Ablam in başına gelenler

sen iyi misin?
ablanın yuvasının dağılması ablanın sadece isim soyisim başharfleri yanında yaşıyla 3. sayfa cinayetlerine kurban gitmesinden daha iyi değil mi?
bu kızcağızı kuş gibi evinde yapayanlız o ruh hastasıyla bırakırken kimsenin vicdanı sızlamadı mı?
kimse azıcık elini taşın altına koyup diyemedi mi abla gel sana ev açalım diye, 8 yıl şu travmalara mahkum bıraktınız kadını?
kimse bile isteye, güle oynaya o hayatı kabul etmez, demek ki sahip çıkacak kimse yokmuş.

Ne kadar zor bir hayat. Her gün yapmadığı bir şeyi kanıtlamak zorunda olmak insanın psikolojisini nasıl bozar... Gördüğü rüyayla eşine saldıran, çocuğunu manipüle edecek sorular sorarak onun ruh sağlığını da tehlikeye atan kafa yapısı hiç normal olmayan bir kişilik söz konusu. Ablanız da şu an sağlıklı düşünemiyor olabilir. Çok yıpranmasının yanısıra yapmadığı bir şeyden suçlanmak kendisini aklama hırsını doğurmuş olabilir. Siz ablanızın yanında olun. Ablanız eşinin ailesine de bel bağlamasın asla. Neticede herkes en sonunda kendi çıkarını düşünür. Ablanızın çok şükür bir mesleği var umarım en kısa zamanda kendine ait huzurlu bir hayat kurar.

Çok zor gerçekten. Anladığım Kadarıyla ablanız öyle kötü karakterde birisi olmadığı için kendine yapılan suçlamaları hiç kaldıramıyor bu yüzden ispat etmeye çalışıyor fakat eşi hasta birisi öyle olan biriyle evliliğini kurtarma gibi bir çabaya girmesin hiç. Soruna sebep olan hastalık vs ortadan kalkmadan ablanız dünya iyisi de olsa bu durum duzelmeyecek çünkü. Lütfen siz boşanma konusunda ön ayak olun yazık birde çocuk var. Karşı taraf boşanma davası açmış iyiki delilleri gösterirsiniz siz de. İnşallah ayrılır ablanız ve boşandıktan sonra o kişi tarafından rahatsız edilmez.

Eşi bariz rahatsız fakat ablanız da çok normal gelmedi bana.Siddet veya iftira tek başına birer boşanma nedeniyken ablanız hiç boşanma derdinde olmamış.Ve hala yuvam yıkılmasın demesi gerçekten çok ilginç.Ne yuvası orası ablanız için cehennem.Eş ailesini gayet mantıklı buldum.

kadın ölümle bruun burun gelmiş yuvası dağılıyor dıyorsunuz.bugune kadar dağılmadığı hata.
neyse anladığım attığı iftirayla boşanıyor şizofren adam,ablanız haksız durumda maddi manevi tazmınat alamaz.ki almalıda..
ablanda ıyı bır avukat tutsun hakkını savunsun.dövünmekle olmaz.

Ablanıza kızdım açıkcası bu adamı nıye cektı ve hadı hepsını gectım cocuk nıye yaptı?

Allahım korkunç bir adam. Zavallı kadıncağız. Lütfen ikna edin kurtarsın bu adamdan kendini. Adam ağır psikopat.

Ablanin yuvasi bos yere mi dagiliyor??? Daha ne olsun? Adam psikopat, hasta. Canini kurtarabilse sukretsin.

Hergun kendini ispatlamak zorunda idi. Artık kadının yürüyüşü değişmişti yoldan geçen erkeklerle göz teması kurmamak için yere bakar olmuştu öyle psikolojisi bozulmuştu

Hergun kendini ispatlamak zorunda idi. Artık kadının yürüyüşü değişmişti yoldan geçen erkeklerle göz teması kurmamak için yere bakar olmuştu öyle psikolojisi bozulmuştu

Hiç olacak şey mi ? Ne kadar yapsa daha fazlasını ister karşısındaki çünkü normal değil. Yazık kadıncağıza ya hu. Kendinin değerini bilsin, böyle bir hayat yaşanmış sayılmaz.

Ablanizin esi hasta,normal degil. Ablaniz kaza gecirdigini dusunsun. Nisanlilik donemi biraz uzun olsaydi bir yerde acik verirdi adam. Ama neyse olan olmus. Yuvam demesin. Hic bir zaman normal bir evlilik olmamis. Maddi manevi hakkini arayacak bir avukata dosyayi versin gerisine karismasin. Bu dunya ve insan aldaticidir. Uyansin, yoluna baksin. O tetigi cok rahat cekebilirdi. Sadaka vermeyi de unutmasin.

o adam ablanızı oldurebılır bırakın boşasın bu ınsanla omur mu geçer ablanıza soyleyın uzulmesın çocuğun lafıyla hareket mı edılır ... lutfen ona sahıp çıkın bu dunyada saglıktan başka ne var elınde onuda kaybederse? çocuklara kım bakacak?

Ablanıza kızdım açıkcası bu adamı nıye cektı ve hadı hepsını gectım cocuk nıye yaptı?
Belki de anne ve babası da konu sahibi kardeşi gibi boş yere yuva mı dağılır mantığında olup arkasında olmadıkları içindir.Bunca olayı bilip de susmak bu demektir çünkü.

Çocuk 4 yaşında ne şartlarda öyle konuşturdu bilmiyorum çocuga nasıl etki ettiyse zaten adam polis sorgu hilelerini biliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…