- 16 Kasım 2014
- 697
- 375
- 48
- Konu Sahibi happiness_
-
Ablan evlimi?Merabalar.. Benim 4 yıllık bir ilişkim var cok şükür mutluyuz. Ama aramızdaki tek bir sorun ablamve daha annem babam karışmıyorken üstelik o cocukla evlenmemi istemiyor kendi istediği kişiyle evlendirmek istiyor her ne kadar ağlasamda sevdiğimi söylesemde istemediğini dile getiriyor . Arkadaslarıda cocuğun bana yakısmadığını söylüyormus diye ablamda onları dinleyerek sürekli o cocuktan ayrıl istemiyorum bağırıp cağırıyor milletin dediğine bakıp benden böyle birşey istemesini anlayamıyorum ve bu durumun sevgilimin haberi yok söyleyemiyorum ve napabilirim yardım edin ... Birde cocuğun hiç bir kötü alıskanlığı yok ona kalsa beni bir dulla evlendirmeyi aklından geciriyor!!
Hayır beni daha yeni ayrılmıs biriyle evlendirmeyi düşünüyordu ..Ablan senin canın kanın ve unutma asla kõtülügünü istemez eger senin o cocukla evlenmeni istemiyorsa vardirbi bildigi canim benim
EvliAblan evlimi?
Şükür öyle biri değil bildiği birşeyde olamaz kendisi yurtdısındaAblanızın sevgilinizle ilgili bir bildiği olabilir
4 yıl uzun bir zaman yoksa neden bu kadar karşı çıksın
Sevgilinle evlenip yine gidersin yanına siz Türkiye'de mi yaşıyorsunuz?Evliyanında olmamı istiyo kendisi yurtdısında.
Biz türkiyedeyiz ablam yurtdısında evliSevgilinle evlenip yine gidersin yanına siz Türkiye'de mi yaşıyorsunuz?
21 yaşındayım okul öncesi öğretmenliği okuyorum. Sevgilimde 23 uzman cavusAblan kaç yaşında? Sen kaç yaşındasın? Eğitim durumlarınız ne? Sevgilin kaç yaşında ve mesleği ne?
Zipzip oldum ben
Ben ablanin dedigi kisiyle evlen demiyorumHayır beni daha yeni ayrılmıs biriyle evlendirmeyi düşünüyordu ..
Evet aynen bu işte nasılda doğru düşünmüşsünüz gercekten her konuda bencil baskalarını düşünür ama zerre kadar beni düşünmez.Bazen karfes kardeşi dusunmez anca kendini dusunur buda onlardan biri gibi sanki ama yinede sen evlenecegın adamı iyice araştırmadan karar verme
Annem ve babam hatta abim olumlu karsılıyor kac defa tartısdım ablamla sinir krizi gecirdim o hala bağırıyordu cağırıyorduBen ablanin dedigi kisiyle evlen demiyorum
ama unutma birtek ailenden sana zarar gelmez ve emin ol asla kõtü olmani istemezler belki senin gõremediklerini gõruyordur diye düşünüyorum tatlim
Ablam olgun biri değil diyebilirim sizin dediğiniz gibi kaşa göze bakan cinslerden üstelik arkadası aaa bunlar cok yakısıyor deseee olumlu karsılar arkadasları aa yakısmıyor dese olumsuz karsılarKaç yaşındasın?
Ablan kendi eşiyle ilgilensin.
Eğer tek sebep mesafelerse hiç duyma bile.
Babanlar bi'şey demiyosa ablanın söylediklerini ciddiye almaya gerek yok.
Kaşını gözünü beğenmedim diye gerekçe mi olur.
Hayır öncesine kadar arkadasları yakıstırıyodu o da med ediyordu şimdi ise hala o cocukla mı konusuyor diye anneme soruyor kavga etmeyelim diye konuyu değiştiriyorYurt dışından karışıyor bir de
maddi olarak daha iyi biriyle mi evlenmenizi istiyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?