Ablam in başına gelenler

Esimde polis ve bildiğim kadarıyla ablanız darp raporu almış ki uzaklaştırma vs verilmiş bu durumda i kişide meslekten açığa alınıyor .Yani tanıdığımız birisinde oldu anında açığa alındı soruşturma vs ve sonunda atıldı .aaile içi şiddet polislerde ciddi anlamda cezasız kalmıyor .Çünkü görevi kötüye kullanmak gibi ,zor durumda olan insan polise güvenir sığınır ,sen kendi ailene şiddet uygukuyosun.

Ablanız kesinlikle darp raporu ,uzaklaştırma kararı vs hepsini kullansın maddi imkan yoksa barodan avukat talep etsin kacsin gitsin bu şerefsiz oldururde...

Ciddi psikolojik sorunları var yani uzman değilim ama şizofren gibi hayal görüp gerçek saniyo ,çamaşır kontrol etmek ,yok çok mu zorladılar filan demek sinirlerim zipladi cidden Allah cezasını versin ,o aile de kendi kızlarının başına gelse böyle damadı da savunabilecdk mi acaba ?? Kendi kızları bunun binde birini yaşasa k.clarini yirtarlar

Rabbim kurtarsın hiç korkmasın yasalar kadını daha çok destekliyor hele de polis ve aile içi şiddet emin olun donuna kadar alır hiç korkmasin

Ediliyor ama sonradan despot oluyorlar. Kendilerini baska yerde ispatlamayıp evde karısına çocuğuna böyle böyle davranıyorlar

Evet olmasi gerekiyo bence hatta belli zamanlarda terapi de gerekiyor gerçekten zor meslek ama bu pisliğin yaptığı ayrı tabi o kendi serefsizligi ...
Mesela eşim.cocuk subedeydi öyle olaylar geliyormuş ki benimle bu çocuk konuşacak yada gelip derdini anlstna kadar sen bakacaksın diye kavga ediyordu ki çalışmama karışmaz destekler ,birgün patladı birkaç olay anlattı yemin ediyorum içim kalktı ki normalde anlatmaz .

Evet darp raporu almıştı

Eksik okumusum pardon baslamadan once olarak cevap verdim ben. Basladiktan sonra bakılmıyor
Ama keşke düzenli olarak bir terapi alsalar gerçekten bu konudaki yaratık gibiler değilde mesleğini düzgün yapan kişilerde yipraniyor intihar vs çok var bu meslekte

canimiz ve malimiz bu psikopatlara mi emanet simdi?!
Allah ablanizin yardimcisi olsun, ev vs hic onemli degil yeter ki kurtulsun bu adamdan sorunsuz bir sekilde.

Tabiki terapide almaları gerek..burada (yurt dışındayım)aile ici şiddete yönelik bir kurumda çalışıyor ablam onlara bile belli zamanlarda terapi veriyorlar,kaldı ki polisler kadar zorlanmiyorlar ve silah taşıma yetkileri tabiki yok..
Bizde de tam tersi mesleği eline aldın beline de silahı taktın mi bitti..
Emekli oluncaya kadar tamam..

Ya ablanız canını zor kurtarmış şimdi de yuvam haksız yere dağılıyor diye mi üzülüyor? Adamın bundan sonraki yapacağı ablanızı öldürmek olur, bırakın boşansın ne güzel sorun çıkartmadan. Aldatıldım diye bahane edip evi vermemeye çalışırsa da mahkemeden delil istersiniz, ispatlayamazsa kocası ;evi de tek kocasına bırakmaz heralde mahkeme.

Esimin calistigi karakola 6 ayda bir psikolog geliyor. Once toplu olarak bilgi veriyor. Onlari isindiriyor. Daha sonra bireysel gorusmeler de yapiyormus. Ancak biz doguda oldugumuz icin ya da amirler ozellikle istedigi icin de olabilir tabi bu.

Esimin calistigi karakola 6 ayda bir psikolog geliyor. Once toplu olarak bilgi veriyor. Onlari isindiriyor. Daha sonra bireysel gorusmeler de yapiyormus. Ancak biz doguda oldugumuz icin ya da amirler ozellikle istedigi icin de olabilir tabi bu.
Bende doğuda olduğunuz içindir aksini duymadım hiç.. keşke her bölgede bütün polis ve askerlere yapılsa bu.Devletin bu konuda birşeyler yapması gerek bence

Cidden öyle ...Ondan sonra intihar eden mi arasın ,hayattan soğuyan mi ?? Şiddete meyledenleri ayri tutuyorum onların öyle bir mazereti olamaz ...
Mesela olay yerinde çalışan bir arkadaş var cesetlerin yanına uzmanlarla birlikte giriyor delil topluyor vs geçen gün diyo cesedin parçalarını aradık bilmem ne yani cidden zor gerçi bence her mesleğin rahatlatmaya ihtiyacı var zaman zaman da işte ...
Böyle pislikler yüzünden meslekler kötü biliniyor nasıl açığa alınmadı merak ediyorum

Böyle piskopat bi adam nasıl dava acmış onada şaşırdım iyi peşini bırakmış bari ablanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…