ablam evleniyor:(

destina0505

Kül kedisi
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2007
665
700
648
İstanbul
Allahım tam bir kabus gibi çok sevdiğim ablam hayırlısıyla haftaya sözlenecek mutlu olacağım yerde garip bir hüzün var içimde... Ablamla arkadaş gibiyiz can dostum sözleniyor... ve biz eskisi gibi olamıyoruz artık eskisi gibi zaman ayıramıyor bize hayatında başka biri var oda kendine bir hayat kuruyor... Konuşmaya kalksam aklı başka yerde:)kızıyorum darılıyor bana yeni bir hayat kuruyorum desteğini alacağım yerde yaptığına bak diyor bana, hayat ne garip yılarca beraber yaşadığın bir insanla bir gün yabancının biri geliyor alıp gidiyor çok zor ya:((belki evin en küçüğü olduğum içindir gerçi şımarık biri değilim ama eski muhabbetler olmayınca zoruma gidiyor hayırlısı diyelim bir hafta sonra çoook sevdiğim biricik ablam yeni bir hayata adım atacak...

Ablana hayırlı olsun canım. Benimde kızkardeşim evlenince bende çok hüzünlenmiştim. Eve gelince herşeyimi anlatırdım, arkadaşım gibiydi benim. İlk başlarda aynı sen gibiydim, üzülmüştüm baya. Ama sonraları düşündükçe hayat tek düzende gitmiyorki, belli süre sonra dengeler değişiyor,....bunları farkettim....
seninde yuvan olacak kısmetse, seninde yeni çevren, yeni hayatın olacak. Bu yüzden çok üzme kendini emi, insanoğlu herşeye alışıyor, unutma..

Son düzenleyen: Moderatör:
kızkardeşim evlendiğinde ilk başlarda hiçbirşey anlamadım. düğün geceside yorgunluktan anlamamıştım ama ertesi gün yatağımdan ağlayarak fırladım :) yatağı bomboştu.. ama zaman içinde alışıosun... mutlulukları daim olsun her zaman...

benimde ablam geçen yıl evlendi bende gerçkten çok kötü olmuştum.annemlerede şakasına "besle büyüt sonrada elin oğlu gelsin alsın"diye takılırdım,hala da takılıyorum geçi:)zamanla alışırsın bende ilk başlarda zorlandım ama Allah tan ablamla evler yakın olmasa da yinede her hafta görüşürüz.merak etme ne senin yerin dolmaz,kardeş başka eş başka.sen sonuçta canısın kanısın öyle unutmaz belki bakarsın daha çok iyi olur senin için:)her şeyin hayırlısı.darısı bekarların başına ne diyelimm sende ablana destek ol moral verrr üzgün üzgün durmaa.:):):)

canım aynılarını ben yaşadım.. öğrenciydim bi de geliyordum kısa bi süre için ablam o sürede bile benle ilgilenmiyordu sözlüsüyle gezmek,evdeyse onunla telefonla konuşmak istiyordu.. öyle kızıyordum ki ona.. evlendi, ilk zamanlar ablamın artık ayrı evde olduğunu unutup sofraya fazladan tabak kaşık filan koyuyorduk. oturmaya geldiğinde sanki eniştem misafirmiş gidecek ablam yatağında yatacak sanıyordum. evine gidince içime oturuyordu gözlerim doluyordu.. şimdi evleneli 3 yıl oldu ben herhalde 1.5 senede filan anca alışmaya başladım.. bu defa alışınca da enişten ablana iyi bakıyor mu onu kırıyor mu diye düşünüyorsun ama alışıyorsun canım bu bir süreç ve geçecek,öyle düşün.. :70:

canım aynılarını ben yaşadım.. öğrenciydim bi de geliyordum kısa bi süre için ablam o sürede bile benle ilgilenmiyordu sözlüsüyle gezmek,evdeyse onunla telefonla konuşmak istiyordu.. öyle kızıyordum ki ona.. evlendi, ilk zamanlar ablamın artık ayrı evde olduğunu unutup sofraya fazladan tabak kaşık filan koyuyorduk. oturmaya geldiğinde sanki eniştem misafirmiş gidecek ablam yatağında yatacak sanıyordum. evine gidince içime oturuyordu gözlerim doluyordu.. şimdi evleneli 3 yıl oldu ben herhalde 1.5 senede filan anca alışmaya başladım.. bu defa alışınca da enişten ablana iyi bakıyor mu onu kırıyor mu diye düşünüyorsun ama alışıyorsun canım bu bir süreç ve geçecek,öyle düşün.. :70:

