- Konu Sahibi reyyanelvan
-
Bence ablan seni kıskanıyor çünkü bu kadr kafayı sana taktığına göre, tınlama ben olsam beni rahat bırak yoksa senin yüzünden evden kaçıcağım, bana karışamazsın bir psikopata bağlardım doğaçlama yap işte resti çek diye düşünüyorum.
Bazı insanlar fazla korumacıdır.Onun bu aşırı korumacılığı senin onu yanlış anlamana sebep oluyor.Kardeşler birbirinin kötlüğünü istemez.
bence acaba sorun ablamda mi demeyip de kendine baksan??? acaba niye boyle diyor ablan bunlari dusundun mu?? suan herseyi senin tarafindan bakiyoruz yani anlatigin gibi saniyoruz.. bence sorunu sadece ablanda degil kendinde bulmalisin. acaba ablam bana niye boyle diyor onu arastir ve o sekilde yola cikmalisin... belkide gercekten senden endiseleniyor.yani bunun basit bi kiskanclik oldugunu dusunmuyorum..
bunu düşündm hatta piskoloğa gitiim sorun bende mi die yok çok denedm bu kız sorunlu allahın cezası düşmüo yakamdan!! piskologg hemen ondan uzaklaşmalısın dedi ama yapamıyorm gidemiorm ailem izin wermio of offf(
bunu düşündm hatta piskoloğa gitiim sorun bende mi die yok çok denedm bu kız sorunlu allahın cezası düşmüo yakamdan!! piskologg hemen ondan uzaklaşmalısın dedi ama yapamıyorm gidemiorm ailem izin wermio of offf(
peki ablanla konustun mu hic?
garip piskolog niye ablandan uzaklas desin ki??? benim bildigim piskolog ablanida getir derdi.... herneyse umarim duzeltirsiniz aranizdakileri.
peki ablanla konustun mu hic?
garip piskolog niye ablandan uzaklas desin ki??? benim bildigim piskolog ablanida getir derdi.... herneyse umarim duzeltirsiniz aranizdakileri.
kızlar emin olun çok mantıklı yaklaşıyorm hukukçuyum bu yüzden herşeye mantkla yaklaşmayada alışkın ama bu düşündüğünz gibi bi abla degil ewdeki düşman resmen allahın cezası.ya bi ben miyi ablasıyla sorunlar yaşayan yok mu??!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?