Ablam in başına gelenler

Nasil bir cehalet bu? Ablanizin iskence gormus bir psikopat tarafindan ve siz yuvasi dagiliyor vah vah mi diyorsunuz?
Ne yuvasi yahu? Ortada yuva mi var?
Toplumdan izole edilmesi gereken insan kilikli bir manyak ve eziyet ettigi bir kadin var burada ve siz yuva dagiliyor , ablam cok uzgun diyorsunuz
Allah akil fikir versin size de ablaniza da , yazik ya gercekten yazik

Çocuk 4 yaşında ne şartlarda öyle konuşturdu bilmiyorum çocuga nasıl etki ettiyse zaten adam polis sorgu hilelerini biliyor.

Çocukların hayal dünyası geniştir. Ben okulöncesi öğretmeniyim, okuduğum bir hikayeyi 5 dakika sonra kendileri yaşamış gibi anlatabiliyorlar. Babasının kendisiyle sohbet ettiğini düşünerek böyle bir hikaye uydurmuş olabilir. Baba manipüle ettikçe de detaylandırmıştır.

Adam ruh hastası net.
Ama dr evine gittim diyen çocuk nasıl okadr detay vermiş?
Darp raporu almadı mı ablaniz hic simdiye kaadr
Malm mülk dusunmesğn canını kurtarsın bence.

Adam ruh hastası net.
Ama dr evine gittim diyen çocuk nasıl okadr detay vermiş?
Darp raporu almadı mı ablaniz hic simdiye kaadr
Malm mülk dusunmesğn canını kurtarsın bence.
Verdiği detay değil uydurma. Demiş evi nin duvarları yeşil kırmızı ydi öyle ev mı olur kim evinin duvarını yeşil kırmızı yapar. Demiş adamın çocuklarıyla oynadık o işi yapan kişi nin yanında çocuğunun ne işi var. Yengem vardı demiş yengesinin ne işi var. Dağlara gittik demiş resim yaptık dağlarda demiş aynı günün içinde. Sence mantıklı mı sadece deli inanır bunlara

Yuvası dağılıyor diye üzülüyor oylemi bence bu adamla evli kalırsa ilerde siz ablasiz kaldım diye uzulursunuz

Ablanız yuvası dağılıyor diye üzülüyor mu? Ortada yuva mı var? Paranoyak bi adam var. Valla bunca sene ne çekmiş ablan hayret yaniii

Yav adam ruuh hastasi manyagin teki ablan niye katlanmis bu zamana kadar ve tutmus yuvasi dagiliyor diye üzülüyor diyorsunuz. Adam dönse ozur dilese ablanda affedecek potansiyel gordum. Iyimisiniz siz ya caninizdan degerlimi. birakin ne hali varsa görsün ruh hastasi paranoyak manyak

Bende ablan bosanmak istiyor adam birakmiyor sandım. Adam istiyorken hemen hemen bosansin yarin oburgun elinde kalir Allah korusun

Bu ne ya,korku filmi gibi.Evlilik dediğin huzur vermeli.Ortada huzurun hecesi bile yok.Canını seviyorsa boşansın,üzerine mahalledeki çocuklara şeker falan dağıtsın.

Benim teyzemin kocası polisti. Ve sizin ablanızın yaşadıklarının aynısını yaşıyordu. Ihbar geliyormuş evli bir kadını zina yaparken yakalıyorlarmış ( zina o zaman suç. ) bu manyak gelip teyzemi dövüyormuş sen beni kiminle boynuzladın diye. Tabi boşanmak nerde?
Polislere ara ara psikolojik destek verilmeli. Yoksa böyle canavara dönüşüyorlar.

Ya
ya canını zor kurtarmış ablan. Hala suçsuz yere evliliği bitiyor mu diyorsun? Tanımadan evlenirse böyle olur kusura bakma ama ne çıkarsa bahtına durumu oluyor görücü usülünde. Eniştenin büyük ihtimalle ciddi psikiyatrik sorunları var. Bırakın yeter ki boşansın kafasına silah dayayan adamdan da, ne iftira atıyorlarsa atsınlar.

Bizimki de haberlerden okuyup okuyup ablam a diyormuş falanca nin karısı aldatmış adam bilmem kaç yerinden bıçakla mis diye ayağını denk al diyormuş

Ablan da bir tedavi görsün bence. Bu adamdan boşanıyor diye mi üzülüyor. Eğer cidden öyleyse adamdan bile daha hasta.

Ailecek ablanızın başınızı yakmışsınız bravo hepinize. Tanımadan, tanışmadan hatta belki tanımasına bile izin vermeden kızı evlendirirseniz böyle olur işte. Bir de evlilikleri oturdu demişsiniz evet dayak düzeni çok güzel oturmuş evliliklerinde. 8 yıl evlilikte 2 yıldan sonra dayak başladıysa hadi ablanız bir şey yapamadı ki kapıyı çekip çıkmadığı için o da yanlış yapmış. Ailesi olarak siz n’aptınız çekip alamadınız mı o adam müsvettesinin elinden? Bir de yuvası dağılıyor diye üzülüyormuş. Kadınlarımızın bu koca merakını gerçekten anlayamayacağım koca da koca olsa. Yuva mı var ortada gerçi bu kadar manyaklığın üstüne çocuk yapıldığına göre ablanız için varmış yuva. Yazık gerçekten çok yazık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…