ablam doğrumu söylüyor?

havva63

Bir kez kaçar uçurtman sonra gökyüzne küser insan
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2013
1.874
107
163
..

Son düzenleme:
ben doktorun lafına takıldım. o nasıl bir doktormuş hastasına sen paranoyaksın diyebiliyor?

Balatalarım sıyrıldı okurken ..
Ablanız kızın hamile olduğunu nereden biliyormuş? Bunu sordunuzmu?

Ablanizin durumuna üzüldüm . Ama tedaviyi red ettiği sürece iyilesmesi zor olacak gibi. . Peki enistenin gerçekten böyle bişeyi olmuş mu öncesinde falan

Doktor teşhis koymuş aslında,
Yani bir bakışmayla kızın hamile oldugunu iddia etmesi, kızın taşınmasına kadar sebebiyet vericiyse durum basit bir kıskançlıktan çıkmış oluyor.

yapacak pek bişey yok gibi görünüyor..
takıntı yapmış kızı..
ilaç tedavisine devam etmesi lazım.. yoksa tek başına aşabilecek gibi görünmüyor..
onu kursa falan yönlendirin kendine bi hobi edinsin evde kaldıkça kocasına sarmış belli ki.
belki kafası dağılır.. iyi gelir.

Bir de bir erkek için o çocukların önünde krizler falan, ne bileyim.. aldatıldıysan aldatılmışsındır,
Ya kabul edip devam et, yada ayrıl.
Hem ayrılmayıp hemde buna çocukları dahil edip mutsuz etmek.. Sağlıklı bir ruh haline çok uzak ablan.
ilaçları kullanmıyorsa ne yapılabilir onuda bilmiyorum.

Ablan paranoyak. İspatı olmadan insanları suçlayabiliyorsa, bekar bir kızın hayatıyla ilgili asılsız ithamlarda bulunabiliyorsa tehlikeli. Köydeydi demişsiniz; kız muhtemelen taşındı bu yüzden herkes olayı duydu demişsiniz. O kıza da ayıp olmuş. Dikkatli ol; senin kocan bana aşık ya da senin kocamla ilişkin var diye çıkmasın bir gün karşına. Ablanın iyi bir tedaviye ihtiyacı var.

İlk önce hemen teşhis koyabilen doktoru değiştirin siz. Bu teşhis öyle kolay konulmaz, kaç kere gidilip gelinmesi lazım. Ayrıca ilaç kullandığı halde değişmiyorsa teşhisi de doğru değil, etkenine inmemiş bile...

Ablanı düşünüyorsanız iyi bir doktor araştırın, hakkaten işinin ehli hani karşısına alıp yarım saat onunla ilgilenecek bir doktor! Kapısında kuyruk olup 5 dk dinleyip dinlemediği belli olmaksızın bir kaç andırmayla teşhis koymayan biri olmalı.. .Maddi durumunuz nasıl? Ciddi bir konu bu... Belki ciddi bir tedaviye bile ihtiyacı olabilir, belki de küçücük bir sebeple böyle...

Ciddiye alın yeterince almamışsınız...

Ablanizin durumuna üzüldüm . Ama tedaviyi red ettiği sürece iyilesmesi zor olacak gibi. . Peki enistenin gerçekten böyle bişeyi olmuş mu öncesinde falan
Hayır o gün baktığı ni görmüş ablam baktin diye israr edince evet baktım bi an baktım diye onu mu seviyorum ben seviyorum onunla bi ilski yok diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…