eskiden o gel beraber bişeyler içelim konuşalım derdi şimdide ben ama ne fayda ata binmiş gidiyor:))hayırlısı bizde destek olacağız...ama bir gerçek varki eniştem olacak adamı azcık sinir kaptım:)geldi bir iki konuşmada kızın günlünü çaldı...işin ilginç yanı ablam adam evlenme teklif ederken kabul etmedi hemde kaç kere nasıl olur kader... herşey çok hızlı ilerledi alışacağım:(

canım yaa tüylerimi diken diken ettin vallahi
ablan evlenecek sende evleniceksin hayat böyle canım
yuva kurmak zorundayız
inan ablan evlenemeseydi buna üzüldüğünden eski muhabbetleriniz yine biterdi
mutlu şekilde ayrılsında yuvadan gerisi yine olur....
kızkardeşler arasında evlilik vakti gelince bu tarz duygular yaşanıyor demekki bizde 4 kız kardeşiz acaba biz neler hissederiz çok merak ediyorum

offff gözlerimi doldurdun varya;;;;;boğazım düğümlendi:(((((
kızkardeşim canım benim oda böyle olmuştu ben evlendiğimde,bizde çok iyi anlaşıyoruz evdeyken daha farklıydı tabi ama bana hiç belli etmedi bu kadar üzüldüğünü,biz aynı işyerinde çalışıyoduk,ben evlenmeden onuda aldırmıştım yanıma,
düğün olduktan sonraki ilk iş gününde sabah işyerine gider gitmez ağlamış hemde nasıl ağlama:((((((arkadaşlarım söyledi banada;o kadar içim yandı ki
hemde şehir dışına geldim ben,aramız çok uzak,ama hayrılısyla taşınıyoruyuz oraya hasretlik biticek

sizinki evleniyo, benim canımdan çok sevdiğim abim altı aylığına yurt dışına gidiyo... sonra yine gelecek yine gidecek... ağlamaktan gözlerim şişti

canım yaa tüylerimi diken diken ettin vallahi
ablan evlenecek sende evleniceksin hayat böyle canım
yuva kurmak zorundayız
inan ablan evlenemeseydi buna üzüldüğünden eski muhabbetleriniz yine biterdi
mutlu şekilde ayrılsında yuvadan gerisi yine olur....
kızkardeşler arasında evlilik vakti gelince bu tarz duygular yaşanıyor demekki bizde 4 kız kardeşiz acaba biz neler hissederiz çok merak ediyorum
teşekkürler...
çok zor ya alışmak o kadarda kolay olmayacak biliyorum...benim 2. ablam evlendiği zaman 1 hafta ağlamıştım o zamam küçüktüm duygularım daha bir çocuksuydu ama şimdi gerçektende kalbim acıyor...aile gibisi yok...değerini iyi bilmek lazım... biliyorum ve zorda olacak ilaki doğanın kanunu bu değiştiremeyiz herkesin bir yuvası olmalı doğayı ancak böyle dengede tutabiliriz...

