- 27 Şubat 2012
- 16.974
- 28.702
- 798
Paranoya bir hastalık; doktor tabii ki paranoyaksın diyebilir. Ne deseydi astımsın sen mi?
1 kez gitmiş doktora. 1 seans da nasıl paranoyak diyebilir pardon da
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Paranoya bir hastalık; doktor tabii ki paranoyaksın diyebilir. Ne deseydi astımsın sen mi?
Hayır o gün baktığı ni görmüş ablam baktin diye israr edince evet baktım bi an baktım diye onu mu seviyorum ben seviyorum onunla bi ilski yok diyor
inanmazki. birde kızın sinirini bozar.Acaba şu kızla yüzleşse düzelirmi ki? Öyle bir şey yok diye ailesinden biri konuşsa kızın.. Bir yuva söz konusu.. Allah esirgesin ama gidişat normal değil..
aynen. bir iki lafıyla anlayabilir. hatta doktordanda şüphelediyse , doktor netleştirmiştşr teşhisiParanoya bir hastalık; doktor tabii ki paranoyaksın diyebilir. Ne deseydi astımsın sen mi?
Enistemi cok sevdigini soyluyor baska bi kadin var ben kabul edemem diyor enistemi bi anlatiyo ki. Enistem ablamla kavga edince bile gel bana tokat at sinirin gecsin yeterki diyomis cok saskinimAblan bu kadar zor bi hal icerisine girdiyse bunu tetikleyenler vardır. . 15 yılda kimbilir neler yaşadı bu sadece kocası için değil kv kp gorumce belki siz anneniz babanız anlatabildim mi ? Bence enistenizde hiç masum değil. . Bu kadın bi günde kafayı yemediya
Paranoyaklık bir hastalık teşhisidir neden söylemesin kiHemde psikolojik tedavi gören bir hastaya
Bi kadın var tanıdığımAilecek hiç doğru hareket etmiyorsunuz bence
Oncelikle doktoru değiştirin sonra çocuklar için de bir doktor bulun
Ayrıca enisteyi de melek gibi görmekten vazgeçin
böyle bir konuşma olduğunu nerden okudunuzdoktor eniştene sordu ; " karını aldattın mı?"
enişten: "yok asla"
doktor ablana döndü: "paranoyaksın.."
böyle teşhis olur mu.
ya ablan gerçekten aldatıldıysa ??
Bi kadın var tanıdığım
Herkes aman herşeyde kıyameti koparıyo, sen beni aldatıyosun balkondan atacam kendimi diyo, deli o kadın der mesela
Ama bu kadın deli meli değil evvelinde kocası aldatmış, şimdikiler gerçek mi değil mi bilmem ama o kadını o hale adam getirmiş yani
Konu sahibi eniştesinden pek emin
böyle bir konuşma olduğunu nerden okudunuz
mümkün değil. . varsayım bencede. böyle teşhis konmaz. vardır bir bildiği gördüğü doktorun. doktordanda şüphelendiyse yada o görüşmede konuşmalarda belli ettiyse rahatsızlığını,,birde daha önceki doktorların reçetelrrine baktıysa, doktor demiştirvarsayım. sordum böyle mi oldu acaba... söylediklerinden bunu anladım. ki kısa psikiyatrist görüşmelerinde derine inebileceğini de sanmıyorum