- 9 Nisan 2019
- 516
- 283
- 53
- 36
- Konu Sahibi Mutluanne88
-
Silâhı na el konuldu geri verildi sonraPeki o yaratık açığa alınmadı mi direk işleme konuluyor
Bizde dogudayiz ama çalıştıkları birime göredir veya dediğiniz gibi amir istiyodur ...Çocukların ifadesi için psikolog / pedagog geliyor onu biliyorum sadeceEsimin calistigi karakola 6 ayda bir psikolog geliyor. Once toplu olarak bilgi veriyor. Onlari isindiriyor. Daha sonra bireysel gorusmeler de yapiyormus. Ancak biz doguda oldugumuz icin ya da amirler ozellikle istedigi icin de olabilir tabi bu.
Allah Allah ...Mahkemede o belgeler çıkınca görür o merak etmeyinSilâhı na el konuldu geri verildi sonra
Hepsi böyle değil emin oluncanimiz ve malimiz bu psikopatlara mi emanet simdi?!
Allah ablanizin yardimcisi olsun, ev vs hic onemli degil yeter ki kurtulsun bu adamdan sorunsuz bir sekilde.
Ben neden böylesine denk geldi diye üzülüyorumOlumden donen ablanizin yuvasi dagilacak diye uzulmenizsizin gibi kardes dostlar basina tobe est
Zor olmazmi ya ceset parçalarını toplamak..off kuzenim aklıma geldi o da zamanında şırnak 'ta askerlik yapmıştı bir çatışma sırasında arkadaşı bomba ile parçalanarak şehit düşmüştü de kendisi de dahil diğer askerlere toplatmislar parçalarını..kuzenim askerden döndüğünde tanınmayacak haldeydi o kadar uzun sürdü ki toparlanması anlatamam.Cidden öyle ...Ondan sonra intihar eden mi arasın ,hayattan soğuyan mi ?? Şiddete meyledenleri ayri tutuyorum onların öyle bir mazereti olamaz ...
Mesela olay yerinde çalışan bir arkadaş var cesetlerin yanına uzmanlarla birlikte giriyor delil topluyor vs geçen gün diyo cesedin parçalarını aradık bilmem ne yani cidden zor gerçi bence her mesleğin rahatlatmaya ihtiyacı var zaman zaman da işte ...
Böyle pislikler yüzünden meslekler kötü biliniyor nasıl açığa alınmadı merak ediyorum
Oyy o da çok kotu ya .. Kesinlikle ömründe silah görmeyen çocukları bir anda sınıra bırakıyorlar tabiki kendini savunamiyor .Daha eğitimli olmaları gerek rabbim hepsini korusun ...Zor olmazmi ya ceset parçalarını toplamak..off kuzenim aklıma geldi o da zamanında şırnak 'ta askerlik yapmıştı bir çatışma sırasında arkadaşı bomba ile parçalanarak şehit düşmüştü de kendisi de dahil diğer askerlere toplatmislar parçalarını..kuzenim askerden döndüğünde tanınmayacak haldeydi o kadar uzun sürdü ki toparlanması anlatamam.
Askerler de aynı.. daha 20 yaşına girer girmez hicbir eğitim yada psikoljik destek verilmeden çatışmalara filam gönderiliyorlar tabiki etkisinde kalıyorlar sonrada.
Allah yardımcıları olsun.
Ayyy kıyamam ya niye ölmüş?Çatışma mi olmuş?Oyy o da çok kotu ya .. Kesinlikle ömründe silah görmeyen çocukları bir anda sınıra bırakıyorlar tabiki kendini savunamiyor .Daha eğitimli olmaları gerek rabbim hepsini korusun ...
Dün sabah eşimin İstanbul'dan tanıdığı bir çocuk vardı polis öldü sonradan daha 22 yasinda eşimi hiç rahat birakmazdi arar dururdu geçen gün dedi ya bu çocuk bayadir aramadı bı arayayım bakalım yarın sabah diye bı kalktık tesadüf bir sayfada çocuğun şehit haberi var .2 ay olmusno yüzden aramiyomus çocuğum .eşim dünden beri öyle dalgın ,durup durup oğluma sarikiyor
Amin inşallah ...kaza geçirmiş göreve giderkenAyyy kıyamam ya niye ölmüş?Çatışma mi olmuş?
Çok üzüldüm mekanı cennet olsun..Allahım hepsini korusun.Yeri gelmişken bütün terör örgütlerinin de Allah kökünü kurutsun.Yok olsunlar yeryüzünden.
Polisler neden boyle tuhaf eski konustugum cocuk polis olmus tekrar konusunca ne kadar dengesizlestigini fark ettim.
Hayat gerçekten boş ve sevdiğimiz hiçkimseye küs kalmamak ve kalp kırmamak gerek.Sabah evden çıkarken geri döneceğimiz belli değil dediğiniz gibi..Allah korusun..Amin inşallah ...kaza geçirmiş göreve giderken
Dogudayiz görüntüde çok sakin bı yer ama geçen son baharda 3 kez terör salfirisi oldu e şehitlerimiz oldu maalesef haberlerde 2 sn yer bulduğu için çoğu kişinin haberi olmuyor .
2 defa canlı bomba yakalandı ,bomba yüklü araç yakalandı bizimde sinirimiz bozuluyor bazen .Esimle Kasım syiydi saçma sapan birseyden kavga etmiştik sabah kus halde gitti .Akşam bı arkadaş aradı deli gibi ağlıyor tamam dedim bizimki gitti ..O icimin acısını anlatamam .Ki tanıdıgimiz bir abimiz ev atamasında şehit oldu .O gün dedim hayat ne boş ..ama işte yine uzuyoruz birbirimizi ...dunde o çocuğu görünce gerçekten herşeyin boş olduğunu anlıyorsun :/
Ilcedeyiz biz. Birim degil karakol polisi hepsi. Gerek gorulurse diger birimler ilden geliyor.Bizde dogudayiz ama çalıştıkları birime göredir veya dediğiniz gibi amir istiyodur ...Çocukların ifadesi için psikolog / pedagog geliyor onu biliyorum sadece
Keske olsa. Gercekten cok yipraniyorlar. ihtiyaclari var. Benim esim ki cok gamsizdir. Sinirlenmez kolay kolay. O yuzden cok daha huzurludur meslektaslarina gore. Gecen aylarda psikolog geldiginde o da gorusmus. Hayirdir dedim. Tukenmisim onu farkettim. Konusmak iyi geldi diyor :) O gamsiz kedersiz adam bile bunalmis. Allah yardimcilari olsun insallah.Bende doğuda olduğunuz içindir aksini duymadım hiç.. keşke her bölgede bütün polis ve askerlere yapılsa bu.Devletin bu konuda birşeyler yapması gerek bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?