Ablam kafamı karıştırıyor;

happiness_

Kırık kalbimin son ümitleri♡
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2014
697
375
48
Merabalar.. Benim 4 yıllık bir ilişkim var cok şükür mutluyuz. Ama aramızdaki tek bir sorun ablam ve daha annem babam karışmıyorken üstelik o cocukla evlenmemi istemiyor kendi istediği kişiyle evlendirmek istiyor her ne kadar ağlasamda sevdiğimi söylesemde istemediğini dile getiriyor . Arkadaslarıda cocuğun bana yakısmadığını söylüyormus diye ablamda onları dinleyerek sürekli o cocuktan ayrıl istemiyorum bağırıp cağırıyor milletin dediğine bakıp benden böyle birşey istemesini anlayamıyorum ve bu durumun sevgilimin haberi yok söyleyemiyorum ve napabilirim yardım edin ... Birde cocuğun hiç bir kötü alıskanlığı yok ona kalsa beni bir daha yeni boşanmıs biriyle evlendirmeyi aklından geciriyor!! Sizden tek istediğim bunu nasıl ikna edebilirim

Son düzenleme:
Ablanızın sevgilinizle ilgili bir bildiği olabilir
4 yıl uzun bir zaman yoksa neden bu kadar karşı çıksın

Ablan evlimi?

Bazen karfes kardeşi dusunmez anca kendini dusunur buda onlardan biri gibi sanki ama yinede sen evlenecegın adamı iyice araştırmadan karar verme

Hayır beni daha yeni ayrılmıs biriyle evlendirmeyi düşünüyordu ..
Ben ablanin dedigi kisiyle evlen demiyorum

ama unutma birtek ailenden sana zarar gelmez ve emin ol asla kõtü olmani istemezler belki senin gõremediklerini gõruyordur diye düşünüyorum tatlim

Bazen karfes kardeşi dusunmez anca kendini dusunur buda onlardan biri gibi sanki ama yinede sen evlenecegın adamı iyice araştırmadan karar verme
Evet aynen bu işte nasılda doğru düşünmüşsünüz gercekten her konuda bencil baskalarını düşünür ama zerre kadar beni düşünmez.

Ben ablanin dedigi kisiyle evlen demiyorum

ama unutma birtek ailenden sana zarar gelmez ve emin ol asla kõtü olmani istemezler belki senin gõremediklerini gõruyordur diye düşünüyorum tatlim
Annem ve babam hatta abim olumlu karsılıyor kac defa tartısdım ablamla sinir krizi gecirdim o hala bağırıyordu cağırıyordu

Kaç yaşındasın?
Ablan kendi eşiyle ilgilensin.
Eğer tek sebep mesafelerse hiç duyma bile.
Babanlar bi'şey demiyosa ablanın söylediklerini ciddiye almaya gerek yok.
Kaşını gözünü beğenmedim diye gerekçe mi olur.

Yurt dışından karışıyor bir de
maddi olarak daha iyi biriyle mi evlenmenizi istiyor acaba

Ablam olgun biri değil diyebilirim sizin dediğiniz gibi kaşa göze bakan cinslerden üstelik arkadası aaa bunlar cok yakısıyor deseee olumlu karsılar arkadasları aa yakısmıyor dese olumsuz karsılar

Yurt dışından karışıyor bir de
maddi olarak daha iyi biriyle mi evlenmenizi istiyor acaba
Hayır öncesine kadar arkadasları yakıstırıyodu o da med ediyordu şimdi ise hala o cocukla mı konusuyor diye anneme soruyor kavga etmeyelim diye konuyu değiştiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…