ablam doğrumu söylüyor?

Kiza baktigini gordukten 1 hafta sonra kapiyi kilitlemis aksamlari bile kilitliyormus ben uyursam o kiza gidr diye uyku uyumamis canim ablam ya cok uzgunun ne yapicam bilmiyorum

yahu adamı astınız,kendınız,bu nedır yaa,peki ruh sağlığı,akıl sağlığı yeırnde olmayan ınsnalar böle mesnetsiz iddialarda bulunmuyormu,ya arkadaşımın sevgiliside erkek böle yaptı,sonra hasta olduğu çıktı ortaya,kız onu aladatmadı,benım bır tanıdığım kocasına annemle ilişkin var dıyor,kocaısna neler etti,oysa admaın bır ıhanaeti filan yok,o kadın ruh hastası,nerdenmi biliyorum,o kadın ablam oluyorda ordan bılıyorum,tek vukuatı bu değil,hemennn akbaba gıbı adam suçlu dıye ılan ettınız,ayy o bekar kızın yerındne olmak istemezdim,aile dostumuzun erkek kardeşının arkadaşı ile çıkan bir arkadaşımı uyarmıştım sevgilisi ile ilgili(aile dostumuz durmuşa haftaya kız istemeye gidecez dedi,kızı uyarın dedi),gidip söylemıştı,adamda endulusun bende gözü var demişti,hoş sonra kız isteme fılan çıktı ortaya ama kız bana gelip gözün var fılan demişti,böle iftıra herkesın başına gelir,

Kiza baktigini gordukten 1 hafta sonra kapiyi kilitlemis aksamlari bile kilitliyormus ben uyursam o kiza gidr diye uyku uyumamis canim ablam ya cok uzgunun ne yapicam bilmiyorum
ooo. ablanız rahatsız. feci hemde.. acilen tedavi edilmesi hatta yatması lazım

Doktor nasıl paronayaksın diyip basite indirgemiş anlayamadım . Ortada görmeden inandigi seyler var esinide birakmak istemiyor yarin obur gun umarim kizin canina kast etmez . Bana nedense şizofreni başlangıcıymış gibi geldi . İnsanlar bile kendinin hamile olduğunu test yapmadan hissedemezken o başkasının hamile olduğunu hissediyor . Lütfen dikkatli olun .Ablanızı başı boş birakmayin . Doktorlar gercekten artik zivanadan cikti benim ablamada border line kisilik bozuklugu demisti . simdi majör depresifsin diyor oyle ilk seyansla cidden olcak seyler değil . Ablanizin iddialari basit gibi gorunsede cok kotu sonuclar dogurabilir Allah korusun. Bence farkli uzmanlardanda bi sansinizi deneyin derim . Bu sekilde kendini dahada cikmaza suruklerse bi klinige yatmadi bile gerekebilir

Bence şizofreni başlangıcı olabilir. Büyük şehirlerden iyi doktorlara tedavi olması gerekiyor. Geçmiş olsun.

keşke bunu daha önce yazsaydınız. evet. paranoyak olması muhtemel... Allah şifasını versin... ikna edebilecek başka doktora daha götürün... psikolog- psikiyatrist ortak takip etsinler

Doktorun paranoyak lafinin hakaret değil bir teşhis olduğunu düşünüyorum. Ki abla da sadece bahçe de yakaladığı bakisma olayından kızin hamile olması sonucunu çıkaracak kadar kurguluyor sa kafasında, çok da zor bir teşhis olmamistir doktor icin. Benzer olaylar farklı konularda da oluyorsa paranoyak sizofreni bile olabilir

Ben de doktorun paranoyaksın teşhisine şaşıranlara şaşırıyorum. Bir psikiyatrın paranoya teşhisi koymasından daha normal ne var?

şaşırmayın. insan sonuçta doktor da. bana verem olmadığım halde verem teşhisi koymuşlardı.

Merhaba.. aldatilma sonrasi travma kaybetme korkusuyla birlesince esine bagli bir cok insanda boyle durumlar olabilir.
Doktorun ta teshisini paylasirsan daha aciklayici olur

şizofreni, paranoya, kişilik bozuklugu gibi rahatsızlıklar zaten birbirini içinde barındırır.
teşhisi ve birbirinden ayırımı çok kolay değildir.
İlk etapta paranoya oldugunu düşünüyorum bende.
Çünkü bir bakışma sonucu bu duyguya kapılmış.
Ve gerceklikten uzak şüphelerle yaşamaya başlamış.
Kuruyor yani.

aslında sana özel yazacaktım,sonra vazgeçtim,hemen adamı suçlamışsın,tatlım adam suçsuz değil demıyorum,ama bence böle suçlama ,kesın bişey yapmıştır demek yanlış
Ama işte sen çevrende onu görmüşsün
Ben çevremde kadını o hale getirenin aslında kocası olduğunu gördüm, herkes kendince yazıyor
Bu da olabilir anlamında dedim ama ablası kapıyı kilitliyormuş gitmesin diye hiç normal değil tabi, eminsen kapının önüne koyarsın ne kilitlemesi

enişteyi kızı boşverin
asıl önemli olan ablanızın ruh sağlığı
çocukların psikolojisi
Bence siz ilgilenin doktora götürün

Paranoyak insanlar krizler geçirir mi? Onun da dereceleri var heralde o kadar bilgi sahibi değilim sadece gördüklerime duyduklarima dayanarak bir öngörü. Ben yinede farkli uzmanlara gorunmesi taraftariyim . Gercekten cok tehlikeli boyutlara gelebilir . Yan baktın cinayeti diye birşey var bu ülkede ;(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…