Ablam kafamı karıştırıyor;

Yeni bosanmis biriyle evlenmeni istiyor oylemi anlam veremedim ben ablaniza kendisinin hic mi sorunu olmamista yurt disindan sizi yonetiyo cok garip

Yeni bosanmis biriyle evlenmeni istiyor oylemi anlam veremedim ben ablaniza kendisinin hic mi sorunu olmamista yurt disindan sizi yonetiyo cok garip
Herşeyiyle yönetiyor ya gecenlerde eltisiyle tartısdım diye haklı olduğum halde özür dilememi istiyor

Herşeyiyle yönetiyor ya gecenlerde eltisiyle tartısdım diye haklı olduğum halde özür dilememi istiyor
.
Belliki yonetmeyi cok seviyor ablaniz herkesin hayati kendine tavsiyede bulunabilir ona bisey diyemem ama kalkipta anormal bir sekilde yeni bosanmis biriyle evlenmeni istemesine pes dedim vallahi kusura bakma canimda abla var abla var seni ezmis resmen eltisinin karsisina

Anneniz babanız hayattaysa ablanız niye karışır ki? Ona bu cüreti kim vermiş acaba? Ayrıca o istediği kadar karışsın siz istediğinizle evlendikten sonra nasıl engelleyebilir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…