Ablam in başına gelenler

Evet adamın ciddi psikolojik sorunları var ama ablanız da hiç mi hiç normal değil onun da psikolojik tedaviye ihtiyacı var bence.Çünkü verdiği tepkiler hiç normal değil.
Onca iiğreçliği kaldırmış ve hala kaldırmak için direniyor. Karnın ağrıyor zorlamış seni ne demek ya, iç çamaşırı kontrolü nasıl bir iğrençlik.
Bu iğrençliklerden sonra iki eş gibi aynı yatağa girmeye nasil mideleri el veriyor anlamak mümkün değil.
Böyle bir adama hala kendisini kanıtlamaya çalışmış git kameralara bak falan diye bir de. Şaşkınlıkla okudum valla.

Adam kafasına silah dayamış, daha ne yapması lazım ablanızın bu evlilikten vazgeçmesi için. O evden sağ çıktığına dua etsin, ceset torbasıyla çıkmasına ramak kalmış çünkü.
Böyle hasta bir adam kendisi boşanmak istedi diye sadaka falan dağıtması lazım normal şartlarda.
Ayrıca siz de bir garipsiniz. Hadi diyelim ablanız ile eşi psikolojilerinden dolayı sağlıkli düşünemiyor, siz niye ablanızı ölümden kurtarmak için bir şeyler yapmıyorsunuz? Şu an yuva denen cehennem yıkıldı havasından çıkıp , ablanızın şans eseri kurtulan hayatı için dua etmeniz lazım.
Lütfen ablanızın destek almasını sağlayın.

Ablan kafayi yemiss evliligi yikliyor diye insan aglarmi bu ruh hastasi pislikten kurtulmak icin dua etsin ayni pislik benim badimdada var dava acsin diye dua ediyorum. Ayrildigim zaman yakamdan dusmuyor ama ablan kurtulmuslen kacsin kurtatsin canini yapmasin boyle

Sevineceğine ablamın yuvası yıkıldı diye üzülüyorsun. Kimbilir başka hangi rüyada ablan canından olabilirdi. Geçmiş olsun.

Hay allah razı olsun adam boşanma davası açmış da ablanız ölmeden o evden çıkabilmiş. Siz de ağlayın daha yuvası dağılıyor diye.

Yuvası bozulmasın diye canından mı olsun. Nasıl dayanmış şimdiye kadar ,dayak iftira tehdit ne ararsan var. Allahtan karşı taraf açmış davayı. Ablan açsaydı neler olurdu yazmaya elim varmıyor. Allah yar ve yardımcınız olsun, hayırlısıyla kurtarsın

Bir tanıdığımın başına geldi.
Adam şizofreni rahatsızlığı var. Kadınla evleniyor. Kadını da tanıyorum, ağzından gık çıkmaz. O kadar mülayim. Adam ilaç kullanıyor. Kullandığı zaman sorun yok. Bir kaç defa boşanma aşamasına geliyor ama aile YUVAN DAĞILMASIN diye barıştırıyorlar. Bir kaç yıl sonra bu adam ilaç kullanmayı bırakıyor. Bu defa sen beni aldattın, sokakta kimle konuştun (ki kız evden ailesine gitmek için bile çıkmazdı) cep telefonu yok filan. Bir gece baldızının eşini arıyor ablanızı öldürdüm gelin diye.

Yani belli ki bu aşamada. Hasta. Lütfen ablan kendisini düşünmeyi bıraksın o çocukların da hayatı tehlikede. Onların hem can güvenliği için hem de annesiz kalmaması için ayrılsın. Bırakın nafakayı evi. Yeter ki kurtulsun o adamdan.

Bir de olayın başka boyutu var. Bu adam bir polis. Yani bizim can güvenliğimizi sağlama görevi onda. Bu karısına bunu yapıyorsa karakola giden birine neler yapmaz. Her önüne geleni eğitmeden psikolojik destek vermeden polis yaparlarsa olacağı budur.

Ablacına söyle kurtulduguna sevinsin, hiçbirseyide kafayı takmasın sebebsiz yere sucsuz yere diyerek kendini üzmesin, hem ortada aile kavramı diye zaten bir şey kalmamış, polise sikayet ettip, hatta işten atılmasına bile isterdim böylelerine yüzünden kendi mesleklerimiz kötü lanse ediliyor

Kadın öldümü yaniii

Böyle evliliği ne yapıcak ablanız bırakın allah aşkına kadın ölsün mü istiyosunuz

Anlaşmalı boşansin , sakın çekismesin bu ruh hastasiyla.

Üst üste defalarca dayak yemiş. Hiç mi boşanmak gelmemiş aklına, inanmak çok zor , çok üzücü

Gücünü toplasın ve def etsin bu omurgasizi hayattan.

4 yaşındaki çocuğun bu kadar detaylı yalan atması üzücü. Onu da terapiye götürmeniz lazım, belli ki yara almış bu saçma kişiden.

Aileniz nerde allah aşkına...Ablanızı öldürsün diye bekliyorsunuz resmen başka açıklaması yok

Bir yuva mı var ki kurtarmaya çalışıyorsunuz? Ölsün mü ablanız? Yuva yerine canını tercih etsin.

Siz diyeceksiniz şimdi ablan boşansın evet bu ınsana zaten canını güvenmesin ama ablam in yuvası dağılıyor hemde suçsuz yere diye çok üzülüyor.

Şu cümleye kadar ablanıza fazlasıyla üzülerek okudum ama böyle bir adamla evli olmasına rağmen evliliğinin bittiğine üzülen birini de çok sağlıklı bulmuyorum. Yuva mı var ortada? Kurtuluyorum diye sevinsin. Üzülmek neden? Adamın elle tutulur iyi tek bir yanı yok. Bir de 4 yaşındaki çocuğu işin içine karıştırmış, asıl o benim elimde kalırdı.

Zaten ruh hastasiymis ve bu evliligin sonunun böyle olacagida belliymis yine iyi kurtulmus ..
Ablaniz hic tereddüt etmeden bosansin bu böyle cekilmez ..

Aynı şeyi dusunuyorumve hep söylüyorum bazı meslek gruplarında malesef bazı sıkıntılar var hem de büyük

Genel olarak evet ve hatta benim eşim polis diye ailem istemedi, olaylar olaylar. Ama benden çok daha sakin olduğu kesin. Mesleki deformasyon olsa da kişinin karakterinde bitiyor olay.

Yuvası dağılıyor edebiyatının sırası mı? Öldürecek ablanızı psikopat herif.

İlk denemede başaramamış tekrarı da olacaktır.
Haberlerde izlediğiniz kadın cinayetleri nasıl oluyor sanıyorsunuz? Hala yuva diyorlar şuna..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…