- Konu Sahibi reyyanelvan
-
Tamam kıskanmayabilir ama kisisel bir problemi oldugu acık bence,
Abla diye seni hamur gibi yogurmaya hakkı yok! Bir tek o' mu dogruyu biliyor? Bende bir ablayım, bu bana herseye müdahale etme, karısma, yargılama hakkı vermiyor! Benden önce babam var zaten, ablalık bu degildir!
10 yasındaki cocuk degilsin ki sürekli yönlendirsin, herkes farklı birer bireydir kendi kararları, dogruları, zevki, tarzları, görüsleri vardır.
O olmazsa vay haline, sen kötü kadın olup cıkacaksın demek ki, Allah ablanı basından eksik etmesin..
Tamam kıskanmayabilir ama kisisel bir problemi oldugu acık bence,
Abla diye seni hamur gibi yogurmaya hakkı yok! Bir tek o' mu dogruyu biliyor? Bende bir ablayım, bu bana herseye müdahale etme, karısma, yargılama hakkı vermiyor! Benden önce babam var zaten, ablalık bu degildir!
10 yasındaki cocuk degilsin ki sürekli yönlendirsin, herkes farklı birer bireydir kendi kararları, dogruları, zevki, tarzları, görüsleri vardır.
O olmazsa vay haline, sen kötü kadın olup cıkacaksın demek ki, Allah ablanı basından eksik etmesin..
İlla bir yönetici konuyu görüp müdahale eder :)) bu topic benim deyip burada istediğin gibi at koşturamazsın tatlım
Yine söylüyorum, Allah başa vermesin senin gibi kardeşi.
belkide kardeşlik wardr araların da:)) bu arada yaşınız kaçablamızın yaşı kaç merak ettim sizde hala büyüyüpde abla himayesiden kurtulamanladan mısın tıpkı bnm gibi)
sewsizsinz olgunlk deyip sewyesizlkiğn takendisisinz ahlaktan yoksn insanları sinir etmeye çalışan iğrenç yaratklerdansnz keşke sizde ergen kadar akıl olsay dı ne yazık ki yok !!!
slm kızlar çok sinirliyim ablamla tartıştık yine hep beni yönlendirmeye çalışıyo bunu giyme şunu yapma annemden daha çok karışıyo bana sürekli beni yargılıyoben 20 yaşımdaym o 24 aramzda çok yaş farkı yok ama hep annemmş gbi dawranıyo ona bişi anlatsam herkese anlatıyo hep ailedeki en kötü kişi olduğumu o olmasa yaşayamayacağımı sylüyo bana potansiyel kötü kadınlar gbisin ben olmasam onlardan olursn felan dio hep benimle uğraşıyo okula giderken beni takip ediyo annemi diğer ablalarımı bana karşı dolduruyo hep üstüme gelio ne yapmalıyım kızlar işin kötü yanı annemde o büyük die ona inanaıyo ;((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?