Ablam in başına gelenler

Esimin calistigi karakola 6 ayda bir psikolog geliyor. Once toplu olarak bilgi veriyor. Onlari isindiriyor. Daha sonra bireysel gorusmeler de yapiyormus. Ancak biz doguda oldugumuz icin ya da amirler ozellikle istedigi icin de olabilir tabi bu.
Bizde dogudayiz ama çalıştıkları birime göredir veya dediğiniz gibi amir istiyodur ...Çocukların ifadesi için psikolog / pedagog geliyor onu biliyorum sadece

Adam tedavi olsun hasta çünkü. Yuva da boşuna dağılmıyor. Eğer iyileşirse düşünür boşanmamayı şu an çocuğuyla beraber canını kurtarmaya bakmalı. Çocuk biraz büyüdüğünde ona da yapacak aynılarını...

Zor olmazmi ya ceset parçalarını toplamak..off kuzenim aklıma geldi o da zamanında şırnak 'ta askerlik yapmıştı bir çatışma sırasında arkadaşı bomba ile parçalanarak şehit düşmüştü de kendisi de dahil diğer askerlere toplatmislar parçalarını..kuzenim askerden döndüğünde tanınmayacak haldeydi o kadar uzun sürdü ki toparlanması anlatamam.
Askerler de aynı.. daha 20 yaşına girer girmez hicbir eğitim yada psikoljik destek verilmeden çatışmalara filam gönderiliyorlar tabiki etkisinde kalıyorlar sonrada.
Allah yardımcıları olsun.

Adam ruh hastasi psikolijik rahatsiz,yani akli dengesi yok.adamla birakin evli kalmaya disariya salinmamasi lazim.Allah muhafaza herseyi yapabilecek vaziyette bir gun bir cinnet gecirir,onune gelene kursuna dizer gecer.Bosanma esnasinda akil ruh sagliginin yerinde olmadigi ozellikle belirtilsin,tedavisi sart sakasi yok ablanin,cocugunun cani tehlikede saka degil!ulkede onlarca kadin sokak ortasinda bile cinayete kurban gidiyor,bunun gibi ruh hastalrinin yuzuden,ablani yalniz birakmayin hatta yerinde olsam koruma bile talep ettirirdim

Oyy o da çok kotu ya .. Kesinlikle ömründe silah görmeyen çocukları bir anda sınıra bırakıyorlar tabiki kendini savunamiyor .Daha eğitimli olmaları gerek rabbim hepsini korusun ...
Dün sabah eşimin İstanbul'dan tanıdığı bir çocuk vardı polis öldü sonradan daha 22 yasinda eşimi hiç rahat birakmazdi arar dururdu geçen gün dedi ya bu çocuk bayadir aramadı bı arayayım bakalım yarın sabah diye bı kalktık tesadüf bir sayfada çocuğun şehit haberi var .2 ay olmusno yüzden aramiyomus çocuğum .eşim dünden beri öyle dalgın ,durup durup oğluma sarikiyor

Bence eşinin paranoid kişilik bozukluğu var yoksa bile psikolojik başka bir rahatsızlığı var. Ablan kurtarsın kendini yarın bir gün o tetiği gerçekten çekebilir, nasıl hala boşanacağım diye üzülüyor anlamadım.

Ayyy kıyamam ya niye ölmüş?Çatışma mi olmuş?
Çok üzüldüm mekanı cennet olsun..Allahım hepsini korusun.Yeri gelmişken bütün terör örgütlerinin de Allah kökünü kurutsun.Yok olsunlar yeryüzünden.

Boşansın işte.
İlla ki üzülür, kimse boşanırken kahkahalar atmıyordur zaten ama en azından bundan sonrası için kendine yeni bir yol çizmiş olur.