offff gözlerimi doldurdun varya;;;;;boğazım düğümlendi:(((((
kızkardeşim canım benim oda böyle olmuştu ben evlendiğimde,bizde çok iyi anlaşıyoruz evdeyken daha farklıydı tabi ama bana hiç belli etmedi bu kadar üzüldüğünü,biz aynı işyerinde çalışıyoduk,ben evlenmeden onuda aldırmıştım yanıma,
düğün olduktan sonraki ilk iş gününde sabah işyerine gider gitmez ağlamış hemde nasıl ağlama:((((((arkadaşlarım söyledi banada;o kadar içim yandı ki
hemde şehir dışına geldim ben,aramız çok uzak,ama hayrılısyla taşınıyoruyuz oraya hasretlik biticek
teşekkürler...
ne ilginç bende ablamla aynı ofiste 4 sene çalıştım şimdi ofislerimiz ayrı ama birbirine yakın gün içinde görüşüyoruz çay içmek istesem hemen onun ofisine gidiyorum canım sıkılsa hemen onu arıyorum oda aynı...akşamları bir çay sefamız vardı herkes oturur gün içinde yaşadıkları paylaşırdı...artık o olmayacak...evdeki tek bekar benim belki ondanda zor geliyor biraya gelsek konuşmalar farklılaşıyor ya eş yada çocuk muhabeti eski tadı kalmıyor...herkes kendi yuvasını kuruyor...ilk etapta herkes aynı sınıftan ama evlenince herşey değişiyor bu hem arkadaşların için hemde evdekiler için geçerli herkes beli bir düzene giriyor mecbursunda...eskisi gibi görüşemiyorsun,bende aynı süreçten geçeceğim bakalım hayırlısı allah herkese hayırlı bir eş nasip etsin...

Son düzenleme:
benimde ablam evlendi 2 ay olucak nerdeyse... her canım sıkıldığında odasına gidip dertleşesim geliyor. çok zor bi durum gerçekten günlerce ağladım. ama şimdi dahada iyi çünkü bir kapı daha açıldı kafam estiğinde onlara gidiyorum hatta kalıyorum bile Allah razı olsun eniştemde abim gibi çok güzel geçinip gidiyoruz. ablam gidiyor diye üzülme bir kapı daha açıldı diye sevin...:34:

seni çok iyi anlıyom cnm zamanla alışcan bende hele düğünden sonraki gece karşı yatağa bakıp ağlamıştım :58: şimdi 10sene oldu çoktan alıştım allahta n hep yanı başımdaydı

Bir ablam olmasini cok isterdim.
Herzaman demisimdir diyorumda..
Keske benden 2-3 yas buyuk, dert ortagim, can dostum olabilecek bi ablam olsaydi diye..
Senin var ne kadar güzel..
Ablam olmadigi, o duyguyu bilmedigim halde icim burkuldu yazdiklarini okuyunca..
Gün gelecek sende kus misali evden ucup gideceksin.
Ne mutlu sana ki bu zamana kadar ablanla iki dost gibi bi cok sey paylasmissiniz.
Ablasi olmayanlar ne yapsin :)
Merak etme bence senin yerin yinede hep ayri kalir.
Zamanla alisirsin yokluguna insallah..
2 ay kadar önce benimde can dostum dedigim kuzenim evlendi.
Gecelerce agladim hicbirsey eskisi gibi olmicak diye.
Halbuki ne kadarda mutlu oluyordum onun mutlulugunu gördukce..
Ama ne biliyim iste.. Cok degisik duygular...

teşekkürler arkadaşlar desteğiniz için herkesin derdi aynın giden hep özlenir...ablam olcak hain geçen hafta nişanlandı:((çok güzel geçti alışmaya çabalıyorum mecburumda hayat devam ediyor:)herkes yuva kuracak bende tabi:)herşeyin hayırlsı çok mutlu buda iyi benim için...

Bende ablayım.. :17:
Ben okumak icin farklı bir sehire gittigimde bile annem aylarca aglamıs.
Canım benim gecen gün kısa bir süreligine gene gittim mutfakta bagıra bagıra benimle konusuyormus bide aglıyormus.. :44:
Cok zor gercekten ama bir süreden sonra alısıyor insan alısmak zorunda..
Anaannem 8 kız evlendirmis .. :52:

ben evlensem kardeşim mutluluktan kalkar oynar herhalde.
daha 2-3 yıl önce odanın kapısına " aynı odayı paylaşmak zorunda kaldığım ablamla evlenecek biri aranıyor" yazmıştı.
sen ne güzel seviyosun ablanı :)
benim kardeş 2 haftadır aramıyor bile...
üzülme sen de evlilik aşamasına geldiğinde onun gibi davranacak onun gibi hissedeceksin muhtemelen.

Back
X