Ablam in başına gelenler

Öyle,kolay degilki yaptıkları meslek.Hepsine psikoljik destek şart.
Amin insallah

Allah ablana yardım etsin canım.İşi güvüde varmış hayat çok güzrl yemin ederım gerek yok yıpratmasın kendını.Yenı bır hayat kursun.

Bicok konu gordum ve kendi karsilasstigim durumdan da bahsettim bu dyorum bu tarzlar diye. Yoksa binlerce insan var binlerce polis var herkesi kastetcek degilim tabi ki ???h

Bence hemen dava acsın boşansın ablanız iç üzülmesin o ruh hastasından kurtulacağına dua etsin ortada bir yuva göremedim ben bu durumda işkence cektirmiş kadına resmen.

Eğer ablanız yaşadıklarını ispat ederse, hiç değilse darp raporu var diyorsunuz maddi manevi tazminat talebi yapabilir. Ama bana sorarsanız, canını kurtarsın. Vereceği bir kuruş bile (vereceğini sanmam) burnundan getirir. Bir an önce yakayı kurtarsın. Adam şizofreniye bağlamış. Ablanızın yapacağı tek bir şey var çocukların yaşını bilmiyorum ama küçük değillerse çocukları kurtarsın o adama asla teslim etmesin. Belirli gün içerisinde tedavi görmeye başladıktan sonra belirli saatler içerisinde görme talebi olabilir diye düşünüyorum. Hatta uzman eşliğinde yapılırsa baba ve çocukların görüşmesi daha güven verici olur. Boşanma olduktan sonra çocukların beynini bu tür kurmuş olduğu şeylerle doldurmaya çalışıp, belki de şiddete meyil edecektir. Yuva dağılması kolay değil ama bu durum artık yuva olmaktan çıkıp zindan hayatına dönmüş. Bir tık ilerisi ablanızın canına sebep olur. Daha geçen haberlerde izledim. Kadın boşanmak istediği kocası tarafından defalarca kurşuna diziliyor. Verilmiş sadakası varmış ki kurtarıldı ama kocası ölmediğini duyunca tekrar peşine düşüp hastaneye kadar gidiyor orda yakalanıyor. Ne siz ne de ablanız kendisini o şekilde görmek istemez değil mi? Geride kalacak çocukları düşünsün ablanız, öyle bir yuvanın içinde büyümesindense boşanmış annenin kollarında yaşaması daha iyi. Lütfen çocukların psikolojisi düşünün en çok.

Allah yardımcısı olsun ablanızın
Kurtulacagı için sevinsin bence
Cocugu kaç yasında,o da babası gibi hayal gücü gelişmiş bi cocuk:/

adam boşanmak istiyor işte ne güzel.kaçsın canını kurtarsın.yuvam yıkılmasın diye kefenle çıkacak ablanız o evden heralde.adamın daha ne yapması gerekiyor?belliki ağır psikolojik hasta.Allah korusun yarın öbür gün bu çocuklar benden değil der çeker vurur hepsini.böyle abuk subuk tipleride polis yapıp ellerine silah veriyorlar.ne biçim bir sistem.ablanıza ailece destek olmanız gerekirde bu kadar yıl şiddet görmüş adamdan geç bile kalmışsınız.şimdi destek olun da kadın canını kurtarsın.

Böyle paranoyaklar bir de polis oluyor. Ben ablanın yerinde olsam, bunları ispatlar meslekten men ettirirdim. Çünkü kafası gidik.

Ablan maddi manevi tazminat davası açsın, donuna kadar da alsın. Şimdi ağlayıp durma zamanı değil.

Ablanız galiba stockholm sendromu geçiriyor :)
Bakın bu adam belliki normal değil. Hadi ablanız kendince bahaneler bularak psikopat eşinden ayrılmıyor. Sizde mi tehlikenin farkında değilsiniz? Ablanız kadın cinayetine kurban gidince mi aklınız başınıza gelecek?

Ruh hastası kocası var. Bir çok yuva kadının suçu olmadan dağılıyor. Yuva kalmamış ayrıca. Dayak ve şiddet dolu bir ilişki. Boşanmak zorunda. Asla dönmemeli. Siz de ilginç birisiniz, kafasına silah dayamış psikopatla yuvadan bahsediyorsunuz. Siz ona yuva diyorsanız ablanız özür dilesin evden çıkmasın kimseyle konuşmasın. Belki kurtulur yuvası.

Bu olaydaki herkes toptan delirdi herhalde.
Adam zaten normal değil orası aşikar.
Hadi diyelim ki ablanız da dayak yiye yiye akli melekelerini kaybetti.
Siz niye böylesiniz? Siz demiyor musunuz ablanıza yat kalk şükret bundan kurtulduğuna, yoksa seni öldürecekti diye? Hala yuvası bozuluyor diye üzgün diyorsunuz. Gerçekten şaşkınlıkla okudum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…