Amin inşallah ...kaza geçirmiş göreve giderken

Dogudayiz görüntüde çok sakin bı yer ama geçen son baharda 3 kez terör salfirisi oldu e şehitlerimiz oldu maalesef haberlerde 2 sn yer bulduğu için çoğu kişinin haberi olmuyor .
2 defa canlı bomba yakalandı ,bomba yüklü araç yakalandı bizimde sinirimiz bozuluyor bazen .Esimle Kasım syiydi saçma sapan birseyden kavga etmiştik sabah kus halde gitti .Akşam bı arkadaş aradı deli gibi ağlıyor tamam dedim bizimki gitti ..O icimin acısını anlatamam .Ki tanıdıgimiz bir abimiz ev atamasında şehit oldu .O gün dedim hayat ne boş ..ama işte yine uzuyoruz birbirimizi ...dunde o çocuğu görünce gerçekten herşeyin boş olduğunu anlıyorsun :/

Polisler neden boyle tuhaf eski konustugum cocuk polis olmus tekrar konusunca ne kadar dengesizlestigini fark ettim.

Benim eşim 19 yıllık polis, gayet normal.
Yakın arkadaşlarım da çoğunlukla polis eşi, onların eşleri de normal.
Genelleme yapmak doğru değil sadece gergin ve tehlikeli bir işleri var ve herkes kaldıramıyor olabilir, birçok meslekte olduğu gibi..

Hayat gerçekten boş ve sevdiğimiz hiçkimseye küs kalmamak ve kalp kırmamak gerek.Sabah evden çıkarken geri döneceğimiz belli değil dediğiniz gibi..Allah korusun..
Ama iste insanoğlu her zaman bu kadar mantık li olamıyoruz.Napalim yaratılış iste.
Doğuda olmak zor Allah yardımcınız olsun ve sizleri korusun her daim.

Evet, bence de böyle bir kişiden derhal ve hiç kışkırtmadan yanihiçbir şey talep etmeden boşanması en azından ablanın can güvenliğini sağlayabilir belki .. ama öyle bir boşanma senaryosu yazsın ve oynasın ki ablan, bu adam karım boşanmak istemiyordu, onu boşayan BEN im diye hissetmeli. Bu kişinin boşanmada EGO’su desteklenirse ancak belki ileride ablan için bir tehlike olmaktan çıkabilir.

Bir de anlamakta zorluk çekiyorum. Ablan bunca zamandır dayak artı sözlü şiddet, yetmemiş başına dayanan silahın tetiği bile çekilmiş ve ablan hala yuvasını kurtarmak istiyor cidden öyle mi? Bu da normal bir durum değil. Ablanın acilen bir psikiyatr ile görüşmesi de gerekir.

Bizde dogudayiz ama çalıştıkları birime göredir veya dediğiniz gibi amir istiyodur ...Çocukların ifadesi için psikolog / pedagog geliyor onu biliyorum sadece
Ilcedeyiz biz. Birim degil karakol polisi hepsi. Gerek gorulurse diger birimler ilden geliyor.
Dediginiz gibi olabilir. Cunku komser gercekten bu konularda titiz birisi.

X ne kadar ruh hastası ise ablanız da öyle sanırım. Bütün bunlar olurken ne yapıyordu Allah aşkına. Ölmeyi mi beklemiş. Kaç kere dövülmüş hakaretlerin iğrençliğine değinmeyeceğim bile. Yazık gerçekten yazık bu insanlara

Bende doğuda olduğunuz içindir aksini duymadım hiç.. keşke her bölgede bütün polis ve askerlere yapılsa bu.Devletin bu konuda birşeyler yapması gerek bence
Keske olsa. Gercekten cok yipraniyorlar. ihtiyaclari var. Benim esim ki cok gamsizdir. Sinirlenmez kolay kolay. O yuzden cok daha huzurludur meslektaslarina gore. Gecen aylarda psikolog geldiginde o da gorusmus. Hayirdir dedim. Tukenmisim onu farkettim. Konusmak iyi geldi diyor :) O gamsiz kedersiz adam bile bunalmis. Allah yardimcilari olsun insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…