızın buna içten içe üzülmesi de kıskançlık değil.
Konuşmuyorsa sizde konuşmaya çalışmayın, belli ki halinden memnun, ağlayıp panik atak geçirmek nedir?
teşekkür ederim artık ben benimle konuşmaya çalışırsa nasıl davranayım bilmiyorum hiç böyle şeyler yasamadım hayatımda en yakınım bunu yapiyorneyse sidik yarıştırmanın alemi yok siz kendı hayatınıza odaklanın
ablam asla kendini sevdirmez asla sarılmaz öpmez annem yine de yaklaşmaya çalışır bense temas bagımlısıyım ablami bile çok öperdim iterdi bizi annem katiyen ayrımcı bi kadın değildirBana neden fake geldi bu konu. Ayrıca annemizin sizi daha çok sevmesi can sıkıcı. Üç kardeşiz ve anneme hep öfkeliyim kardeşler olarak bu haldeysek onun yüzünden diye. Bence kardeşlik bağı anne ve babayla alakalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?