• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ablam doğrumu söylüyor?

Hayır o gün baktığı ni görmüş ablam baktin diye israr edince evet baktım bi an baktım diye onu mu seviyorum ben seviyorum onunla bi ilski yok diyor

Ablan bu kadar zor bi hal icerisine girdiyse bunu tetikleyenler vardır. . 15 yılda kimbilir neler yaşadı bu sadece kocası için değil kv kp gorumce belki siz anneniz babanız anlatabildim mi ? Bence enistenizde hiç masum değil. . Bu kadın bi günde kafayı yemediya

Ben dayanamiyorum cocuklar artik bi durum her zaman varmis gibi davraniyorlar cok uzuluyorum cocularinda pikoljisi bozuldu

Ablan bu kadar zor bi hal icerisine girdiyse bunu tetikleyenler vardır. . 15 yılda kimbilir neler yaşadı bu sadece kocası için değil kv kp gorumce belki siz anneniz babanız anlatabildim mi ? Bence enistenizde hiç masum değil. . Bu kadın bi günde kafayı yemediya
Enistemi cok sevdigini soyluyor baska bi kadin var ben kabul edemem diyor enistemi bi anlatiyo ki. Enistem ablamla kavga edince bile gel bana tokat at sinirin gecsin yeterki diyomis cok saskinim

Okuduğumda acaba ablan bişeyler mi yaşamış da kimse ona inanmıyo gibi bi psikolojiye kapıldım
İlk başlarda böyle kuşkuyla kadında büyümüş
Kimse ona destek olmayınca da heralde artık durumu daha kötü olmuş
Bence ablanızı eşinin de haberi olmadan adam akıllı bi doktora götürün siz ilgilenin bu konuyla

1 kez gitmiş doktora. 1 seans da nasıl paranoyak diyebilir pardon da

canım sürekli doktor değiştirmişler zaten,
en son gittigi doktor teşhisi koymuş. Yani kendisine gitmeden önce bir tedavi görüyordu sonuçta, o verileri de göz önünde bulundurmuş olabilir gibi geldi bana.

1 kez gitmiş doktora. 1 seans da nasıl paranoyak diyebilir pardon da

1 seansa bile gerek yok, paranoya sonuçta şüpheciliktir, bunları bana anlatsan psikolog değilim ama 2 dakikada ben bile paranoyaksın sen derdim. Birine baktı diye ( ki herkes herkese bakar tabii gözümüz yerde dolaşmıyoruz), somut delili olmadığı halde, çocuklarının önünde krizler geçiren, bu yüzden evini bile değiştiren kişi (olayın saçmalığı burada zaten...ilişkisi varsa sanki taşınınca o ilişki bitecek mi) % 100 paranoyaktır, acil tedaviye ihtiyacı vardır. Enişteye size kolay gelsin.

kızın evlendiğini falan söylesesiniz fayda eder belki dicem ama tedavi olmadanda sonlanmıcak sanki..

ablam 15 yil boyunca beni hic uzmedi bi dedigimi iki etmedi hep sevdi ama simdi bakasini seviyor diyor

Ailecek hiç doğru hareket etmiyorsunuz bence
Oncelikle doktoru değiştirin sonra çocuklar için de bir doktor bulun
Ayrıca enisteyi de melek gibi görmekten vazgeçin
Bi kadın var tanıdığım
Herkes aman herşeyde kıyameti koparıyo, sen beni aldatıyosun balkondan atacam kendimi diyo, deli o kadın der mesela
Ama bu kadın deli meli değil evvelinde kocası aldatmış, şimdikiler gerçek mi değil mi bilmem ama o kadını o hale adam getirmiş yani
Konu sahibi eniştesinden pek emin

Konu başlığı biraz tuhaf olmuş, buradan biz nereden bilelim ablan doğru mu söylüyor, yalan mı?
Sadece bir bakışma yakaladı diye tüm bunları söylüyorsa, hastalık gibi.
Zaten eşine bu kadar bağımlılığı ve çocuklarını perişan etmesi de hayra alamet değil.

Farklı bir kaç doktorla görüşün. Olmadı kızla yüzleşin. Gerçi iftiradan başka bişey değilse, kızın ve ailesinin sizi çok kötü terslemesi olasıdır.

Bi kadın var tanıdığım
Herkes aman herşeyde kıyameti koparıyo, sen beni aldatıyosun balkondan atacam kendimi diyo, deli o kadın der mesela
Ama bu kadın deli meli değil evvelinde kocası aldatmış, şimdikiler gerçek mi değil mi bilmem ama o kadını o hale adam getirmiş yani
Konu sahibi eniştesinden pek emin

Kimse o evin içini bilemez
baksanıza çocuklar bile durumu kabullenmiş demek ki ilk o kız değil

varsayım. sordum böyle mi oldu acaba... söylediklerinden bunu anladım. ki kısa psikiyatrist görüşmelerinde derine inebileceğini de sanmıyorum
mümkün değil. . varsayım bencede. böyle teşhis konmaz. vardır bir bildiği gördüğü doktorun. doktordanda şüphelendiyse yada o görüşmede konuşmalarda belli ettiyse rahatsızlığını,,birde daha önceki doktorların reçetelrrine baktıysa, doktor demiştir

Back
X