Ablam gizli nikah kıymış

olmuyorsensiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2018
1.356
2.365
53
34
İyi akşamlar kızlar hemen konuya giriyorum.
Ablam 28 yaşında 6 yıldır bir ilişkisi vardı biz pek onaylamadık bu ilişkiyi çünkü enişte adayı evlenmiş ayrılmış bir çocuğu var tabi ki olabilir bende evliyim benim de başıma gelebilir bu durum biz sadece ablamın bu sorumluluğu alamayacağını söyledik neyse.
Bu bir şekilde bizi ikna etti babam Tamm gelsinler istesinler vereceğim dedi. Aradan bir ay geçmeden ablam kaçtı nikah falan kıyılmış evini falan düzmüş. Bizi ayakta uyutmuş yani.
Haliyle babam çok kırgın kızgın.
Biz çok yalvardık gelin barışalım düğünümüzü yapalım kimse duymadan diye ama yok ikna olmadı 15 gündür konuşmuyoruz sadece 2 günde bir annemi arıyor o kadar
Babam kesinlikle barışmam diyor bir kere bile kapımıza gelmeyen Adama beni tercih etti diyo
Nasıl yapsam da arayı bulsam bilmiyorum annem çok üzülüyor.
Okuyan yorum yapan herkese çok teşekkür ediyorum

Hamile olabilir yoksa neden gelmesin ki ? Bir arkadaşım aileden gizli evlendi sonra aynı akşam ailesi öğrendi kız eve geri döndü koz isteme nişan düğün yaptılar kimse öğrenmedi nikahı

Babanız haklı. Ablanız çok pişman olacak. Siz birşey yapamazsınız. Anneniz iletişim halinde konuşsun ablanızla. Babanıza üzüldüm. Damat oldu bittiyse getirmiş.

Çok zor bir durum ama birazda ablanızın gözünden baksanız ailecek çok güzel olur... Yani ablanız haklı demiyorum yanlış anlamayın ama karşı tarafta dinlenmeli ahkam kesilmemeli hemen

Baban çok haklı. Gelin düğününüzü yapalım demiş adam daha ne desin? Arayı bulmaya çalışma bence. Benim annem de benze bir durum yaşamış babamla evlenirken neredeyse aynı hikaye. Sadece dedemin gelsinler dediğini söylemedikleri için gidememiş ve dedem kızıp 25 sene konuşmadı. Biz dana kadar olmuştuk da öyle barıştılar.

Annem her bayram her özel günde ağlardı. Hiç bir zaman onlarla aynı evde aynı sofrada oturmadan büyüdük. Bizler için de ailenin geri kalanı için de aşırı travmatik bir olaydı ve asla yaraları kapanmadı. Gençken yapılan hataların bazen bedelleri büyük oluyor. Allah kolaylık versin ablana.

Her ne kadar babana hak versem ve ablanın özür dilemeye gelmesinin bile babanızın izzeti nefsine hakart olduğunu düşünsem de, pişmansa eğer babanın kıramayacağı bir aile büyüğü varsa onlar girsinler araya. Başka türlü olmaz.

Bir de düğün için geri dönmemesinin özel bir sebebi var mı yoksa düğünü de mi gizlice yapmışlar?

Ablanız muhtemelen hamile, ondan bu aceleleri. Size söylemeye cesaret edememiş olabilirler, ha tabi yaptığı çok üzücü; bir baba için büyük hayal kırıklığı. Siz bence araya falan girmeyin, zamanla düzelirse düzelir. Biraz zamana bağlı bu işler.

Benim de bir arkadasim babasi vermeyince gizli nikah kiymisti. Zavalli adam sigortada kizinin bir isini halledecekken ogrenmisti. TC yi girince bir bakiyorlar ki anne baba ayni ama baska soyisim. Cok dokunmus adamcagiza. Oracikta bayilmis. 5 sene sonra affetti kizini. Ama hala soguklar. Kizinin esiyle hala konusmuyorlar ama kiziyla arada bir de olsa konusuyorlar.
Evlilikte ana baba rizasi cok onemli. Ablan deli cesareti yapmis bir is. Insallah pisman olmaz. Benim arkadasim hala cok pisman...

Ablanızın üzerindeki o pembe toz bulutu kalkınca en kısa zamanda o zaten kapınıza gelir şuan canım cicim ona herşey aileye kapı kapatılır mı ? Dayak yese gidecek kapısı yok , anlaşamasa boşansa gidecek kapısı yok , herkes ilk mükemmel hali ile kalmıyor maalesef neler görüp yaşıyoruz tanıdım sandığımız emin olduğumuz insanların içinden canavar çıkıyor. Pişman olur inşallah en kısa zamanda.

Biraz saçma değil mi? Gelsin istesinler dedikten sonra niye kaçıyor ki ablan?

Katiliyorum.
Baba hakli bu konuda, tamam gelsin tanisalim sonra da evlensinler demis iste adam daha ne yapsin? Abla nedense hala gelmemekte israr ediyor.

Back
X